- Reaction score
- 1.469
ποσο ασαφης εισαι...Πόσες ανακρίβειες μπορούν να συμπτυχθούν σ' ένα post;![]()
ποσο ασαφης εισαι...Πόσες ανακρίβειες μπορούν να συμπτυχθούν σ' ένα post;![]()
Ο ελον μασκ λέει πως σε 3 χρόνια θα υπάρχει λύση και για τα αεροπλάνα, ωστόσο ήδη παρουσιάστηκαν κάποια μικρά ηλεκτρικά και με πάνελ στα φτερά.Αεροπλάνα αποκλείεται, δεν θα μπορούν να απογειωθούν από το βάρος
των πανιων εννοεις?δεν θα μπορούν να απογειωθούν από το βάρος.
Ε μα εκεί πατάει λοιπόν όλη σου η άνεση ρε άνθρωπε....Προσωπικά, ναι.
Μονοκατοικία..
τα ηλεκτρικα εργοστασια για να τροφοδοτηθουν πως γινεται? με πρασινο περιβαλλοντικο τροπο?των πανιων εννοεις?
Προφανώς.Ε μα εκεί πατάει λοιπόν όλη σου η άνεση ρε άνθρωπε....
Ωραία. Εξίσου "προφανώς" λοιπόν είναι φάουλ να λες πως "το θέμα με τα ηλεκτρικά είναι μόνο η έλλειψη ταχυφορτιστών", αφού κάτι τέτοιο αφορά μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ μειοψηφία που έχουν δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι ή στην εργασία, κι αυτοί βέβαια δεν είναι όσοι ζούν σε μονοκατοικία, γιατί κι εγώ (και μυριάδες άλλοι) σε μονοκατοικία μένω αλλά κλειστό χώρο πάρκινγκ δεν διαθέτω.Προφανώς.![]()
Όλο σου το σκεπτικό είναι λάθος και βασίζεται σε απίστευτες ανακρίβειες πχποσο ασαφης εισαι...![]()
Δεν είναι κοστοβόρο, είναι ηλίθιο .επειδη εκτος των αλλων ειναι λιγοτερο κοστοβορο για αυτους να επενδυσει σε εξελιξη θερμικων μοτερ που θα καλυπτουν μελλοντικα τις προδιαγραφες euro 7,8 κτλ
Θα το κρατήσεις ναι αλλά να έχεις απαίτηση να το πουλήσεις στο 40% της αξίας του στην δεκαετία (αφήνω ασχολιαστο τον συνδιασμό του 50% και τις 15 ετιας) είναι κάτι που αν ξυπνήσεις λίγο στραβά το πρωί δεν το χαρακτηρίζεις απλά ως ανακρίβεια.το gla απλα μπορω να το κρατησω 10-15 χρονια και να το πουλησω στο περιπου 40-50% της
Εντάξει αλλά ας μην παίζουμε με τις λέξεις, έτσι; Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Δεν χρειάζεται κλειστός χώρος πάρκινγκ.
Ούτω γω δεν έχω.
Οι ανακρίβειες ποιες είναι βρε παιδί μουΌλο σου το σκεπτικό είναι λάθος και βασίζεται σε απίστευτες ανακρίβειες πχ
Δεν είναι κοστοβόρο, είναι ηλίθιο .
Οι θερμικές μηχανές είναι εντελώς ακατάλληλες ως prime movers δε αυτοκίνητο καί τόσα χρόνια ξοδεύονται λεφτά και φαιά ουσία για να παρακαμφθούν τα μη συμβατά με τις απαιτήσεις προβλήματα τους, μόνο και μόνο γιατί απλά δεν υπηρχε φθηνός τρόπος να επεκταθεί η αυτονομία ενός ηλεκτρικού οχήματος.
Θα το κρατήσεις ναι αλλά να έχεις απαίτηση να το πουλήσεις στο 40% της αξίας του στην δεκαετία (αφήνω ασχολιαστο τον συνδιασμό του 50% και τις 15 ετιας) είναι κάτι που αν ξυπνήσεις λίγο στραβά το πρωί δεν το χαρακτηρίζεις απλά ως ανακρίβεια.
