alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.014
Άντε, καλοτάξιδο.Αύριο πιθανόν να οδηγήσω να πάρω μια αίσθηση.
Ναι, πολύ καλή.100.000€ για να μην δώσεις 40.000€ στον Elon;
Καλή φάση.
Θα το δω. Αλλά δεν είναι ηλεκτρική πλατφόρμα. Πάνω στο Α6;A6 Sportback e-tron > A6 e-tron > Home
Το Audi A6 Sportback e-tron performance. Η εξαιρετική ηλεκτρική απόδοσή του και η επίπεδη, σπορ coupé σιλουέτα του θέτουν νέα πρότυπα.www.audi.gr
Έχεις καλύτερες επιλογές σε κάποια πράγματα. Όχι καλύτερο γενικά. Προφανώς υπάρχουν καλύτερα οχήματα (σε κάποια πράγματα), αλλά δεν σχολίασα αυτό. Το να δώσει κάποιος 60k παραπάνω από την πρώτη του επιλογή επειδή έχει πρόσβαση ο Elon για μένα είναι χαζομάρα. Αλλά θα μου πεις πως άλλοι δεν αγοράζουν καν Tesla, αν και θα ήθελαν, επειδή κάπου στην αλυσίδα υπάρχει και ο Elon. Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το τι αμάξι θα πάρει κάποιος εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εντελώς άσχετα πράγματα.Άμα έχεις τα λεφτά, έχει καλύτερες επιλογές από του Έλον.
Σύμφωνοι.Έχεις καλύτερες επιλογές σε κάποια πράγματα.
Δεν τα ξέρω, έχω καταλάβει ότι το ηλεκτρικό κομμάτι είναι στην ουσία αυτό της porsche.Θα το δω. Αλλά δεν είναι ηλεκτρική πλατφόρμα. Πάνω στο Α6;
Αν ήταν αυτοκίνητο παλαιού τύπου, το αγοράζεις και τέλος είναι αυτό που είναι, δεν θα είχα κανένα θέμα.Το να δώσει κάποιος 60k παραπάνω από την πρώτη του επιλογή επειδή έχει πρόσβαση ο Elon για μένα είναι χαζομάρα
Γιατί να σε προβληματίζει; Τι φοβάσαι; Μη πάρει τον έλεγχο και δεν στο δίνει ; Ή μήπως μανουριάσει μαζί σου και στο μπρικάρει όπως έκανε στον Γκαντίροφ;Αν ήταν αυτοκίνητο παλαιού τύπου, το αγοράζεις και τέλος είναι αυτό που είναι, δεν θα είχα κανένα θέμα.
Το ότι έχει συνεχή πρόσβαση ένας παλαβός στο όχημα μου με προβληματίζει. Δεν ξέρω τι θα θέλει να δοκιμάσει εις βάρος μου, για να αλλάξουμε το πώς αντιλαμβάνεται πχ ένα εμπόδιο στον δρόμο, ή τι θα γίνει αν τσακωθεί ο Τραμπ με την ΕΕ. Είναι τελείως παλαβός δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσει.
Απο την άλλη, leasing θα το πάρω, αν χαλάσει πρέπει να μου δώσουν άλλο.
Σαφώς σαν προτίμηση μου ταιριάζει το Μodel 3.
Αυτό μόνο με καθησυχάζειΓενικότερα αφού δεν θα το αγοράσεις, τι σε νοιάζει τι θα γίνει;
Οχι, αντιθέτως. Αυτός το έχει αγγίξειΕ καλά τώρα. Εκτός από ότι είσαι υπερβολικός, νομίζω έχεις αρχίσει να αγγίζεις πεδίο flat earthers.
Πόσο ταιριάζουμε!από εταιρία με παλαβό ιδιοκτήτη;
Ναι, ιδίως εάν η εναλλακτική είναι χωρίς καθόλου ΟΤΑ, ώστε να μην βελτιώνεται ποτέ και να μην προσαρμόζεται καλύτερα στα δεδομένα.Θα βάζετε βηματοδότη με απομακρυσμένο έλεγχο ΟΤΑ από εταιρία με παλαβό ιδιοκτήτη;
Καταλαβαίνω τι λες ,και εγώ έχω σπαστεί με τον 'Ηλον με διάφορα αλλά δεν είναι του παρόντος.Αν ήταν αυτοκίνητο παλαιού τύπου, το αγοράζεις και τέλος είναι αυτό που είναι, δεν θα είχα κανένα θέμα.
Το ότι έχει συνεχή πρόσβαση ένας παλαβός στο όχημα μου με προβληματίζει. Δεν ξέρω τι θα θέλει να δοκιμάσει εις βάρος μου, για να αλλάξουμε το πώς αντιλαμβάνεται πχ ένα εμπόδιο στον δρόμο, ή τι θα γίνει αν τσακωθεί ο Τραμπ με την ΕΕ. Είναι τελείως παλαβός δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσει.
Απο την άλλη, leasing θα το πάρω, αν χαλάσει πρέπει να μου δώσουν άλλο.
Σαφώς σαν προτίμηση μου ταιριάζει το Μodel 3.