Ηλεκτρικό γιά την σύντροφο του Φίλου του Φόρουμ με Δίχως Πρόσβαση

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.827
Μ.αρεσει το εχ30.
Πε καμια τιμη.
Μπέκα στο configurator και στο τέλος αφαίρεσε από 5 έως 7, υποθέτω αναλόγως του εξοπλισμού.

Πολύ το σκέφτεται το Φορτ μου είπε ο ΦτΦμΔΠ. Νοτ γκουντ.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.139
23.5 ποντους μακρυτερο, 200 κιλα βαρυτερο.
Πολυ μεγαλο για αυτο που θες. Παιρνεις τεσλα καλυτερα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.397
έπεσα σε διαφήμιση του puma στην τιβι πριν λίγο και θυμήθηκα τη σύντροφο του φιυτουφουτουφουμπουδουπου.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.761
Μπέκα στο configurator και στο τέλος αφαίρεσε από 5 έως 7, υποθέτω αναλόγως του εξοπλισμού.

Πολύ το σκέφτεται το Φορτ μου είπε ο ΦτΦμΔΠ. Νοτ γκουντ.
μπηκα στο ex30 πριν λιγες μερες και το πλαστικο υλικο στις πορτες ηταν λες και το πηραν απο συσκευασια με τελαρα μεταφορας ψαριων, ελεος

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.827
μπηκα στο ex30 πριν λιγες μερες και το πλαστικο υλικο στις πορτες ηταν λες και το πηραν απο συσκευασια με τελαρα μεταφορας ψαριων, ελεος
Το ψαχούλεψε πολύ ψάχνοντας ακριβώς αυτά. Αν πρόσεξες, ό,τι αγγίζεις ή ακουμπάς είναι μιά χαρά.
Σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα, ο ΦτΦμΔΠ προτιμά αυτό από τη μετριότητα παντού.

Αυτό που δεν αντέχει και μάλλον οδηγεί στην απόρριψη του ΕΧ30, είναι η δυσκολία να αλλάξεις γιά παράδειγμα τις ρυθμίσεις των καθαριστήρων, των καθρεφτών και άλλων τέτοιων. Βάθος 2-3 submenu...
-Με φωνητικές; Ρώτησε η εξαιρετική κυρία στην Volvo
-Δοκιμάσατε φωνητικές με 130; Λειτουργεί σε κάθε submenu; Ρώτησε ο ΦτΦμΔΠ. :p

Τού Τέσλα φωρ δε φρεντ οβ δε φόρουμ ουιδάουτ άκσεσς.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.397
Μπήκα και είδα στο σαϊτ λίγο το πουμα. Είναι μικρό για την περίπτωση; μαζεμένο σε διαστάσεις, έχει καλούς χώρους, αξιοπρεπές σε επιδόσεις για την κατηγορία του, πολύ συμπαθητικό μέσα-έξω, και οικονομικότατο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Δεν ξέρω για ανοιγόμενη ηλιοροφή, αλλά ωραίο δείχνει, Ε;

ΥΓ. Να κι ένα πιο ωραίο βόλβο (γιατί είναι άθλιο το βόλβο)

Το Z20 εντυπωσιάζει με την ποιότητα των υλικών, τον σχεδιασμό της καμπίνας και την αίσθηση πολυτέλειας. Είναι φινιρισμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και αποφεύγει το φθηνό πλαστικό. (Όχι σα το βόλβο)

1000015863.jpg

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.827
Πηγαίνουν τώρα να δουν Explorer & Puma.

Μου είπαν.
Πολύ πλήρες το Puma και με τεράστιο πορτ μπαγκάζ, αλλά το μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στη μέση της κονσόλας είναι ήμαρτον και έλεος συνάμα... :o
Η ανοιγόμενη ηλιοροφή όμως είναι γιγάντιο προσόν, οι τιμές των έξτρα λογικές και το υπόλοιπο εσωτερικό φθηνούτσικο αλλά πολύ πρακτικό.

Η ΣτΦτΦμΔΠ προτίμησε στο τέλος το μικρότερο των τριών που είδαν γιατί βρήκε το Εξπλόρερ τεράστιο (που δεν είναι, ο σχεδιασμός το δείχνει) και έφριξε με την οθόνη του Volvo που ο ΦτΦμΔΠ είχε αρχίσει να συνηθίζει κάπως... :rolleyes:

Βγάζεις άκρη μ' αυτές; Δε βγάζεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.397
το μαύρο γυαλιστερό πλαστικό στη μέση της κονσόλας είναι ήμαρτον και έλεος συνάμα
επειδή με έχει προβληματίσει πολύ και εμένα αυτή η επιλογή που κάνουν πολλοί κατασκευαστές έχω σκεφτεί ότι θα το έβγαζα και θα του πέρναγα κάποιο σκιν, κάποια μεμβράνη, να γίνει έστω ματ. Εχω δει που σε κάποιες περιπτώσεις βγάζουν αργότερα και παραλλαγές σε άλλα χρώματα οπότε πάλι κάπως μπορείς κάπως να το αλλάξεις.
Αν και στο τέλος της ημέρας όλα συνηθίζονται...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.827
Κάποιες εταιρείες αργούν να ξεπεράσουν αυτές τις μπουρδομόδες/μπουρδοιδέες υλικών. Θυμάστε τα λαστιχωτά στα Audi που ευτυχώς ξεφλουδίζονταν; Τα ματ βελουτέ που μετά από λίγα χρόνια κολλούσαν; Ακόμα και τα Logitech είχαν.
Οι υπόλοιποι καταργούν τα μαύρα γυαλιστερά, και η Φορτ στα φρέσκα, απλώς το Πούμα είναι στη μέση της ζωής του.
Η Τογιότα πάλι, τα ανακάλυψε πρόσφατα...

melina

Cargo 200
Reaction score
44.397
Η κουβέντα είναι για το γυαλιστερό πλαστικό στην μεσαία κονσόλα χαμηλά;

puma_gen_e_advertorial_cartest (10).jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.196
Members
38.429