Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
324
Βαρέθηκα😂 ,άσε τους ψυχαναγκασμους με τα αστεία αστεράκια και πάρε το αμάξι που σου αρέσει. Το i4, το BMW .
Ρε ντιμι Έλεος.
Το Τέσλα έχει προβληματικό αφεντικό. Πάει. Συμφωνώ.
Πόρσε δεν θες γιατί είναι σουβ,σεβαστό αλλά εσύ θα χάσεις ,ακόμα και ο φαλακρός στο λέει εμμέσως το ναι. Οκ σε καταλαβαίνω ομως
H merc που είναι κούκλα αργεί ...
Αυdi δεν ξέρω γιατί έχεις αποκλείσει ...
Μένει η BMW που της λείπει το αστεράκι😂 και το ID4 σε άλλη έκδοση.
Πάλι το ίδιο δεν θες, φαίνεται.
Nio και λοιποί χαρακτήρες από Μάτριξ είναι Κινέζοι,θα φας δούλεμα.😂
Άντε πάρε την BMW στο γαλαζοπράσινο να τελειώνουμε
Αμαξάρα θα πάρεις .
Ξεκόλλα.
😜

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.551
Το Τέσλα έχει προβληματικό αφεντικό. Πάει. Συμφωνώ.
Οχι μόνο. Έχει και αρκετά μικρομειονεκτήματα, κυριως τσιγκουνιές (μοχλός φλας, HUD, ηλεκτρικό σκίαστρο, CarPlay), τις οποίες όμως δεν επωφελούμαι οικονομικά γιατί στο leasing βγαίνει ακριβό.
Εαν παραμείνει εκτός πολιτικής σκηνής ο Μασκ στο μέλλον, δεν θα με ενοχλούσε πως είναι παπάρας, αλλά το i4 μου αρέσει ως σύνολο περισσότερο από το 3. Κάπου χάνει κάπου κερδίζει, αλλά υποκειμενικά το προτιμώ.
Ασε που αν ξαφνικά πάρει ανάποδες πάλι το αφεντικό και αρχίσει τα φασιστικά θα μου μείνει το αυτοκίνητο στο χέρι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.950
Πάρε τη μπέμπα, τελείωνε, μας γκάστρωσες. 🤣😂😁

ΥΓ. Το model 3 LR υπερτερεί σε αρκετά σημεία, αλλά Χου Κερς, έχει ακριβό Λίζινγκ, ξέχνα το, μη το αναφέρεις καν.

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.551

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.541
(μοχλός φλας, HUD, ηλεκτρικό σκίαστρο, CarPlay),
Αν εξαιρέσεις το HUD (που είναι άχρηστο έτσι κ αλλιώς 😁) τα υπόλοιπα μπαίνουν όλα after.

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.551
To Luxury δεν μπαίνει after :biggrin:
(Δεν με χαλάει το 3, πάρα πολύ καλό είναι)

Reaction score
2.176
Ακριβώς.

Η σωστή ανάρτηση, δεν είναι απαραιτήτως "κούτσουρο", και ταυτόχρονα, μια "κούτσουρο" ανάρτηση, δε σημαίνει πως είναι και καλή.
Δεν είναι θέμα "σωστής" ανάρτησης. Είναι ένα ιδιαίτερο σύστημα εξαιρετικής πολυπλοκότητας, που καταφέρνει να συνδυάζει όλα τα θετικά για τη γρήγορη οδήγηση στοιχεία της "κούτσουρο" ανάρτησης, χωρίς να είναι η ανάρτηση κούτσουρο. Είναι τρομερά ιδιαίτερη περίπτωση και κακώς μπαίνει σε σύγκριση.

alexis

Reaction score
32.541
Να βάλουμε κι ένα οθονάκι δγυό ντιν με αντρόιντ άφτερ και μπλε φώτα λεντ στα πιτσιλιστήρια κι από κάτου. :roflmao:
Μα έλεος κάπου.
Αφού τα θέλετε να τα βάλετε. Εδώ δεν. :biggrin:

alexis

Reaction score
32.541
Νομίζω πως δεν γνωρίζεις τι σημαίνει Luxury.
Εξαρτάται την ηλικία. Τα παππούδια θέλουν το παλιό luxury.

Εμείς οι νέοι θέλουμε το νέο. 😋:biggrin:

Dimifoot

Editor
Reaction score
89.551
Εξαρτάται την ηλικία. Τα παππούδια θέλουν το παλιό luxury.

Εμείς οι νέοι θέλουμε το νέο. 😋:biggrin:
Sorry αλλά δεν γνωρίζεις το άθλημα. Το site που έβαλε ο Ear χτες το γνωρίζει, όπως και πάμπολλα άλλα στο διαδίκτυο.
Εάν θέλεις να βαπτίσεις luxury το software, είναι τελείως προσωπική σου προσέγγιση.
Και εγώ έχω 3 Macbook Μ series και Trinnov στο σπίτι μου, αλλά αυτό δεν το κάνει luxury.

alexis

Reaction score
32.541
Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ΤΑΧΙ υδρογόνου στην Ευρώπη, η HYPE, η οποία διαθέτει στο Παρίσι 700 ΤΑΧΙ υδρογόνου, βάζει τέλος και αλλάζει όλο το στόλο σε ηλεκτρικό. Τα υπόλοιπα τα λέει πολύ αναλυτικά το άρθρο. Χωρίς μεγάλες επιδοτήσεις το υδρογόνο είναι ασύμφορο.

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger