Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
339
No harm done Αλέξη πλάκα κάνουμε αλλά μια δόση κινεζολατρείας την έχεις.:whistling:
Τεσπα .
Το Λυνκομιφον πάντως ωραίο είναι τουλάχιστον σχεδιαστικά ξεχωριστό .
Θέλω να το δώ από κοντά.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.053
Οπωσδήποτε το επόμενο αυτοκίνητο μου τώρα που έχω μέρος να φορτίζω.

Ο λόγος; Το παλιό 5 ήταν το πρώτο μας οικογενειακό αυτοκίνητο. Οπότε χαλαρά θα δώσουν ένα επιπλέον 10-20% έκπτωση σαν volume pricing.

Renault_5TL_rear_three_quarters_1972.jpg

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.801
Πήγαινε να το δεις και ας σου αρέσει προχώρα. Το αμάξι είναι κουκλί. Aν συμπληρώνει και τα υπόλοιπα κουτάκια :thumbsup:.

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.053
Πήγαινε να το δεις και ας σου αρέσει προχώρα. Το αμάξι είναι κουκλί. Aν συμπληρώνει και τα υπόλοιπα κουτάκια :thumbsup:.
Ε ναι. Εξάλλου εγώ ατομικά, ο χώρος που πιάνω είναι 7 με 10cm διάμετρο, ανάλογα τη μαστόρισσα. Όσο μικρότερο το αμάξι μου τόσο το καλύτερο.

kalitsounia.jpg

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.504

Ο λόγος; Το παλιό 5 ήταν το πρώτο μας οικογενειακό αυτοκίνητο. Οπότε χαλαρά θα δώσουν ένα επιπλέον 10-20% έκπτωση σαν volume pricing.

View attachment 373536
Eίδα στο δρόμο ένα λευκό και πράγματι είναι πολύ όμορφο. Νταξ, είμαι προκατειλημμένος (πρώτο μου όχημα το παλιό).

Αλλά με εκνευρίζει που η Ρενό συνεχίζει την κλασσική εμπορική πολιτική (διαφορετικές εκδόσεις, με τις πλήρεις να είναι ακριβές) σε μία εποχή που Τέσλα και Κινέζοι έχουν αλλάξει το παιχνίδι.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.801
Το πρώτο εξάμηνο του 2025 στην Κίνα το πρώτο όχημα σε πωλήσεις, ανεξαρτήτως καυσίμου, δεν ήταν Tesla ή BYD, αλλά αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός