ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW 15-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025

gonis

Luger
Reaction score
12.588
Τα Kii αισίως τα εχω 9 χρόνια.5 τα Kii 3 και 4 το τρέχον σετ 3+ BXT γιατί όταν είχα παρελαβα τα BXT μου ειχαν αντικαταστησει και το πανω χωρις επιπλέον κοστος
Το πρώτο ζευγαρι είχε κάνει τσαφ μετά από διακοπή ρευματος και επαναφορά του ρεύματος, πιθανως με μεγαλύτερη τάση.Η ζημιά είχε γίνει ενω έλειπα Εσταλησαν Γερμανία για επισκευή με μηδενική επιβάρυνση από τη μεριά μου.
Αν στο μέλλον πάθουν κάτι,εκτός εγγύησης πλέον,πακετάρισμα στην αρχική συσκευασια και επισκευή στο εργοστάσιο παραγωγής τους στη 🇩🇪
Σίγουρα ο χρόνος επισκευής θα είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με ένα τοπικό service (που δεν υπάρχει ή δεν θα προτιμησω).

Reaction score
2.086
Tι εννοεις?
Εννοώ ότι άμα ένα ηχείο ότι και να του βάλεις παίζει με ενα συγκεκριμένο τρόπο, σημαίνει ότι καπελώνει όλα τα υπόλοιπα συνοδά άρα έχει πολύ έντονο χαρακτήρα - κάτι που δεν είναι σωστό και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Γιατί όπως καπελώνει όλα τα υπόλοιπα συνοδά έτσι θα καπελώνει και της ηχογραφήσεις και αντί να ακούς την ηχογράφηση θα ακούς τον έντονο χαρακτήρα του ηχείου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.810
Δεν είναι και πολύ τιμητικό για το Revival το σχόλιο ότι θα έπαιζε καλά και με ένα Yamaha, ασχέτως αν θεωρεί ότι το εκθειάζει λέγοντας κάτι τέτοιο.
Τι έχουν ρε παιδιά οι Yamaha?
Έτυχε να τύχω ακρόασης του S A 2200 . Μια χαρά έπαιζε…

Reaction score
23.740
Ότι ένα καλό ηχείο θέλει και το ανάλογο συνοδό.
αλλιώς είναι λίγο κρασί λίγο θάλασσα και λίγο το αγόρι μου.
😀
Ένα καλό συνοδό θέλει και ένα ανάλογο ηχείο. :D

Reaction score
23.740
Το χειρότερο που μπορεί να τους κάνει κάποιος τέτοιων ηχείων είναι να παίζει συμπιεσμένα αρχεία και δυνατά. Αυτό είναι όμως και το κοινό στο οποιο απευθύνονται αυτά τα ηχεία. Οπότε λιγο προσοχή σε αυτό για να ζήσουν πολλα χρόνια καθώς ακόμη και να έχει σχεδιαστεί το dsp (σωστά και καλά απο τον σχεδιαστη, σπάνιο και αυτό) ώστε να προφυλάσσει τουλάχιστον τα μεγάφωνα απο καγκουριές .... ακόμη και αυτό δεν θα είναι αρκετό για να τα προφυλάξει απο τέτοιους ανθρώπους. .

Παλιά ήταν κοινη πρακτικη να μην βάζουν ισχυρά ενισχυτικά μέσα για αυτους τους λόγους. Τα σημερινά ενεργά έχουν πολλά watt και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν απο απόψη ζημιών στο μέλλον. Θα δειξει. Αυτά που είναι για χρήση στο pro audio είναι πιο σωστά και τίμια υπολογισμένα και σχεδιασμένα για μακροζωία. Το ότι ανέλαβε το Hi Fi και το HI End να προσχωρήσει σε αυτή την επιλογή θέλει λίγο προσοχή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.683
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit