Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.051
Θα έλεγα τι περιμένουν αλλά άσε καλύτερα. 21.000€ επιδότηση και μόνο 100.

Ο πρώτος ιδιοκτήτης ηλεκτρικού ταξί είχε ακριβό Γερμανικό και πήγε σε Tesla. Δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή. Η μητέρα του και αυτή οδηγός ταξί, και αυτή με ακριβό Γερμανικό. Πάει για Tesla, βαρέθηκε τα συνεργεία.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.234
Σας τα έχω πει έγκαιρα αλλά επιμένετε στις δικές σας "αλήθειες". Η πραγματικότητα όμως είναι αναπόφευκτη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.719
Ο πρώτος ιδιοκτήτης ηλεκτρικού ταξί είχε ακριβό Γερμανικό και πήγε σε Tesla. Δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή. Η μητέρα του και αυτή οδηγός ταξί, και αυτή με ακριβό Γερμανικό. Πάει για Tesla, βαρέθηκε τα συνεργεία.
Δεν έχω βρει έστω έναν ταξιτζή με EV που να το μετάνιωσε και να γκρινιάζει.

Βέβαια στην πολιτισμένη βόρεια Ευρώπη, έχουν πολλοί ταξιτζήδες EV, αλλά ας μείνουμε στα της Ελλάδας.

Εδώ στην Ελλάδα, δυσαρεστημένοι με τα EV ταξιτζήδες, είναι μόνον αυτοί οι ταξιτζήδες που ΔΕΝ έχουν EV. Τυχαίο ή γκαζμάδες; 😂🤣😁

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.051
Δεν έχω βρει έστω έναν ταξιτζή με EV που να το μετάνιωσε και να γκρινιάζει.

Βέβαια στην πολιτισμένη βόρεια Ευρώπη, έχουν πολλοί ταξιτζήδες EV, αλλά ας μείνουμε στα της Ελλάδας.

Εδώ στην Ελλάδα, δυσαρεστημένοι με τα EV ταξιτζήδες, είναι μόνον αυτοί οι ταξιτζήδες που ΔΕΝ έχουν EV. Τυχαίο ή γκαζμάδες; 😂🤣😁
Λογικό δεν είναι; Πιάνουν φωτιά, κάθε 100.000χλμ θέλει αλλαγή η μπαταρία, δεν πάνε Σπάρτη, Αράχωβα, συνεργείο. Χαλάει το pattern.

Reaction score
1.640
Να σημειωθεί πάντως, ότι οι εδώ ταξιτζήδες, τη συντήρηση του οχήματος την κάνουν σε εξειδικευμένα σε ταξί (=γρήγορα) συνεργεία. Οκ, τα Tesla συντήρηση δεν χρειάζονται, σε περίπτωση τρακαρίσματος όμως πόσο καιρό θα μείνουν χωρίς αυτοκίνητο = εισόδημα με το Tesla και πόσο με το Skoda;

TGD

Reaction score
8.937
Μου είπε ταρίφας ότι όταν χρειάστηκε, του άλλαξαν μηχανή στο Οκτάβια αυθημερόν.
Κι αυτό είναι άκρως σημαντικό όταν βγάζεις μεροκάματο από το όχημα.

TGD

Reaction score
8.937
Μπορεί να είχε και τόσα. Σκέψου όμως στην περίπτωση της Τέσλα να φας ένα φτερό, να περιμένει το ανταλλακτικό, να πληρώσει και κάποτε να τα πάρει από την ασφάλεια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.113
Members
38.277
Νεότερο μέλος
ParloseT