Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.382
Αυτός που έχει την Μ50 με τον οποίο είμαστε φιλενάδες από τα 10 μας, δεν είχε ποτέ άλλο αληθινά γρήγορο αυτοκίνητο και δεν έχει εμπειρία γρήγορης οδήγησης. Κάτι Lexus και Range και τέτοια παίρνει.

Μου λέει όμως συνεχώς πόση χαρά του δίνει αυτό όταν είναι μόνος του. :)

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.028
Pro: (+2000 Euro)
Το μαύρο πλαίσιο στη γρίλια είναι όντως άκρως απαραίτητο (εμφανισιακά εννοώ προφανώς), αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 2 χιλιάρικα μόνο για αυτό.

Είτε αγοράζεις τη μαύρη μάσκα όπως είπε ο @Zizik (αν και δεν ξέρω πόσο κοστίζει), είτε πας και σου το καλύπτουν με μαύρο βινύλιο. Εγώ έτσι το έκανα στο δικό μου (γιατί το πήρα μτχ οπότε δεν μπορούσα να διαλέξω) και 4 χρόνια αργότερα είναι ακόμα μια χαρά. Και πλήρωσα 200κατι ευρώ για τη μάσκα και τα χρώμια γύρω από τα παράθυρα.

Και το πλύσιμο έχει πλάκα, δεν το αποφεύγω.
Εννοείς ότι το πλένεις μόνος σου; Τότε ακολουθώντας μερικές βασικές αρχές δεν πρόκειται να κάνεις ζημιά στο χρώμα. Και δεν μιλάω για κάτι εξεζητημένο, απλά πράγματα.

Αν το έπλενες έξω και μάλιστα συχνά, εκεί ναι, ίσως να είχες θέμα.

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά εμένα η BMW έχει τρελό πρόβλημα με water spots. ΤΡΕΛΟ όμως, σε γελοίο βαθμό. Το gpt λέει είναι γνωστό θέμα με το βερνίκι της BMW, ελπίζω να το έχουν διορθώσει.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.057
Εννοείς ότι το πλένεις μόνος σου;
Έχει κοντά μου ένα από εκείνα που βάζεις κέρμα στο μηχάνημα και ρίχνεις νερό αφρό, διάφορα. Πολύ διασκεδαστικό

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.372

1752861019092.jpeg

Reaction score
335

View attachment 372614
50+ για skoda?????
δε θα ζηλεψουν. Θα σκασουν απο τα γελια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561
Μη δίνεις σημασία στον ανωτέρω φαλακρό βαγκίτη, ούτε στους δήθεν "νόμους" του, δε ξέρει τι λέει.

Τα Σκόντα πάντως, που όλα τελειώνουν σε Q επί της ευκαιρίας, βλέπω να είναι οι καλύτερες επιλογές του γκρουπ βαγκ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.084
Όντως, μια χαρά είναι τα Skoda. Ειδικά οι πλούσιες εκδόσεις που κυκλοφορούν σε Αυστρία/Γερμανία και έχω νοικιάσει δεκάδες φορές, είναι -στην χειρότερη- αξιοπρεπή, συνήθως παραπάνω από πολύ καλά.

Θα σε κερδίσουν σίγουρα με τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία, ανεξαρτήτως ανταγωνισμού. Δεν θα σε ενθουσιάσουν σε ποιότητα κατασκευής, αλλά αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488