ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Reaction score
1.343
Το πρόβλημα στις εκθέσεις και το μεγάλο δικό μου παράπονο είναι ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει τον κόσμο. Ίσως κανένας να μην βάζει πιο "απλά" κομμάτια με πιο απλές παραγωγές εννοώ. Πως είναι οι περισσότεροι μοντέρνοι σεφ ( μη χέσω) που μας έχουν φλομώσει με σκουπίδια και πειραγμένη σύγχρονη ας πούμε μαγειρική.
Κάτσε ρε μάγειρα και φτιάξε μια φασολάδα όπως την έφτιαχνε η γιαγιά μου να σε παραδεχτώ!
αυτο ειναι αληθεια....εγω παντως οταν ημουν στην αιθουσα του athens pro εκεινη τη στιγμη παιζανε τα kanta 2 και του ζητησα το παρακατω...μολις το εβαλε ολη η αιθουσα μετακινηθηκε προς τα kanta να ακουσει το τραγουδι.

Reaction score
3.195
Ενα ειναι το τραγουδι υμνος που κυνηγάει να ακουσει καθε χαιεντάς σε καθε εκθεση και που ξεγυμνώνει καθε συστημα κ ηχείο!!!!

Περαν της πλακας ολες αυτες οι εγγραφες οι επονομαζόμενες audiophile εγγραφες δεν εχουν επιτηδες αυτόν τον τίτλο...και δεν παιζονται τυχαια στα πανακριβα αυτα συστηματα.... Μιλάμε για κρυσταλλο εγγραφές που αναδεικνύουν κάθε συστημα κ ηχειο σε ολα τα μηκη κ πλατη...ψηλες κοντες μεσαιες χαμηλές χαρμα αυτιών πραγματικά...
Στο 30 second ρευεται ;

Reaction score
23.718
Σχετικά με τον Hart και από εμένα τα ίδια. Πρώτη φορά άκουσα αυτί το ηχείο να παίζει έτσι. Εύγε στα παιδιά!
Σωστό.
Το πρόβλημα στις εκθέσεις και το μεγάλο δικό μου παράπονο είναι ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει τον κόσμο. Ίσως κανένας να μην βάζει πιο "απλά" κομμάτια με πιο απλές παραγωγές εννοώ. Πως είναι οι περισσότεροι μοντέρνοι σεφ ( μη χέσω) που μας έχουν φλομώσει με σκουπίδια και πειραγμένη σύγχρονη ας πούμε μαγειρική.
Κάτσε ρε μάγειρα και φτιάξε μια φασολάδα όπως την έφτιαχνε η γιαγιά μου να σε παραδεχτώ!
Σωστό.
Η δική μου κομπανία δεν ακούει τέτοια. Η ακρόαση πρέπει να βγάζει συναίσθημα και όταν πετάς στο πλατό έναν δίσκο που αγόρασες το 85 με 500 δραχμές.
Αν δεν τα παίζει αυτά σωστά δεν είναι καλό το σύστημα.
Τα άλλα ( τα χαϊεντάδικα ) τα παίζουν όλα ωραία αλλά αυτά είναι μπαρμπούτσαλα!
Σωστό.

Three out of three.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.734
Στο -1 τα Blumenhofer με τα LAB12 έπαιζαν Χάρις Αλεξίου και στα αυτιά μου ακούγονταν υπέροχα! Και για μένα πάντα, ήταν από τα καλύτερα ακούσματα στην έκθεση.

Reaction score
776
Στο -1 τα Blumenhofer με τα LAB12 έπαιζαν Χάρις Αλεξίου και στα αυτιά μου ακούγονταν υπέροχα! Και για μένα πάντα, ήταν από τα καλύτερα ακούσματα στην έκθεση.
τα εχω ακουσει αρκετες φορες στον φιλο μου τον Βιργιλιο στην lounge 64 και πραγματικα παιζουν υπεροχα τα εν λογω ηχεια, συμφωνω απολυτα.............................(αν και οπτικα δεν συναυδουν για την εποχη κατα την αποψη μου)

Reaction score
7.212
Δεν τα είδα αυτά καθόλου. Μετά από κάποια στριμωξίδια στον τρίτο έφυγα τρέχοντας.

Reaction score
479
Δύο πράγματα μου εντυπώθηκαν στην έκθεση, η οποία κατά τα άλλα ήταν σχεδόν παρόμοια με την περσινή με κάποιους εκθέτες να λείπουν.

Το πρώτο, ήταν το "ανατρίχιασμα" που αισθάνθηκα από την σπαρακτική ερμηνεία της Κάλλας, στην αίθουσα που ήταν τα Magico και μάλιστα χωρίς να μπω στην αίθουσα, βρισκόμουν στο κατώφλι της εισόδου, ένοιωσα τρόπω τινά "ιεροσυλία" να μπω εκείνη την στιγμή στην αίθουσα και να καμώνομαι πως ενδιαφέρομαι για μηχανήματα, ενώ αναπαραγόταν μια μυσταγωγία, έτσι επισκέφτηκα μια άλλη στιγμή την συγκεκριμένη αίθουσα που έπαιζε το άλλο σύστημα, το πιο μικρό.

Το δεύτερο ήταν μια ομάδα φοιτητών/μαθητών που κινούταν στα δωματιάκια του τρίτου ορόφου μαζί με την καθηγήτριά τους, η οποία ρωτούσε τους υπεύθυνους να εξηγήσουν την τεχνολογία των συσκευών, εκεί μάλιστα που έγινε κανονικό μάθημα, ήταν στο 322 που ήταν τα DUTCH & DUTCH, με την καθηγήτρια πολύ συχνά να παρεμβαίνει ζητώντας από τον υπεύθυνο να χρησιμοποιεί ελληνική ορολογία.

Η θέα και το καφεδάκι στoν ένατο, μια καλή διαφυγή από όλα τα λοιπά....

Reaction score
7.212
Από αρκετούς φίλους έχω εισπράξει φοβερά θετικά σχόλια για τα ενεργά focal. Δυστυχώς όταν πέρασα εγώ έπαιζαν τα παθητικά απέναντι οπότε αυτά δεν τα άκουσα τα οποία αν κατάλαβα καλά από τις περιγραφές ήταν όλα σε μία συσκευή ( streamer dac ενίσχυση).

Reaction score
454
Από αρκετούς φίλους έχω εισπράξει φοβερά θετικά σχόλια για τα ενεργά focal.
Τα άκουσα και εγώ. Φοβερά ήταν. Αλλά με 35000 έως 42000 που έχουν έχεις επιλογές αρκετές.

Reaction score
11.933
Νομίζω με τον Pillium στην μεγάλη αίθουσα Γιάννη. Μαζί με 2 σαμπ.😀
Αυτά τα 2 sub μου φαίνεται δεν έβγαζαν στάθμη. Έπαιζαν πολύ χαμηλόφωνα. Το κατάλαβε κανείς άλλος;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.491
Αυτά τα 2 sub μου φαίνεται δεν έβγαζαν στάθμη. Έπαιζαν πολύ χαμηλόφωνα. Το κατάλαβε κανείς άλλος;
Δε ξερουμε Πετρο μου πως ακριβως ρυθμιστηκαν κλπ κλπ κι η αληθεια ειναι πως οταν ειναι σωστα τα σαμπ και ρυθμισμενα οπως πρεπει , ειναι σα να μην ακουγονται, οποτε αναλογως τη θεση ακροασης και του χωρου, που ηταν τεραστιος η αληθεια, δε μπορουμε παντα να καταλαβουμε.
Οταν το ακουσα εγω, ενταξει οκ, δε τρελλαθηκα, κι εμενα το ιδιο μου φανηκε, χαμηλα οπως λες, αλλα δε μπορουμε ετσι ευκολα να βγαλουμε σωστο συμπερασμα.
Γενικα εκανα 3 επισκεψεις στην αιθουσα, δε τρελλαθηκα με κατι, οπως τα πετυχα δηλαδη την εκαστοτε στιγμη, προσπαθησα να ρωτησω εκει κ κατι τον υπευθυνο, μου λεγε σε λιγο , μισο λεπτο , δε ξερω αν καταλαβαινε τι του ρωτησα η γενικα δε ξερω.

Reaction score
479
αυτα πρεπει να τaν Monitor Audio αν θυμαμαι καλα? μπορει να κανω κ λαθος βεβαια
Αυτά, έλεγα, όπως προανείπε ο kanakiani ,νομίζω είναι το S3, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος μιας και δεν πήγα κοντά, αλλά αυτή η χρυσή πλακετίτσα και το γενικό σουλούπι του ηχείου το θυμόμουνα από μια παλαιότερη έκθεση που το είχε στήσει ο Μενδρινός.

Τα εύσημα μου για την φωτογραφία σου.

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.658
Members
38.592
Νεότερο μέλος
George Tzelalis