- Reaction score
- 86.606
Αλλά περίπου 300€ φτηνότερο το μήνα σε leasingΝαι, είναι στα ίδια λεφτά με το Τέσλα.
Ακριβώς στα ίδια.
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/1f92a.png)
Αλλά περίπου 300€ φτηνότερο το μήνα σε leasingΝαι, είναι στα ίδια λεφτά με το Τέσλα.
Ακριβώς στα ίδια.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι ρόδες με καυστήρες. Άσε που το κοντέρ γράφει αρνητικά σε όλους όσους δεν έχουν σοβαρά ηλεκτρικά. Όσο για την κουβάγκεν, χρωστάει ίσως και πάνω από 200δις σε δάνεια, με τις πωλήσεις στην χώρα που είχε τις μισές πωλήσεις και τα μισά κέρδη της σε παγκόσμια επίπεδο να πάνε κατά διαόλου. Πως θα πληρώσουν τα δάνεια; Ο CFO τους έλεγε πως τα εργοστάσια στην Γερμανία έχουν μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος από ότι πρέπει. Η εταιρεία θέλει 11δις περικοπές και σε τρία εργοστάσια λουκέτο, τα συνδικάτα λένε 1.6δις περικοπές και κανένα λουκέτο. Πως νομίζεις θα καταλήξει αυτό; Έτσι και ξεκινήσουν οι σοβαρές απεργίες θα έχουν μεγάλο θέμα. Για να μην γίνουν απεργίες πρέπει να ξεχάσουν τα λουκέτα και 10δις περικοπές.Λίγο επιλεκτικό το διάγραμμα. Πώς και δεν βάζουμε μόνο τα αυτοκίνητα με κόκκινο χρώμα ή μόνο αυτά που ανοίγει η ηλιοροφή να χαρεί και ο @pankrok
Μην τρώτε τον παπά.
Η πραγματική κατάταξη είναι αυτή:
View attachment 351643
![]()
World’s Top 40 car brands in 2023
Quiz your mates – or be ready for the next trivia night – with the latest rankings of the world’s biggest-selling car brands in 2023. Automotive industryeftm.com
Άμα δεν αξίζει για σένα αυτή τη διαφορά στο Λίζινγκ, μη το παίρνεις το μοντελ 3.Αλλά περίπου 300€ φτηνότερο το μήνα σε leasing![]()
Τελειώνει εδώ το θέμα μήκους.Ετσι πως είναι το parking στο σπίτι μου, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα κλείνει την έξοδο στο άλλο.
Έξοδα ψάχνουμε, να μην τα δίνουμε στους φόρους. Δεν έχω κανένα καημό να πάρω αυτοκίνητο αλλιώς.Άμα δεν αξίζει για σένα αυτή τη διαφορά στο Λίζινγκ, μη το παίρνεις το μοντελ 3.
Το balloon βγαίνει φτηνότερα από το Λίζινγκ που λες όμως.
Τέλος πάντων, άμα βολεύεσαι με iD.3 και για δεύτερο αυτοκίνητο, αντί να δώσεις 50-φευγα για καινούριο που στο τέλος δε θα έχεις τίποτα, να σου δώσω με τα μισά λεφτά το δικό μου.
Και να πα να πάρω ένα Τέσλα ακόμα (3-αρι) για τη σύζυγο. Ορίστε. Λύση.
Εκεί που θα έδινες 80 χιλιάρικα χωρίς να σου μείνει τίποτα, με το ένα τρίτο των χρημάτων, θα σου μείνει κι ένα αυτοκίνητο.
Και κράτα και τη μαούνα για 1 φορά το χρόνο άμα πας Αθήνα ξερωγω, και βαριέσαι στάση φόρτισης.
Με τους περιορισμούς που έχεις (μήκος, no suv, BEV...) δεν βλέπω άλλη επιλογή από το Tesla
Πολύ ωραίο. Το ξέρω.@Dimifoot το νέο KIA EV6 το βλέπεις;
Τέλεια.Ενώ VW όλα καλά;![]()
Για μένα πες ό,τι θες. Αλλά ΚΙΑ ρε φίλε; ΚΙΑ;Βρε τι θέματα έχει ο κόσμος. Τον νοιάζει τι λέει ο άλλος για τον ίδιο και το όχημα του.
Ναι αμέ ΚΙΑ. Γιατί; Μια χαρά εταιρεία είναι με καλά ηλεκτρικά. Έχει service και ακριβές μπαταρίες, αλλά κλάιν. Leasing. Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο μυαλό μας, και στο value που έχουμε δώσει εμείς, όχι άλλοι.Αλλά ΚΙΑ ρε φίλε; ΚΙΑ;
Μπορείς να τους λες "έχω πάρει μωρέ εκεί μία μαλα... ΚΙΑ"Πολύ ωραίο. Το ξέρω.
Αλλα δεν μπορώ να με ρωτάνε τι αυτοκίνητο έχεις και να λέω KIA. Ντρέπομαι.
![]()