alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.792
498 συμμετοχές.
It comes as some traditional automakers sell EVs for less than regular combustion-engine cars — despite higher production costs.
Ford also said it plans to delay about $12 billion in previously announced spending on EV manufacturing capacity, saying that its customers in North America are no longer willing to pay a premium for an EV vehicle versus a comparable internal-combustion or hybrid alternative.
While executives emphasized Ford isn’t cutting back on or delaying its plans to develop a range of more advanced EVs, investors concerned about the company’s ability to compete with Tesla and other new EV entrants were given a new reason for caution.
Και για το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3:Η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να «επιστρέψει» το επόμενο διάστημα, μέσω ανακατανομής των πόρων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Έτσι, θα «ανοίξει» και πάλι η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων, μέχρι να εξαντληθούν οι διαθέσιμοι πόροι του προγράμματος.
Στόχος μας είναι να μη χρειάζεται πλέον να προ-χρηματοδοτήσει το ποσό της επιδότησης ο αγοραστής, αλλά αυτή να περνάει απευθείας ως έκπτωση στην τιμή του οχήματος. Το δεύτερο ζήτημα έχει κάποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες, πιστεύουμε όμως ότι αυτές θα καμφθούν
Εμένα δεν μου ζήτησαν, άρα είμαι ακόμα πιο πίσω.Είμαι σε φάση "Αίτηση προς πληρωμή" από τις 25 Μαΐου...
Ευτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησαν νέα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, κάτι που σημαίνει πως πιθανόν να επίκειται πληρωμή.
To παράλογο της υπόθεσης ότι έβαλες επαγγελματία να σου ανεβάσει τα 5-6 coloχαρτα αντί να τα ανεβάσεις μόνος σου.Δεν τα έχω πάρει ακόμα, 15 μήνες μετά την αγορά και με άμεση εκκίνηση της γραφειοκρατικής διαδικασίας από επαγγελματία.
Είμαι σε κατάσταση αναμονής πληρωμής εδώ και 3 μήνες, δηλαδή πήρε σχεδόν ένα χρόνο να μαζευτούν και να ελεγχθούν 5-6 coloχαρτα
Δεν κάνω τίποτα γραφειοκρατικό μόνος μου, βαριέμαι. Δεν μπλέκω. Κανόνας.To παράλογο της υπόθεσης ότι έβαλες επαγγελματία να σου ανεβάσει τα 5-6 coloχαρτα αντί να τα ανεβάσεις μόνος σου.
+1.Δεν κάνω τίποτα γραφειοκρατικό μόνος μου, βαριέμαι. Δεν μπλέκω. Κανόνας.