- Reaction score
- 8.689
Κορυφαίο.Για την Macan 4 τι πληροφορίες έχουμε; Κάνω δεύτερες σκέψεις...
Έχω κρυώσει λίγο με το model 3. Αν και ιδανικό ως μέγεθος-προτίμηση (sedan, οχι τεράστιο, ιδανικό)-εξτρα τα έχει όλα κτλ κτλ, έχει δυο σημαντικά μειονεκτήματα: 1.ακριβό leasing σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα ίδιας αξίας, και 2. Παλαβό ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω software. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχθώ αυτό.με το μοντελ 3 που έλεγες
Πάρε BYD Seal.έχει άμεση πρόσβαση στο αυτοκίνητο μέσω software. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχθώ αυτό.
Κινέζικο δεν παίρνω. Άσε να πάω με τα πόδια καλύτεραΠάρε BYD Seal.
Εφόσον πας για Λίζινγκ, δες όλες τις διαθέσιμες επιλογές στο ίδιο πάνω κάτω μηνιαίο μίσθωμα του μοντελ 3, και διαλέγεις αναλόγως.1.ακριβό leasing σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα ίδιας αξίας
την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το τελευταίοΠάρε παλιό VW. ID3, ID4.
Έτσι κ αλλιώς δεν ξέρουν τι είναι ΟΤΑ.
Εσύ θα έχεις ειδική έκδοση.την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το τελευταίο
και εγώ είχα πάει παλιότερα,Εσύ θα έχεις ειδική έκδοση.
Άλλοι πάνε συνεργείο για update.
Ναι, ΟΤΑ. Έφτιαξε κάποια bugs.την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το τελευταίο
To ID3 GTX, το έχει σε 300 ευρώ περίπου χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα, ενώ είναι ακροβότερο σε λιανική. Άντε βγάλε άκρη.Κάποιες φίρμες προωθούν καλά το Λίζινγκ
Τι βαρέθηκες;Θέλω τετρακίνηση, βαρέθηκα τόσα χρόνια.
Θέλω να στρίβω σαν τρένοΤι βαρέθηκες;
Δε χρειάζεται να βγάλεις άκρη, απλώς βλέπεις τι σε συμφέρει οικονομικά.To ID3 GTX, το έχει σε 300 ευρώ περίπου χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα, ενώ είναι ακροβότερο σε λιανική. Άντε βγάλε άκρη.
Θέλει να πάρει τα βουνά.Τι βαρέθηκες;
Η μεγαλύτερη ανηφόρα που ανεβαίνω είναι για το σπίτι του φαλακρού.Θέλει να πάρει τα βουνά.