Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.832
Ήρθαν όλα; :)
Η singpost δεν μου εχει δωσει απαντηση ακομα.Και ο πωλητης μου ειπε οτι αν δεν παραλαβω μεχρι την Παρασκευη,θα μου κανει επιστροφη χρηματων.

Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ειναι Ελλαδα,αλλα δεν εχουν ανοιξει ακομα τους σακους να παραλαβουν και να ενημερωθει το status. Δεν μπορει τοσο καιρο να δειχνει το ιδιο...Despatched to overseas (Country code: GR)

Reaction score
8.905
τα αρώματα-γεύση (και βελούδινα) που βγαίνουν από τον Kayfun Lite Plus V2, δεν βγαίνουν από τον expromizer... απλά ο expromizer υπερέχει στο ντουμάνι, θα κάνω αύριο νέο στήσιμο, με λιγότερο βαμβάκι στον Kayfun.... και βλέπουμε!

Reaction score
8.905
Η singpost δεν μου εχει δωσει απαντηση ακομα.Και ο πωλητης μου ειπε οτι αν δεν παραλαβω μεχρι την Παρασκευη,θα μου κανει επιστροφη χρηματων.

Εγω πιστευω οτι τα πραγματα ειναι Ελλαδα,αλλα δεν εχουν ανοιξει ακομα τους σακους να παραλαβουν και να ενημερωθει το status. Δεν μπορει τοσο καιρο να δειχνει το ιδιο...Despatched to overseas (Country code: GR)
Γιάννη, πήρες τα ελτα τηλέφωνο...:( ο δικός μου mini cloupor (1 μήνα αναμονή) από σήμερα ταξιδεύει.....:)

Reaction score
5.832
Γιάννη, πήρες τα ελτα τηλέφωνο...:( ο δικός μου mini cloupor (1 μήνα αναμονή) από σήμερα ταξιδεύει.....:)
2015-01-21 10:44 Received from Customer Οποτε σε καμμια 20αρια μερες το κοβω να ερχεται.
Μιλησα με τον ταχυδρομο το πρωι και μου ειπε οτι γινεται χαμος με τους σακους στο κεντρο διαλογης.Η singpost μου απαντησε οτι θα ξεκολλησει το status οταν σκαναρουν απο τα ελτα το δεμα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.735
Υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ από την απεργία που είχαν οι διανομείς.

Reaction score
620
Να μην χρειαζεται να δωσω 100+ ευρω για να εχω ενα mod μονο και μονο για να φτιαχνω την αντισταση. Εχω μοντακι της sigelei. Απλα δεν παει πιο χαμηλα απο 1,5Ω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.095
Έφτιαξα μόλις μια αντίσταση χωρίς αντίσταση για το DNA40, δουλεύει τέλεια στους 200°C σταθερά. Δοκίμασα και δεν καίγεται ούτε στεγνό το βαμβάκι.
Αλλά εφιάλτης το στήσιμο γ@μώ την πρεσβυωπία μου, το σύρμα είναι τρομερά λεπτό. 6 σπείρες μόνο έκανα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.095
Άσ' τα, δέκα λεπτά έφαγα... Ευτυχώς πιάνει με την πρώτη στη βίδα, σχεδόν χωρίς να το κρατάς τόσο λεπτό που είναι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent