alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.542
Το EV9 είναι αμαξάρα και είναι και τεράστιο. Επειδή μπήκα και στα δύο έχω την αίσθηση ότι είναι μεγαλύτερο και από το Model Y. Η τιμή του στην Αμερική είναι τσάμπα.
Ιαπωνία. Daikin.έχει:
Air conditioning ΗΠΑ
Ε βέβαια...αν είχες κινέζικο θα έβαζες την κεφαλή στο μαστό και θα σου έδειχνε πέτρα στα νεφράGE. Στανταράκι.
(Αλλά μ'αρεσει και το Aloka).
ΥΓ. Όλως τυχαίως, στις ΗΠΑ τη μερίδα του λέοντος στα μηχανήματα u/s κατέχει αυτό ακριβώς το δίδυμο, αλόκα και τζι ί, χρόνια τώρα, όπως τζενελεκ και τζιμπιελ στον στουντιακό ήχο.
Το διορθώνωΙαπωνία. Daikin.
Αυτοκίνητα 2, και τα δύο κατασκευής στη Γερμανία.Αυτοκίνητο ΗΠΑ (και Γερμανία)
Ο σχεδιασμός μετράειΑυτοκίνητα 2, και τα δύο κατασκευής στη Γερμανία.
Όποιος ξέρει σοβαρά υπερηχογράφημα, επιλέγει αποκλειστικά και μόνον αυτά που προτιμούν στην Αμερική.Ε βέβαια...αν είχες κινέζικο θα έβαζες την κεφαλή στο μαστό και θα σου έδειχνε πέτρα στα νεφρά
Όχι, δε μετράει μόνον ο σχεδιασμός.Ο σχεδιασμός μετράει
Άμα βάζει τον υπέρηχο στο βυζι και δείχνει την πετρα στο νεφρό τότε είναι και γ@μω τα μηχανήματα σούπερ επιτυχίαΕ βέβαια...αν είχες κινέζικο θα έβαζες την κεφαλή στο μαστό και θα σου έδειχνε πέτρα στα νεφρά
Το διορθώνω
Από πότε;;Η Daikin δεν είναι αμερικάνικη ?
Πόσα τέσλα πιάνουν τα πυρηνικά μανιτάρια;Πόσα τεσλα ο κινεζικός;
Το γνωρίζω μάναμ, κι εγώ του χώρου είμαι. Ευτυχώς δεν έχω δουλέψει με Guanghzou MeCan Medical Ltd, Suzhoo Thriving ή Xindray...Εννοεί την ισχύ του μαγνητικού πεδίου στον μαγνητικό τομογράφο, που μετριέται σε Τέσλα.
Έχουν ανέβει τα νούμερα, κάνοντας πιο δύσκολη την κατασκευή του κλωβού Φαραντέι.