JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.327
Δεν έχει 760 άλογα .Βγαίνει και σε ηλεκτρικό
Shelby cobra rulez.
Δεν έχει 760 άλογα .Βγαίνει και σε ηλεκτρικό
Den γνωρίζω πόσο έχει 0-100 και δεν με νοιάζει κιόλας.Το μαστανγκ Mach e πάντως, έχει 0-100 σε 3,7
Αμιγώς Ηλεκτροκίνητη Ford Mustang Mach-E- Αμιγώς Ηλεκτρικό SUV | Ford GR
Παρουσιάζουμε την Mustang Mach-E, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Ford. Μάθετε περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες και τον εξοπλισμό εδώ!www.ford.gr
Αυτές είναι επιδόσεις σουπερκαρ...
To 5 λιτρο που δοκίμασες, αν δε κάνω λάθος είναι σε 4,8" το 0-100.
Οπότε πιο γρήγορο το ev.
Αλλά χωρίς εξάτμιση.
Αντε ρε με τον φωνακλαδικο κουβά, να σε πάω κόντρα με το μοντελ Υ το απλό LR και να σε αφήνω να τρως τη λάσπη μου.Den γνωρίζω πόσο έχει 0-100 και δεν με νοιάζει κιόλας.
Εγώ πάντως στα φανάρια πάλι θα σε τρώω να ξέρεις.Αντε ρε με τον φωνακλαδικο κουβά, να σε πάω κόντρα με το μοντελ Υ το απλό LR και να σε αφήνω να τρως τη λάσπη μου.
Εγώ να ξερς, τσιλ μόουντ.Εγώ πάντως στα φανάρια πάλι θα σε τρώω να ξέρεις.
Μόνο σε ανοιχτό δρόμο να με πας κόντρα
Όλα αυτά τα διάφορα γενικώς, κι όπου κι αν τα στήνουν για κόντρες, με ένα Τεσλα πλαντ τους παίρνεις τα βρακιά, την ώρα που στο πίσω κάθισμα τα παιδιά σου θα παίζουν παιχνίδια με ξεχωριστή οθόνη το κάθε παιδί, κι εσύ θα ακούς ιμερσιβ ήχο από 17 ηχεία μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η γυναίκα θα βλέπει νετφλιξ.Αμα είναι να μιλήσουμε για κόντρες , υπάρχουν και άλλα κόλπα ρε παιδιά.
Κάτι νίτρα , σαν αυτά που έχω στο δικό μου , κάτι μυστήρια superchargers , κάτι διάφορα γενικώς.