Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Ένα γκατζετάκι που με έχει ενθουσιάσει και θα έρθει τις επόμενες ημέρες είναι αυτό....

για να "ξεκουράζονται" και να δείχνουν όμορφες οι "μηχανές" μας....:rolleyes: :p :laugh:

Reaction score
5.867
Bασιλη αυτα δεν ειναι βασεις για e-go μπαταριες? Μια βασουλα ψαχνω για να σεταρω τους ατμο ψαχνω,αλλα σκεφτομαι να την φτιαξω μονος μου.

Reaction score
8.905
για ατμοποιητές είναι... θα σου δώσω δώρο το πρασινάκι για να το κάνεις ασορτί.....:whistling: :prankster:

ΥΓ. ωραία βάση... εσύ την έφτιαξες?

Reaction score
8.905
αυτές τις μέρες θα πάω για αγορές εντός.... χρειάζομαι και βαμβάκι γιατί μου τελειώνει.... τι προτείνεται να πάρω :)

Reaction score
5.867
Screenshot_1.jpg
για ατμοποιητές είναι... θα σου δώσω δώρο το πρασινάκι για να το κάνεις ασορτί.....:whistling: :prankster:

ΥΓ. ωραία βάση... εσύ την έφτιαξες?
Oχι Βασιλη. Την βαση την βρηκα στο νετ. Εψαξα σημερα να βρω φωλιες ξυλου με εσωτερικο σπειρωμα,αλλα δεν ταιριαζει το σπειρωμα του ατμο.

Η αλλη λυση ειναι να παρω μερικους ανταπτορες 510 to e-go και να φτιαξω αυτο.

Υ.Γ Οι βασουλες που περιμενεις εχουν σπειρωμα?

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
δεν χρειάζεται να έχεις σπείρωμα,με μια λίγο στενή τρύπα μια χαρά είναι.
αν κ εμένα δεν με βόλεψε καθόλου μια που έχω φτιάξει γιατί αφού βάλεις την αντίσταση στον ατμοποιητή μετά θα τον βάλεις σε κάποια συσκευή για να τσεκάρεις αντίσταση να την συμπιέσεις κτλ.οπότε μου ήταν πρακτικά άχρηστη.

Reaction score
262
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ατμιστές.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τον Subtank Mini. Μετά από 6 μήνες αποκλειστικού ατμίσματος με mini nautilus (1.8ohm coil - el toro cigarilos 12mg) με istick στα 8w αποφάσισα να αλλάξω ατμοποιητή και πήρα τον subtank mini. Ο λόγος κυρίως ήταν ότι ήθελα παραπάνω ml στη δεξαμενή (4.5) και επίσης ήθελα να ασχοληθώ πλέον με τις δικές μου αντιστάσεις. Είπα λοιπόν να επιλέξω τον συγκεκριμένο καθώς δεν θα χρειαζόταν να αλλάξω και το istick καθώς δεν σκοποεύω να χρησιμοποιήσω την 0.5 αντίσταση αλλα μόνο την 1.2 και επίσης αυτές που θα φτιάξω θα είναι 1.2 με 1.4.

Τον πήρα λοιπόν και πήγα σπίτι με χαρά αλλά η χαρά κόπηκε απότομα καθώς είδα ότι το υπερπλήρες κουτί είχε μέσα και τις 2 έτοιμες αντιστάσεις στα 0.5 ohm ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει μια 1.2 και μια 05. Οπως καταλαβαίνετε δεν άναβε καν με το ileaf η 0.5.
Την επόμενη μέρα πήγα σε κατάστημα και πήρα την 1.2 και αμέσως ξεκίνησε η ατμιστική δοκιμή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ που μου έδωσε τόσο σε γεύση όσο και σε χτύπημα με την 1.2 στα 14w. Ειναι καταπληκτικές οι έτοιμες καινούργιες αντιστάσεις της KANGERTECH. Μόλις είμαι για αλλαγή θα πραγματοποιήσω και την πρώτη δοκιμή με δικιά μου αντίσταση καθώς ναι μεν είναι ωραία η όλη αίσθηση που σου αφήνει η έτοιμη αλλά έχει και 4.50 ευρώ.
Με την υπόλοιπη κατασκευή του ατμοποιητή φαίνεται αρκετά καλή με μηδέν ατέλειες θα μπορούσα να πω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Reaction score
5.867
Απλα ειπα επειδη τον εχω στα χερια μου και καποιος σκεφτεται να τον αγορασει,και τα 60€ δεν ειναι λιγα μηπως ηθελε να τον δοκιμασει πρωτα.

Αν δεν βαρεθω θα προσπαθησω να επισκευασω μια κεφαλη το απογευμα.Εχω 28αρι & 30αρι κανθαλ αυτη την στιγμη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.808
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός