Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.428
Μια χαρά είναι το μοντελ Υ σε νησί, έχω γυρίσει μερικά ήδη! (Και πολύ μικρότερα από τη Ρόδο). 😎

Απλώς θα το φορτίζει μια φορά στις 2 βδομάδες, ίσως και στις 3.

Η Ρόδος δεν είναι "μια σταλιά" νησάκι. Απ' άκρη σ' άκρη είναι 2 ώρες δρόμος.

Προκειμένου να πάρει καμιά κλανιά στα ίδια λεφτά, χίλιες φορές το μοντελ Υ.

Reaction score
25.900
Μια χαρά είναι το μοντελ Υ σε νησί, έχω γυρίσει μερικά ήδη! (Και πολύ μικρότερα από τη Ρόδο). 😎

Απλώς θα το φορτίζει μια φορά στις 2 βδομάδες, ίσως και στις 3.

Η Ρόδος δεν είναι "μια σταλιά" νησάκι.

Προκειμένου να πάρει καμιά κλανιά στα ίδια λεφτά, χίλιες φορές το μοντελ Υ.
Από αυτό εδώ
B-suv ή πόλης. Έχω έναν περιορισμό στο γκαράζ (βάζω 2 οχήματα) κι η αλήθεια υπάρχει απλή παροχή ρεύματος.
Τι ακριβώς δεν διάβασες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.428
Διάβασα την τιμή που προτίθεται να πληρώσει, κι αν παίρνεις Τέσλα με αυτά τα λεφτά, αυτό θα προτείνω.

Τιδεγκαταλαβαίνς μαρή; Σ'ενοχλάω;

ΥΓ. Ανάμεσα σε BYD ATTO 3 και model Y standard, εγώ θα έπαιρνα το Τέσλα και για Ρόδο, κι ας είναι 20 πόντους πιο μακρύ, σιγά τα ωα.
Το Jeep Avenger το ηλεκτρικό, δε θα το πρότεινα καν στο Γιώργο. Αξιόλογο B-SUV δεν υπάρχει.

Last edited:

Reaction score
25.900
Ρε δεν χωράει λέμε που θα το βάζει;
Μια χαρά ειναι το avenger, σαν μέγεθος κλπ μιλάμε για νησί που ανάθεμα και αν υπάρχει 4χλμ δρόμος να πας πάνω από 100 τον χειμώνα , για καλοκαίρι δεν το συζητάμε καν.
Μη σου πω ακόμα και το Honda e του κανει.

Αα μιας και λέμε Honda σε αυτο το μέγεθος παίζει το enyi πως λέγεται

Προφανώς το τεσλα ειναι ανώτερο όλων, αλλά τι να το κάνεις αν δεν χωράει;

Reaction score
4.728

Reaction score
2.409
Η Ρόδος είναι μεγαλούτσικο νησί, αλλά όχι μεγάλο νησί
αν έκανα 50 χλμ πήγαινε και άλλα τόσο έλα, καθημερινά, θα κοιτούσα για καλό ηλεκτρικό,
αλλοιώς 15-20 χιλιάρικα για μτχ από i3 kai id.3 μέχρι και Tesla και πολλά είναι,
και τα ρέστα καλώδια (που δεν ακούω διαφορές), έτσι και αλλοιώς πεταμένα λεφτά είναι

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.382
Συμφωνώ απόλυτα με το "όταν η τιμή πλησιάζει ένα Tesla παίρνεις το Tesla". Υπάρχουν ομως και οι περιπτώσεις που δεν το θες, είναι μεγάλο, είναι χαμηλό κλπ. Η απάντηση "πάρε Υ Standard αντί για 3 στα ίδια χρήματα" δεν είναι απάντηση :biggrin: . Το Υ στην Ευρώπη ξεκινά από 50k πλέον. Το άλλο σαν να μην υπάρχει.

Μεταξύ Υ Standard και νέου Atto 3, χαλαρά BYD.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.694
Ρε δεν χωράει λέμε που θα το βάζει;
Μια χαρά ειναι το avenger, σαν μέγεθος κλπ μιλάμε για νησί που ανάθεμα και αν υπάρχει 4χλμ δρόμος να πας πάνω από 100 τον χειμώνα , για καλοκαίρι δεν το συζητάμε καν.
Μη σου πω ακόμα και το Honda e του κανει.

Αα μιας και λέμε Honda σε αυτο το μέγεθος παίζει το enyi πως λέγεται

Προφανώς το τεσλα ειναι ανώτερο όλων, αλλά τι να το κάνεις αν δεν χωράει;
Τον περιορισμό στην τιμή να ξέρετε τον έβαλα γιατί μόλις ανοίξουν οι μέρες δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξω το αυτοκίνητο απ' το μηχανάκι, παρά μόνο αν έχω την οικογένεια.
Προτιμώ να τα σπρώχνω σε προβολείς και ηχεία! :roflmao:

Reaction score
432
firefly. πιστευω οτι καλυτερο για το νησι.
πολυ ομορφο με καλη αυτονομια ευκινητο και ειναι και ΝΙΟ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.694
Για μεταχειρισμένη EQA από mobile.de τι άποψη έχετε; Νομίζω ότι ως τρίτεκνος μπορώ να φέρω χωρίς εκτελωνιστικά και τέλη.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.411
Για μεταχειρισμένη EQA από mobile.de τι άποψη έχετε; Νομίζω ότι ως τρίτεκνος μπορώ να φέρω χωρίς εκτελωνιστικά και τέλη.
Κανείς δεν πληρώνει εκτελωνισμό σε ηλεκτρικό, δεν έχουν τέλη ταξινόμησης. Οπότε δεν έχεις όφελος ως τρίτεκνος.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.376
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp