- Reaction score
- 91.363
Εχει optional HUD?
Όλα τα SUV είναι από μετριοάσχημα έως πολύ άσχημα.Αυτό που θέλει ο Dimifoot είναι πολύ πιο όμορφο.
έχω εντελώς διαφορετική άποψη.Δεν πα νάχει και κινητήρα warp drive .Το αυτοκίνητο δεν βλέπεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες.Κάτι ανάμεσα σε ΚΙΑ και δεν ξέρω γω τι εκτρωματικό άλλο σχέδιο.
Ειλικρινά πρέπει να έχουν πέσει πολλά ληγμένα εκεί στη Βαυαρία.
Σύλληψη και εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες των σχεδιαστών
Αυτό που θέλει ο Dimifoot είναι πολύ πιο όμορφο.
Στις διακοπές είδα στην εθνική μια Alfa Romeo Giulia κόκκινη και συνήλθαν κάπως τα μάτια μου από τα χιλιάδες suv ,κάτι απίστευτα άσχημα Dacia κλπ...
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.έχω εντελώς διαφορετική άποψη.
επιτέλους φτιάξανε τα "νεφρά"
σαν σχέδιο έχει πολύ δυνατό εταιρικό χαρακτήρα , καμία σχέση με επιτεύγματα των ασιατών.
είναι ουσιωδώς πιο προσεγμένο αισθητικά από όλα τα τα τελευταία - ανέμπνευστα - σχέδια της εταιρίας που ξεπερνούσαν τα όρια της καγκουριάς.
επιπλέον αν και >4.70 μήκος , σχεδιαστικά δείχνει πολύ πιο μαζεμένο.
υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα αλλά νομίζω οτι η εταιρία ξαναβρήκε τον δρόμο της.
τώρα τεχνολογικά, είναι εμφανές αυτό που περιμέναμε να συμβεί, το drive train έχει προδιαγραφές που δεν αφήνουν χώρο για δεύτερες σκέψεις και φυσικά η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει χαρακτηριστικά που οι όψιμοι ανταγωνιστές είναι ανέτοιμοι να προσφέρουν ελλείψει εμπειρίας και πελατειακού feedback.
Συμφωνώ.επιτέλους φτιάξανε τα "νεφρά"
σαν σχέδιο έχει πολύ δυνατό εταιρικό χαρακτήρα , καμία σχέση με επιτεύγματα των ασιατών.
είναι ουσιωδώς πιο προσεγμένο αισθητικά από όλα τα τα τελευταία - ανέμπνευστα - σχέδια της εταιρίας που ξεπερνούσαν τα όρια της καγκουριάς.
Φωτχιά στην άσφαλτο, δε βαζ.- 463hp 0-100 4.7",Τελική 210km/h.
Καλά ακούγεται εκ πρώτης, αλλά με τα πρόσθετα της φίρμας, προβλέπω δράμα.69.000€ το LR
Είπαμε. Αυτή στο video παίζει στα 80s.Καλά ακούγεται εκ πρώτης, αλλά με τα πρόσθετα της φίρμας, προβλέπω δράμα.![]()