Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.077
Κοροϊδεύετε τους Κινέζους με τις οθόνες;

Tο ταμπλό της νέας ηλεκτρικής Mercedes GLC.

1000003692.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.658
Structural battery με κυλινδρικές κυψέλες η μπαταρία της iX3, η οποία είναι Cell to Body. Πήγαν βόλτα τα modules. Αντίο. Tα καθίσματα βιδώνουν πάνω στην μπαταρία.
Αλά Τέσλα.

Γι'αυτό αναφέρουν αυξημένο density στις μπαταρίες στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα.
Tο ταμπλό της νέας ηλεκτρικής Mercedes GLC.
Τουλάχιστον έχει διατηρήσει τα καντράν πίσω απ'το τιμόνι.

Κάτι είναι κι αυτό.

alexis

Reaction score
33.077
Ουπς. Αν ήταν κανένας άλλος θα είχε γίνει τσιπτάνας στα διαδίκτυα 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.658
Δεν χαίρομαι με αυτές τις εξελίξεις, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα.

Και η άουντι, το 2028 να βγει με σοφτγουερ ρίβιαν. Μεγάλη επιτυχία.

Φολγκζβάγκεν γκρουπ, αρχηγός.

Reaction score
393
Στις διακοπές είδα στην εθνική μια Alfa Romeo Giulia κόκκινη και συνήλθαν κάπως τα μάτια μου από τα χιλιάδες suv ,κάτι απίστευτα άσχημα Dacia κλπ...
Tο θέμα είναι ότι σε όλους αρέσει μια Alfa αλλά ελάχιστοι κάνουν την παραγγελία.

alexis

Reaction score
33.077
H Giulia είναι κούκλα. Δεν θα την έπαιρνα ποτέ ακόμη και ηλεκτρικιά, καθώς Stellantis.

Reaction score
359
Tο θέμα είναι ότι σε όλους αρέσει μια Alfa αλλά ελάχιστοι κάνουν την παραγγελία.
Aυτό είναι άλλο θέμα που δεν έχει να κάνει με το αν είναι όμορφο ένα αυτοκίνητο αλλά με πολλούς άλλους παράγοντες μιας και δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο αποκλειστικά με εμφανισιακά κριτήρια συνήθως.
Αγοράζουμε λαμβάνοντας υπόψιν αξιοπιστία,κόστος απόκτησης, κόστος ανταλλακτικών κ υποστήριξης , εγγύηση ,οδική συμπεριφορά,άνεσης κλπ κλπ.
Δυστυχώς η ΑR χάνει προφανώς σε πολλά από αυτά αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κομψότατο και πανέμορφο.
Αν θα το έπαιρνα? Όχι ,γιατί έχω κακή εμπειρία από Ιταλικά αυτοκίνητα.
Είναι πανέμορφη ομως και μαγκιά σε αυτόν που την έχει.
Χαίρομαι για πάρτη του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.658
Είναι πανέμορφη ομως και μαγκιά σε αυτόν που την έχει.
Δεν είναι λογική αγοράς αυτοκινήτου αυτή.

Ούτε για σένα (όπως εξηγείς ότι δε θα την έπαιρνες), ούτε για την συντριπτική πλειοψηφία.

Ομορφιά και μαγκιά. Νταξ.
Τι ακριβώς εξυπηρετούν αυτά;
Την μικροτσουτσουνίαση του ιδιοκτήτη; 🤪🤣😁

Προφανώς χρειάζεται να σ'αρέσει αυτό που παίρνεις, αλλά δεν είναι σκέτο αυτό η λογική αγοράς, όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα προϊόντα εκεί έξω, σε αντικειμενικά θέματα, από κρας τεστ και επιδόσεις (επιτάχυνσης, moose test, τελικής, φρένου, κλπ) μέχρι efficiency, συντελεστή αεροδυναμικής, software, κλπ.

Λίγη λογική..

Reaction score
359
Δεν είναι λογική αγοράς αυτοκινήτου αυτή.

Ούτε για σένα (όπως εξηγείς ότι δε θα την έπαιρνες), ούτε για την συντριπτική πλειοψηφία.

Ομορφιά και μαγκιά. Νταξ.
Τι ακριβώς εξυπηρετούν αυτά;
Την μικροτσουτσουνίαση του ιδιοκτήτη; 🤪🤣😁

Προφανώς χρειάζεται να σ'αρέσει αυτό που παίρνεις, αλλά δεν είναι σκέτο αυτό η λογική αγοράς, όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες αγορές εκεί έξω.
Δεν σε καταλαβαίνω γιατρέ μου.
Μάλλον κ εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα .
Μαγκιά του που την έχει κ την χαίρεται και προφανώς την διάλεξε με τα δικά του κριτήρια.Σωστα ή λάθος (λάθος για εμένα όπως εξηγώ)
Εγώ θα του κάνω μάθημα επειδή πήρε το αμάξι που γουστάρει για τον Α ή Β λόγο?Δηλαδή οποίος παίρνει ΑR την έχει μικρή και όποιος Τεσλα είναι ο συχχωρεμενος ο John Holms είναι το επόμενο που θα μας πεις ε?😜😁
Παιδιά ξεκολλάτε..😜
H Giulia είναι κούκλα. Δεν θα την έπαιρνα ποτέ ακόμη και ηλεκτρικιά, καθώς Stellantis.
Δεν είναι σχεδίαση stellantis πάντως από ότι ξέρω η Giulia...είναι πριν την συγχώνευση .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.658
προφανώς την διάλεξε με τα δικά του κριτήρια.Σωστα ή λάθος (λάθος για εμένα όπως εξηγώ)
Και γω αυτό εξηγώ, πως είναι λάθος και για τα δικά μου κριτήρια.

Δεν σε καταλαβαίνω γιατρέ μου.
Εξηγώ τα δικά μου κριτήρια.
Τίποτε παραπάνω.
Το αν συμφωνείς ή όχι, μου είναι αδιάφορο.
Έχω συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, που βασίζονται σε αντικειμενικά πλεονεκτήματα για τη χρήση που προβλέπεται.

Εγώ θα του κάνω μάθημα επειδή πήρε το αμάξι που γουστάρει για τον Α ή Β λόγο?
Αν με ρωτήσει, ναι, θα απαντήσω σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Το όμοιο σε ηχεία.

Πήγε πήρε εκείνο, επειδή του άρεσε το γυαλισμένο ξύλο.
Καλά έκανε, να το χαίρεται.
(Όχι μαγκιά του, δεν γίνεται μάγκας κανένας με μπιενταμπλεγιου και δεξερωγωτι ακριβά - ή φτηνά - χρέπια)
Με γεια του και με χαρά του, αλλά αν με ρωτήσει, καυσόξυλο πήρε, διότι το σπινοραμα είναι γιάμπαλα. Με λιγότερα λεφτά, θα μπορούσε να πάρει πολύ πιο αξιόλογο προϊόν.

Οπότε, ή ήθελε να κάνει επίδειξη (μικροτσουτσουνίαση) ή είναι βλαμμένος με τη μάρκα, απλή μορφή βλάβης.
Παιδιά ξεκολλάτε..
Ξεκολλάτε σεις.🤣

Δεν έχουν όλα σχέση με τα Τέσλα. 🤪🤣😁

Έχω ξεκαθαρίσει πως κανένα πλεονέκτημα του Τέσλα δεν έχει σημασία για κάποιον που χρησιμοποιεί το ΙΧ για σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι. Δεν είναι πλεονέκτημα το δίκτυο ταχυφορτιστών της Τέσλα σε όλη την Ευρώπη για κάποιον που δε το χρησιμοποιεί. Για κάθε χρήση, υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια. Για κάθε απόσταση ακρόασης, διαφορετικός δορυφόρος απαιτείται. Δεν υπάρχει μια λύση για όλα. Ηχομπαρες, εξαιρετικές επιλογές. 😎

Last edited:

alexis

Reaction score
33.077
Μια διαφορετική ηλεκτροκίνηση. Αντιπλημμυρικά έργα στην Ολλανδία. Το εργοτάξιο έχει κυρίως ηλεκτρικά μηχανήματα. Η ηλεκτρική ενέργεια έρχεται και από φωτοβολταϊκό και αιολικό πάρκο. Πολύ ενδιαφέρον video.

Last edited:

Reaction score
359
Εξηγώ τα δικά μου κριτήρια.
Τίποτε παραπάνω.
Το αν συμφωνείς ή όχι, μου είναι αδιάφορο.
Έχω συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, που βασίζονται σε αντικειμενικά πλεονεκτήματα.
Τα οποία κριτήρια δεν ταιριάζουν με όλους.Οπότε και για αυτούς αδιάφορα είναι τα δικά σου κριτηρια.

Αν με ρωτήσει, ναι, θα απαντήσω σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Το όμοιο σε ηχεία.

Πήγε πήρε εκείνο, επειδή του άρεσε το γυαλισμένο ξύλο.
Καλά έκανε, να το χαίρεται.
(Όχι μαγκιά του, δεν γίνεται μάγκας κανένας με μπιενταμπλεγιου και δεξερωγωτι ακριβά χρέπια)
Με γεια του και με χαρά του, αλλά αν με ρωτήσει, καυσόξυλο πήρε, διότι το σπινοραμα είναι γιάμπαλα. Με λιγότερα λεφτά, θα μπορούσε να πάρει πολύ πιο αξιόλογο προϊόν.

Οπότε, ή ήθελε να κάνει επίδειξη (μικροτσουτσουνίαση) ή είναι βλαμμένος με τη μάρκα, απλή μορφή βλάβης.
Μάγκας στην κυριολεξία δεν γίνεσαι ούτε με B&W , αλλά ούτε με Genelec.
Ομοίως ούτε με ΑR , αλλά ούτε με Tesla .
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπλα μπλα άνευ ουσίας
Αυτή είναι η δική μου άποψη.
Ομως:
Εν τη ρύμη του λόγου χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως "μαγκιά του" κλπ
Για να δηλώσουμε ότι καταλαβαίνουμε το σκεπτικό του ,χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε με αυτό.
Δεν εξέτασα τα κριτήρια επιλογής της AR με τα δικά σου κριτήρια στο αρχικό ποστ μου
Οπότε αδιάφορο όλο αυτό από την πλευρά μου.
Χαμένος χρόνος.
Εν κατακλείδι γιατί το κουράσαμε , καλά έκανε και αγόρασε την Άλφα για τους δικούς του λόγους .Του βγαζω το καπέλο και μαγκιά του και ας είναι επιδειξίας ,άσχετος κλπ κλπ.😀
Όλα τα υπόλοιπα και τα δικά μου και τα δικά σου αρχίζουν να ακούγονται σαν το βούισμα της μύγας στα αυτιά μου.:lolsign:

ΥΓ.😀
Όποτε πάρεις το PIXEL γράψε εντυπώσεις...

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.658
Μάγκας στην κυριολεξία δεν γίνεσαι ούτε με B&W , αλλά ούτε με Genelec.
Προφανώς.
Δεν υπάρχει θεραπεία για τη μικροτσουτσουνίαση. 😁🤣🤪

ούτε με Tesla
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. 😎

Ποτέ και σε κανένα προϊόν το υψηλό VFM δεν αποτέλεσε επιλογή "μαγκιάς", "κύρους", κλπ. 😎

Ειδικά στην αυτοκίνηση, τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα αυτοκινήτων στον πλανήτη, ποτέ δεν υπήρξαν σημαίες επίδειξης, είναι απλώς πολύ υψηλού VFM επιλογές, τυπικό παράδειγμα τα ντάτσια.

Εν τη ρύμη του λόγου χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως "μαγκιά του" κλπ
Για να δηλώσουμε ότι καταλαβαίνουμε το σκεπτικό του ,χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε με αυτό.
Το ξέρω, με "γελάκια" ήταν η αναφορά μου σε αυτό, αλλά πιάστηκες από κει και το πήγαμε παραπέρα, προφανώς τζάμπα ιντερνετικό σάλιο! 😁🤣

Reaction score
359
Το ξέρω, με "γελάκια" ήταν η αναφορά μου σε αυτό, αλλά πιάστηκες από κει και το πήγαμε παραπέρα, προφανώς τζάμπα ιντερνετικό σάλιο! 😁🤣
Κανείς δεν *πιάστηκε " ρε συ,χαβαλε κάνουμε για αμάξια , στέρεα και λοιπά ανούσια χομπυς.
Το κουράσαμε όντως όμως.😁

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.048
Members
38.526
Νεότερο μέλος