Να σου κάνω μια αφελή ερώτηση;Έχω w211 του 08 αξία αγοράς 65000 , μπορώ να το δώσω 32?
Το ποιος είναι άσχετος με το θέμα και με την αγορά είναι εμφανές.
Έχω ξαναγράψει γιατί είναι ηλίθιο να χρησιμοποιείς θερμική μηχανή για να κινήσεις ιχ όχημα δε θα το ξανακάνω. Είναι πιο ηλίθιο ακόμα και από το να τρίβεις έναν δίσκο σε ένα βολάν και ένα πλατό προσπαθοντας να μεταδόσεις κίνηση
Σε αυτό το μήνυμα σου τα έμπλεξες ακομη περισσότεροΈχω w211 του 08 αξία αγοράς 65000 , μπορώ να το δώσω 32?
Το ποιος είναι άσχετος με το θέμα και με την αγορά είναι εμφανές.
Έχω ξαναγράψει γιατί είναι ηλίθιο να χρησιμοποιείς θερμική μηχανή για να κινήσεις ιχ όχημα δε θα το ξανακάνω. Είναι πιο ηλίθιο ακόμα και από το να τρίβεις έναν δίσκο σε ένα βολάν και ένα πλατό προσπαθοντας να μεταδόσεις κίνηση
Δηλαδή με τη λογική σου το GLA δεκαετίας πουλιέται στο 50% της αξίας του επειδή είναι αυτοκίνητο του 2020. Ενώ του @pankrok όχι, γιατί είναι παλιό.Σε αυτό το μήνυμα σου τα έμπλεξες ακομη περισσότερο
Το gla μου των ορίων περίπου 50 χιλιάδων το έφερα ως παράδειγμα σε αντιλογο του tesla 3 επίσης 2020...
Το δικό σου του 2008 βενζίνης τι σχέση έχει?Έκτος της πληροφόρησης ότι έχεις κ εσυ μερσεντε
Δήλαδη δεν έχεις μερσεντε αλλα cx7?Ευκολάκι
Το 08 πήρα ένα mazda cx7 και ο πατέρας μου ένα 211
Η ιστορία έδειξε ότι η μεταπωλητική αξία οχήματος που ξεπερνά την 7ετια είναι ένα ανέκδοτο.
Το mazda αυτή τη στιγμή πιάνει με τα χίλια ζόρια τα 10κ και το 211 τα 12.
Ενώ κατά γενική ομολογία "όλοι θέλουν μια μερσεντε" η μόνη διαφορά που έχουν στα 12 χρόνια κτήσης είναι ότι αν μπουν αγγελία το 211 θα πουληθεί με λιγότερο παζάρι από το mazda γιατί είναι μερσεντε και 1800αρι.
Λεφτά δεν βγάζουν ειναι με το ζόρι στο 20% της αξίας τους ασχέτως αν έχουν όντως αλλά 10 χρόνια ζωής άνετα (το mazda πιο άνετα )
Άρα το ανέκδοτο ότι θα πάρω σήμερα gla και σε 10 χρόνια θα το πουλήσω 25κ είναι επιπέδου Αλβανός τουρίστας το 2000.
Η εναλλακτική το 08 ήταν , να σκεφτώ λίγο , μμμ ναι πετρέλαιο
Ααα και lexus υβριδικό που στο μέγεθος του mazda ήταν απλά 30κ ακριβότερο . Αμαξαρα δεν λέω αλλά 75000 είχε ένα rx400h .
Οπότε ναι , το 08 μπορούσες να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με ηλίθιο τρόπο κίνησης γιατί απλά η εναλλακτική ήταν πολύ ακριβότερη.
Σήμερα είναι λιιιιίγο διαφορετικά , δεν νομίζεις;
Νομίζω πως το τι κάνουμε μιλάει πολύ δυνατότερα από τι λέμε ή γράφουμε.Οπότε ναι , το 08 μπορούσες να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με ηλίθιο τρόπο κίνησης γιατί απλά η εναλλακτική ήταν πολύ ακριβότερη.
Σήμερα είναι λιιιιίγο διαφορετικά , δεν νομίζεις;