Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.139
Μ.αρεσει το εχ30.
Πε καμια τιμη.
Πε καμια τιμη.
Μπέκα στο configurator και στο τέλος αφαίρεσε από 5 έως 7, υποθέτω αναλόγως του εξοπλισμού.Μ.αρεσει το εχ30.
Πε καμια τιμη.
Μόνο στο Puma ανοίγει απ' όλα όσα συζητήθηκαν.Δηλαδή δεν ακούει να ανοίξει στο explorer είναι σταθερή
μπηκα στο ex30 πριν λιγες μερες και το πλαστικο υλικο στις πορτες ηταν λες και το πηραν απο συσκευασια με τελαρα μεταφορας ψαριων, ελεοςΜπέκα στο configurator και στο τέλος αφαίρεσε από 5 έως 7, υποθέτω αναλόγως του εξοπλισμού.
Πολύ το σκέφτεται το Φορτ μου είπε ο ΦτΦμΔΠ. Νοτ γκουντ.
Το ψαχούλεψε πολύ ψάχνοντας ακριβώς αυτά. Αν πρόσεξες, ό,τι αγγίζεις ή ακουμπάς είναι μιά χαρά.μπηκα στο ex30 πριν λιγες μερες και το πλαστικο υλικο στις πορτες ηταν λες και το πηραν απο συσκευασια με τελαρα μεταφορας ψαριων, ελεος
Παρακαλούμε να αγνοείτε τα νήματα με τέτοιο περιεχόμενο.Το αστείο με τον υποτιθέμενο φίλο δεν πάλιωσε; Αν ήταν ποτέ αστείο.
Πολύ πλήρες το Puma και με τεράστιο πορτ μπαγκάζ, αλλά το μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στη μέση της κονσόλας είναι ήμαρτον και έλεος συνάμα...Πηγαίνουν τώρα να δουν Explorer & Puma.
Μου είπαν.
επειδή με έχει προβληματίσει πολύ και εμένα αυτή η επιλογή που κάνουν πολλοί κατασκευαστές έχω σκεφτεί ότι θα το έβγαζα και θα του πέρναγα κάποιο σκιν, κάποια μεμβράνη, να γίνει έστω ματ. Εχω δει που σε κάποιες περιπτώσεις βγάζουν αργότερα και παραλλαγές σε άλλα χρώματα οπότε πάλι κάπως μπορείς κάπως να το αλλάξεις.το μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στη μέση της κονσόλας είναι ήμαρτον και έλεος συνάμα