Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Το έχω ακούσει και αλλού. Γενικότερα αυτό το αμάξι το παίρνεις 1800 όπως μου έχει πει άνθρωπος που το έχει, ή καθόλου. Σέρνεται. Μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο.Τις προάλλες βρέθηκα συνοδηγός σε υβριδικό Toyota C-HR ανεβαίνοντας στον Χορτιάτη.
Προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Ζοριζόταν το καημένο στις ανηφόρες, βγάζοντας μάλιστα κι έναν ενοχλητικό θόρυβο. Τις γέμιζε τις ταχύτητες ο καημένος ο οδηγός, προσπαθώντας να ανέβει τις ανηφόρες, ενώ ταυτόχρονα μου κλαιγόταν ότι καίει πολύ όταν το ζορίζει.
Υβριδικό Τοyota. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να ξεράσω.
Τι ηλεκτρικό βρίσκεις 2-3 ετών σε αυτά τα λεφτά;Στα 20-25Κ, μπουρούχα θερμικό ή μτχ ηλεκτρικό 2-3 ετών;![]()
Δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις. Τα έχουμε πει και παλιότερα αυτά. Και εγώ προσωπικά.Η Corolla ξεκινάει από 28000 , αν δεν έχεις και θέλεις χώρους θα την πάρεις στην εισαγωγική έκδοση , σε αυτά τα λεφτά ηλεκτρικό δεν παίρνεις.
Το Yaris ξεκινάει από τα 20 , η σιχαμενη εταιρία έχει troc t cross με 20λιγα , ,Vitara 1000αρι ομοίως, και γενικά στα 25 έχεις πολλές σημαντικές επιλογές και σχεδόν καμία ηλεκτρική.
Το κομμάτι της αγοράς που θέλει αυτοκίνητο σε αυτά η λιγότερα λεφτά είναι πολύ μεγάλο για να πεις μα αφού το απλό 3αρι με επιδότηση πάει 30 τι συγκρίνουμε γιατί απλά τα 30 δεν υπάρχουν.
Απορώ γιατί πρέπει να το εξηγήσω.
Πολλά, να αυτό το βρήκα σε 10 δευτερόλεπταΤι ηλεκτρικό βρίσκεις 2-3 ετών σε αυτά τα λεφτά;
Στο εξωτερικό οι τιμές έχουν πέσει. Τις προάλλες κοιτούσα Γερμανία BMW i3 120αρι του 2021 με 20.000€. Αλλά με καλύτερο εξοπλισμό στα 22.000€-23.000€.Τι ηλεκτρικό βρίσκεις 2-3 ετών σε αυτά τα λεφτά;
Στο εξωτερικό οι τιμές έχουν πέσει. Τις προάλλες κοιτούσα Γερμανία BMW i3 120αρι του 2021 με 20.000€. Αλλά με καλύτερο εξοπλισμό στα 22.000€-23.000€.
Ε, θες τουλάχιστον κάνα τάλαρο στο κεφάλι για κάπως αξιοπρεπή εξοπλισμό, γιατί οι πιο φτηνές εκδόσεις είναι εντελώς χάλι.Η Corolla ξεκινάει από 28
Το Yaris ξεκινάει από τα 20
Σε προσωπικό επίπεδο είναι αποδεκτή η κάθε άποψη/παραξενιά. Χωρίς κανένα αστερίσκο.Όχι απλά ντρέπομαι αλλά αηδιάζω με τον εαυτό μου που κυκλοφορώ ακόμα με την 800 κυβικών συμβατική μηχανή μου Fazer μέσα στην πόλη.
Η ισορροπία θα βρεθεί όταν υπάρξει ο ίδιος αριθμός επιλογών και στα δύο στρατόπεδα. Αν στο ένα υπάρχουν πολλές επιλογές και στο άλλο π.χ. δύο δεν υπάρχει σύγκριση. Γιατί δεν ξέρω πολλούς που θα πουν "ηλεκτρικό να ΄ναι κι ό,τι να ναι" οπότε κι ένα τυχαίο (μάρκα, μέγεθος, τύπος) αρκεί.Όπως είπε και ο xfader ο καθένας θα πάρει ότι θέλει. Άλλο αυτό και άλλο δεν υπάρχουν φθηνά ηλεκτρικά. Υπάρχουν, και θα έρθουν και άλλα. Τώρα αν το συγκεκριμένο όχημα εξυπηρετεί ή όχι είναι άλλη κουβέντα.
Αρκεί να μην είναι κινέζικο"ηλεκτρικό να ΄ναι κι ό,τι να ναι"
Μαζί σου.Αρκεί να μην είναι κινέζικο
Αυτό είναι για άλλον κόσμο, ξεκολλάτε επιτέλους δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να ορίσουν τον εξοπλισμό, στις αγγελίες αν δει κανείς τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι βασικές εκδόσεις, οι πλούσιες εκδόσεις είναι ένα στα τέσσερα.Ε, θες τουλάχιστον κάνα τάλαρο στο κεφάλι για κάπως αξιοπρεπή εξοπλισμό, γιατί οι πιο φτηνές εκδόσεις είναι εντελώς χάλι.
Σε υβριδικό, το γιαρις θέλει ένα 30-αρι χωρίς να βάλεις ούτε ζάντα.
Εν τω μεταξύ, άμα συγκρίνουμε γιαρις με iD 3, είναι σα να συγκρίνεις λάντα με Φερράρι.![]()
Γέμιζε τις ταχύτητες σε αυτόματο αυτοκίνητο;Τις προάλλες βρέθηκα συνοδηγός σε υβριδικό Toyota C-HR ανεβαίνοντας στον Χορτιάτη.
Προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Ζοριζόταν το καημένο στις ανηφόρες, βγάζοντας μάλιστα κι έναν ενοχλητικό θόρυβο. Τις γέμιζε τις ταχύτητες ο καημένος ο οδηγός, προσπαθώντας να ανέβει τις ανηφόρες, ενώ ταυτόχρονα μου κλαιγόταν ότι καίει πολύ όταν το ζορίζει.
Υβριδικό Τοyota. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να ξεράσω.