Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Reaction score
24.072
έχει παραπάνω σίγουρα*

με την έννοια οτι τα 760 του θερμικού είναι λιγότερα από 450 στις 3000-5000 στροφές ενώ το ηλεκτρικό είναι ήδη 600+ απο την "αντίστοιχη περιοχή" του ρελαντί του θερμικού.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Μπορεί , πάντως το ηχητικό , δεν υπάρχει μιλάμε.
Πιο πολύ κ@υλωνα με τον ήχο του μοτέρ -εξάτμισης , παρά με τα κωλίδια-ντριφτάρισμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
Το μαστανγκ Mach e πάντως, έχει 0-100 σε 3,7

Αυτές είναι επιδόσεις σουπερκαρ...

To 5 λιτρο που δοκίμασες, αν δε κάνω λάθος είναι σε 4,8" το 0-100.

Οπότε πιο γρήγορο το ev.

Αλλά χωρίς εξάτμιση. 😂😁😜

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
Χθεσινό το άρθρο:

1658321071877.png

https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/comparison/2022/bmw-i4-vs-m4-vs-tesla-model-3/

Όπου ο δοκιμαστής (όπως και πολλοί ακόμα) βγάζει προτιμότερο το Τεσλα σε σχέση με το φρέσκο BMW i4.

Το ερώτημα δεν είναι ποιο είναι πιο όμορφο ή ποιο θα διάλεγα προσωπικά (μάλλον το BMW αν το οικονομικό μου ήταν εντελώς αδιάφορο).

Το ερώτημα είναι πώς δγιαλο μια σοφτγουεράδικη φίρμα κατάφερε να φτάσει και να συγκρίνεται οδηγικά με ένα αυτοκίνητο από φημισμένη στον τομέα αυτό παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία όπως η BMW..

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Το μαστανγκ Mach e πάντως, έχει 0-100 σε 3,7

Αυτές είναι επιδόσεις σουπερκαρ...

To 5 λιτρο που δοκίμασες, αν δε κάνω λάθος είναι σε 4,8" το 0-100.

Οπότε πιο γρήγορο το ev.

Αλλά χωρίς εξάτμιση. 😂😁😜
Den γνωρίζω πόσο έχει 0-100 και δεν με νοιάζει κιόλας.
Αν θέλω γρήγορο 0-100 έχω την μηχανή , με 2,8 μετρημένο , και την ψυχή στο στόμα μη με φέρει καπάκι. Χέστηκα λέμε.
Το γκάζι που έχει αυτό το πράγμα και το ΒΡΑΑΑΜ ΒΡΑΑΑΜΜΜ , που κάνει , μαζί με τα ατελείωτα κυριολεκτικά παντιλίκια που μοιράζει αφιδώς είναι όλα τα λεφτά.
Χτες λίγο έλειψε να ανέβω Σαλλόνικα να σου κορνάρω να κατέβεις.
Μου έλεγε ο Μάκης , πάμε ρε μλκα μιά βόλτα , μια γκαζιά δρόμος είναι.
Δεν είχα επάνω μου , ούτε κάρτα ούτε δίπλωμα ούτε τίποτα. Δεν το είχα και τίποτα ν¨ανέβω , έτσι για την κ@υλα.
Αυτός το κάνει συχνά , παρέα ήθελε για να το ξανακάνει. Για λεφτά δεν το συζητάμε καν.
Κόλωσα γμτ.
Να δούμε και μερικά αγαπημένα πρόσωπα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
Den γνωρίζω πόσο έχει 0-100 και δεν με νοιάζει κιόλας.
Αντε ρε με τον φωνακλαδικο κουβά, να σε πάω κόντρα με το μοντελ Υ το απλό LR και να σε αφήνω να τρως τη λάσπη μου. 😁😂🤣😜

Το μοντελ Υ το περφορμανς που οδήγησα, είναι διάολος επιτάχυνσης, τα 3,5 δευτερόλεπτα είναι απίστευτα πράματα, κι άσε τις μηχανές στην άκρη, μιλάμε για αυτοκίνητα.

