- Reaction score
- 85.189
Δείτε το Α6, το Q6, το #8, την ερχόμενη Mercedes, και μετά πείτε μου για τις κινεζιέςκαι τι έρχεται.
Αυτά έρχονται
Δείτε το Α6, το Q6, το #8, την ερχόμενη Mercedes, και μετά πείτε μου για τις κινεζιέςκαι τι έρχεται.
Ο δικός σου πιθανόν.Άσε που ο παππούς είχε όνειρο με το εφάπαξ να πάρει Μερτσεντέ.
Έγραψες προσβλητική εξυπναδούλα και πήρες την ανάλογη απάντηση.Ε και. Τι είναι αυτό; Παπάσιμο;
Τα αυτοκίνητα που έγραψα πιο πάνω είναι το “παραπέρα”.Κοιτάξτε λίγο παραπέρα και αφήστε στην άκρη τις παιδικές άγκυρες.
Ποια είναι η προσβλητική εξυπναδούλα; Η αλήθεια; Αν δεν ξέρεις τέτοιους εγώ ξέρω πολλούς. Κάποιοι το είπαν μόνοι τους, κάποιους τους "έδωσαν" οι γυναίκες τους. Κάποιοι από αυτούς το έκαναν πράξη. Έχω και συγγενείς.Έγραψες προσβλητική εξυπναδούλα και πήρες την ανάλογη απάντηση.
Καλά οκ.Τα αυτοκίνητα που έγραψα πιο πάνω είναι το “παραπέρα”.
Παραπέρα δηλαδή από την κάθε κινεζιά.
Και εγώ ξέρω πολλούς που βλέπουν την Κίνα σαν σωτηρία ενάντια στον κακό καπιταλισμό, και ελπίζουν σε αυτήν να παράγει προϊόντα οικονομικά προσβάσιμα.Αν δεν ξέρεις τέτοιους εγώ ξέρω πολλούς.
Ο δικός μου παππούς μού έλεγε να μην μπαίνω σε σοβαρή κόντρα με ανθρώπους που διαφωνούμε. Εγωιστική κοκορομαχία χωρίς κανένα όφελος.Η συζήτηση θυμίζει "αντιπαράθεση" παππού με εγγόνι.
Εγώ δεν θέλω τίποτα τέτοιο. Μόνο τα δεδομένα παραθέτω.Γιατί θέλουμε τη δική μας θέση/επιλογή ως το μέτρο για τους υπόλοιπους.
Λίγο-πολύ όλοι μας έχουμε μία υποβόσκουσα ατζέντα που υποστηρίζουμε και την εκφράζουμε αναλόγως του χαρακτήρα μας.Εγώ δεν θέλω τίποτα τέτοιο. Μόνο τα δεδομένα παραθέτω. Απλά κάποιοι διαφωνούν με τα δεδομένα.
Ναι για πες τα δεδομένα... δεν είναι υπέροχα αυτοκίνητα αυτά:Εγώ δεν θέλω τίποτα τέτοιο. Μόνο τα δεδομένα παραθέτω.
Απλά κάποιοι διαφωνούν με τα δεδομένα.
Χάλια είναι;το Α6, το Q6, το #8, την ερχόμενη Mercedes
Η εκτίμηση μου είναι πως είσαι biased μέχρι κόκκαλοΑπό εμφάνιση δεν τα λες και επανάσταση, χωρίς να σημαίνει πως είναι και άσχημα.
Τεχνολογικά θα φανεί από τα tests. Κρατάω μικρό καλάθι.