JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.628
Στο δικό μου δεν χωράει, στο δικό σου κολυμπάει!
Στο δικό μου δεν χωράει, στο δικό σου κολυμπάει!
Ωραία. Πάει και αυτό.Έρχονται χαράτσια στα plug-in υβριδικά! - NewsAuto.gr
Η ΕΕ εξετάζει να επιβάλλει τον Συντελεστή Χρησιμότητας που θα πενταπλασιάσει τις μέσες εκπομπές CO2 των συγκεκριμένων μοντέλων.www.newsauto.gr
Όχι.Αν πάρω μονοφασικό (32Α) θα έχω πρόβλημα στους τριφασικούς φορτιστές ;
Ότι μπορεί να ακριβύνουν κι άλλο και όταν θα το θες να λες "γιατί να μην έχω πάρει απευθείας ένα τριφασικό"Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να πάρω τώρα τριφασικό καλώδιο;
Εκτός αν έχεις σκοπό να το φτιάξεις μόνος σου (αν και δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο) όπου θα πρέπει να προσέξεις να έχει την κατάλληλη διατομή για την απόσταση κλπ. τότε όχι, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Απλά δεν είναι πολύ πρακτικό γιατί όταν είσαι κοντά, θα πρέπει κάπου να το απλώνεις αυτό το καλώδιο και δεν πρέπει να το κουλουριάζεις.Να πάρω 10μ καλώδιο αντί για 5 μπας και έχει παρκάρει κανένας θερμικός στην Χ θέση ή είναι "επικίνδυνα" τα μακριά καλώδια;
Μπορεί και να μην είναι λάθος επιλογή, αν και λένε πως τα μόνα phev που θα επιβιώσουν των μέτρων που έρχονται, είναι αυτά με μπαταρίες της τάξης των 40kwh, και με τέτοιου μεγέθους μπαταρίες παύει να έχει νόημα η ύπαρξη κινητήρα εσωτερικής καύσης, τζάμπα έξοδα.Σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω ένα PHEV το καλοκαίρι.