Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.153
Καλά δώσε μου εσύ τα μπικικινια, και άσε να οδηγώ εγώ το τερατουργημα. :D :lolsign:
Όοοοοοοοοχι φιλαράκι, να πας να τα δώσεις εσύ, από την τσεπούλα σου (νομίζω 160 κ ζητάει) και καλοοδήγητο το τανκς. 🤪😂😂

Επί της ευκαιρίας: (ΑΙ)

Τα σημερινά plug-in υβριδικά Cayenne E-Hybrid έχουν απόβαρο έως 2.569 κιλά.

Η ειδικά εξελιγμένη ηλεκτρική έκδοση του Cayenne BEV, σύμφωνα με δοκιμαστικά στοιχεία και πηγές, αναμένεται να βρίσκεται έως και στα 2.900 κιλά σε τελικό απόβαρο, ανάλογα με την έκδοση, την ισχύ των μπαταριών και τον εξοπλισμό.

ΥΓ. Άντε να ξεπεράσουμε επιτέλους τους 3 τόνους, βαρέθηκα με αυτά τα πούπουλα! 🤣🤪😂
Ότι πρέπει για σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι, να κουνάς 3 τόνους για να μετακινήσουν τα 80 κιλά άνθρωπο! 🤣🤪😂

Reaction score
25.768
Η ειδικά εξελιγμένη ηλεκτρική έκδοση του Cayenne BEV, σύμφωνα με δοκιμαστικά στοιχεία και πηγές, αναμένεται να βρίσκεται έως και στα 2.900 κιλά σε τελικό απόβαρο, ανάλογα με την έκδοση, την ισχύ των μπαταριών και τον εξοπλισμό.
νατοβαλετεστονπατοσαςμαζιμετοΧΜ

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.230
Παταει σε ηλεκτρική πλατφόρμα από ότι διαβάζω, με μπαταρία 108kWh. Που να κουνηθεί με μικρότερη. Ηλεκτρική πλατφόρμα και 3 τόνοι. Έλεος.

Εντωμεταξύ, αν βγάλεις το σήμα και βάλεις τσιντσόν θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι με το σχέδιο.
1000004807.png

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.230
Ναι. Έχει και afterburner ηλεκτρόνια δεξιά αριστερά. :roflmao:

Μου θυμίζει ένα άλλο Γερμανικό έκτρωμα. Μια παλιά σχεδίαση της Χ5.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.153
Παρόλα αυτά, οι βλαμμένοι (καλτ-άρες) γερμανόφιλοι, το βλέπουν σαν "νάρα".

Είναι κολλήματα αυτά, δεν υπάρχει θεραπεία.

Και 7 τόνους να βγει, πάλι θα το θέλουν.
Αθεράπευτοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale