alexis
Reticular Activating System
- Μηνύματα
- 18.844
- Reaction score
- 32.813

Και υπάρχει έστω και ένας που θα πάρει το Yaris?
Πάπαλα το παλιό. Πάμε γι' άλλα...Είσοδος σιο taxisnet :
View attachment 310495
Κλικ στο κόκκινο κυκλάκι.
View attachment 310494
Σκρολ ντάουν στο μέσο των επιλογών περίπου (μαύρο κυκλάκι),
Ορίστε και ο λόγος. Από ότι λένε πριν δύο μήνες προχώρησε και σε εξαγορά Κινέζικης εταιρείας Software.Επιτέλους, κάνουν τα αυτονόητα!
Πόσο καιρό τα λέω;
Porsche is looking to Google for infotainment technology as the Volkswagen Group's software division Cariad continues to experience issues.
Future generations of Porsche vehicles will feature embedded Google services, starting from the middle of this decade.
The German carmaker is the latest in a long line of carmakers to incorporate Google’s infotainment technology, joining the likes of General Motors, Renault and Volvo.
The “long-term partnership” will see Porsche vehicles offer Google built-in, which includes Google Maps, Google Assistant, and a “wide variety of apps available through the Google Play Store”.
![]()
Porsche rejects struggling Volkswagen software in favour of Google
Porsche is looking to Google for infotainment technology as the Volkswagen Group's software division Cariad continues to experience issues.www.carexpert.com.au
Απορώ γιατί όλα τα νέα αυτοκίνητα που μισθώνονται δεν είναι id.3/born. Τα προσφέρουν σε τιμές yaris.Και υπάρχει έστω και ένας που θα πάρει το Yaris?
Edit 8000€ προκαταβολή το id3
Τουλάχιστον, είναι ελαφρύ.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι η bmw έβγαλε σε παραγωγή τόσο άσχημο αυτοκίνητο
Για αυτό:Απορώ γιατί όλα τα νέα αυτοκίνητα που μισθώνονται δεν είναι id.3/born. Τα προσφέρουν σε τιμές yaris.
Επίσης, απορώ γιατί δεν προσφέρουν σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές τα παραπάνω ev για αγορά.
Ο Frank Stephenson (κορυφαίος αμερικάνος σχεδιαστής, μεταξύ άλλων με προϋπηρεσία και σε Ferrari) είχε βγάλει μία μικρή παραλλαγή στο κανάλι του στο Youtube από την οποία διέγραφε τα μεγάλα φλας πάνω από τους προβολείς και συμμάζευε ελάχιστα τη μάσκα και το αποτέλεσμα ήταν συμπαθέστατο πάντως.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι η bmw έβγαλε σε παραγωγή τόσο άσχημο αυτοκίνητο (ακόμη και αν απευθύνεται σε εκκεντρικούς μονάρχες/κροίσους).
![]()
Test Drive: BMW i7 M70 xDrive - Οδηγούμε στην Κροατία την ισχυρότερη ηλεκτρική BMW
Είναι ηλεκτρική, είναι πανίσχυρη, είναι και τετρακίνητη η BMW i7 M70 xDrive - με τους 660 ίππους της να της επιτρέπουν να επιταχύνει με ρυθμούς supercar. Προφανώς δεν είναι μια τυχαία λιμουζίνα – και όχι επειδή η σειρά 7 ήταν ανέκαθεν 'ιδιαίτερη' περίπτωση πολυτελούς σεντάν, αλλά επειδή...www.caranddriver.gr
View attachment 310535
δεν ξέρω το λόγο,Επίσης, απορώ γιατί δεν προσφέρουν σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές τα παραπάνω ev για αγορά.
Αν δε κάνω λάθος, το EV μπαίνει στα έξοδα του μισθωτή, όχι της εταιρίας μίσθωσης. Αλλά μπορεί και η εταιρία να έχει κάποια οφέλη, ποιός ξέρει;δεν ξέρω το λόγο,
αλλά μήπως επειδή μπαίνουν στα έξοδα της εταιρείας leasing με την υπεραπόσβεση,
οπότε τους κοστίζουν όσο τα μισής τιμής βενζίνης;