Μη μπλέκεις μηχανές αεροπλάνα και καράβια, εδώ για αυτοκίνητα λέμε κι όταν λέμε αυτό είναι πιο γρήγορο, εκεί τελειώνει η κουβέντα. 😁😂😜

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Ναι όπως άφηνε πίσω το tesla , to mustang στο βίντεο που έβαλες με την καταδίωξη .

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.284
Αντε ρε με τον φωνακλαδικο κουβά, να σε πάω κόντρα με το μοντελ Υ το απλό LR και να σε αφήνω να τρως τη λάσπη μου. 😁😂🤣😜
Εγώ πάντως στα φανάρια πάλι θα σε τρώω να ξέρεις.
Μόνο σε ανοιχτό δρόμο να με πας κόντρα 😛

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Αμα είναι να μιλήσουμε για κόντρες , υπάρχουν και άλλα κόλπα ρε παιδιά.
Κάτι νίτρα , σαν αυτά που έχω στο δικό μου , κάτι μυστήρια superchargers , κάτι διάφορα γενικώς.
Εδώ λίγο πιο κάτω από μένα είναι η ευθεία της κολάσεως , του ολυμπιακού χωριού .
Ο δικός μου συμμετέχει με 6 αυτοκίνητα συνολικά , όχι κάθε φορά βέβαια.
Του κουτρούλη ο γάμος γίνεται. Βαργιέμαι να πηγαίνω τις ώρες που οι κάγκουρες στήνονται για κόντρες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
Εγώ πάντως στα φανάρια πάλι θα σε τρώω να ξέρεις.
Μόνο σε ανοιχτό δρόμο να με πας κόντρα 😛
Εγώ να ξερς, τσιλ μόουντ.
Χαλαράουα, σαλλονικιώτικα.
Στο id3 είμαι μονίμως στο πιο αργό mode.
Δε χρειάζομαι άλλο, το αργό του είναι πιο γρήγορο από όσο μου είναι αναγκαίο, από όσο χρησιμοποιώ.

Και στο περφορμανς μη νομίζεις, 3 φορές το σανιδωσα ίσα ίσα να νιώσω και γω τη μλκια, μετά στο τσιλ μόουντ το οδηγούσα όλο το σβκ. Ως αυτοκίνητο για τις αστικές μου μετακινήσεις το εκτίμησα, και για τις βόλτες μου τις χαλαρές στη Χαλκιδική, για μάσα στα ωμά, με γυναίκα και παιδί στο όχημα, και παρέα για χαβαλέ.

Τσιλ μόουντ, και πολύ είναι. Χαλαρά.
Αλλά είναι ωραίο αυτοκίνητο, ευχάριστο στο δρόμο, να χαίρεσαι το ταξίδι σου, τα υπόλοιπα εμένα παιδιά δε με ενδιαφέρουν.
Μη βλέπετε που τσιγλαω τον Μάρκου, άλλο αυτό. 😁😜😂
Αμα είναι να μιλήσουμε για κόντρες , υπάρχουν και άλλα κόλπα ρε παιδιά.
Κάτι νίτρα , σαν αυτά που έχω στο δικό μου , κάτι μυστήρια superchargers , κάτι διάφορα γενικώς.
Όλα αυτά τα διάφορα γενικώς, κι όπου κι αν τα στήνουν για κόντρες, με ένα Τεσλα πλαντ τους παίρνεις τα βρακιά, την ώρα που στο πίσω κάθισμα τα παιδιά σου θα παίζουν παιχνίδια με ξεχωριστή οθόνη το κάθε παιδί, κι εσύ θα ακούς ιμερσιβ ήχο από 17 ηχεία μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η γυναίκα θα βλέπει νετφλιξ.

Άσε με.

Reaction score
273

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.249
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87