Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.867
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ατμιστές.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τον Subtank Mini. Μετά από 6 μήνες αποκλειστικού ατμίσματος με mini nautilus (1.8ohm coil - el toro cigarilos 12mg) με istick στα 8w αποφάσισα να αλλάξω ατμοποιητή και πήρα τον subtank mini. Ο λόγος κυρίως ήταν ότι ήθελα παραπάνω ml στη δεξαμενή (4.5) και επίσης ήθελα να ασχοληθώ πλέον με τις δικές μου αντιστάσεις. Είπα λοιπόν να επιλέξω τον συγκεκριμένο καθώς δεν θα χρειαζόταν να αλλάξω και το istick καθώς δεν σκοποεύω να χρησιμοποιήσω την 0.5 αντίσταση αλλα μόνο την 1.2 και επίσης αυτές που θα φτιάξω θα είναι 1.2 με 1.4.

Τον πήρα λοιπόν και πήγα σπίτι με χαρά αλλά η χαρά κόπηκε απότομα καθώς είδα ότι το υπερπλήρες κουτί είχε μέσα και τις 2 έτοιμες αντιστάσεις στα 0.5 ohm ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει μια 1.2 και μια 05. Οπως καταλαβαίνετε δεν άναβε καν με το ileaf η 0.5.
Την επόμενη μέρα πήγα σε κατάστημα και πήρα την 1.2 και αμέσως ξεκίνησε η ατμιστική δοκιμή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ που μου έδωσε τόσο σε γεύση όσο και σε χτύπημα με την 1.2 στα 14w. Ειναι καταπληκτικές οι έτοιμες καινούργιες αντιστάσεις της KANGERTECH. Μόλις είμαι για αλλαγή θα πραγματοποιήσω και την πρώτη δοκιμή με δικιά μου αντίσταση καθώς ναι μεν είναι ωραία η όλη αίσθηση που σου αφήνει η έτοιμη αλλά έχει και 4.50 ευρώ.
Με την υπόλοιπη κατασκευή του ατμοποιητή φαίνεται αρκετά καλή με μηδέν ατέλειες θα μπορούσα να πω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Εχω παντως 4,50€ για κεφαλη δεν προκειται να δωσω. Θα προσπαθησω να τις επισκευασω,στα 1,2-1,4ohm ευκολο ειδα ειναι!!
Και ποιο πολυ θα δουλευω την επισκευασιμη κεφαλη,;)

Reaction score
5.867
POMELO_20150219190644_fast.jpg

Βρε παιδια τι ειναι τουτο??:o
Με την 1,2 κεφαλη,και 12αρι υγρο,στα 12watt,και με τις δυο τρυπες ανοιχτες,μου γυρισαν τα ματια αναποδα.
Ακομα βηχω.:laugh:

Ντουμανι στα 18 watt,ατελειωτο,γευση στο red devil?? Σαν να το ατμιζω πρωτη φορα!!
Για να ατμισω με τον sub tank πρεπει να ριξω τουλαχιστον στο μισο την νικοτινη.

Reaction score
5.867
Αυτό μου με τρελαίνει στον Kanger Subtank (στον μεγάλο μόνο) είναι το ντριπάκι..... το πουλάει ο φίλος σου.....:geek: :rolleyes: :laugh:
Δικος μου ειναι Βασιλη. Ηρθε στα χερια μου ξαφνικα εχθες το βραδυ.........
Θα κατεβω να ντουμανιασουμε!!:roflmao: Παω να παρω μια βαση 6αρα γιατι δεν την παλευω.........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Όσοι έχετε kayfun και θέλετε να γεμίζετε χωρίς βιδάκια ενώ ταυτόχρονα να μπορείτε και να φτιάξετε να φτιάξετε/διορθώσετε αντίσταση χωρίς να αδειάσετε το tank από το υγρό:

Πληροφορίες

Απλά έχετε στα υπόψιν ότι θέλει άλλο τανκ από το μαμά..

Reaction score
8.905
Σήμερα ο Νίκος (kogni) αγόρασε τον Kanger Mini..... :drinks: :party:

Kogni-Kanger.jpg

μετά από επανειλημμένα τεστ η διαφορά ήταν υπέρ της επισκεβάσιμης έναντι της 1.2 ορίτζιναλ αντίστασης....;)

Kogni-Kanger2.jpg

ευτυχής και με φωτογένεια...[:gotcha:] τι άλλο να πω...:prankster:

Last edited:

Reaction score
5.867
Με την 1,2 που ειχε μεσα, να πω και εγω οτι δεν βρηκα και μεγαλη διαφορα απο τον kayfun. Θα στησω την επισκευασιμη να δοκιμασω.

Στα ποσα ohm στησατε την επισκευασιμη?

Reaction score
5.867
Exθες πηρα το αρωμα αυτο,οπου εχω διαβασει καλα σχολια. Ηθελα κατι γλυκο για αλλαγη.
Εφτιαξα ενα 20μελο εχθες το βραδυ. Πριν λιγο εσταξα στον magma,και πραγματικα εχει μια πολυ ωραια αισθηση κρεμας,αν και δεν εχει δεσει ακομα.

Colonel-Custard.jpg

Reaction score
8.905
Εγω αλλαξα το diptrip με ενα κλασσικο 510,και ειδα οτι στις 2 τρυπες ανοιχτες,εσφιξε αρκετα η τζουρα.
Χαχαχα... το ίδιο έκανε και ο Νίκος σήμερα και έσφιξε (η τζούρα) ακόμα παραπάνω με τον επισκευάσιμο... ;)

ΥΓ. 1. το ντιπ-τριπάκι του το βούτηξα και το κάρφωσα στον Βερίτας...:prankster:
ΥΓ. 2. το επόμενο Σάββατο θα κατέβεις να τα πούμε και από κοντά...:drinks:

Reaction score
5.867
Θα σου δωσω και το δικο μου αν το θελεις.Δεν κουμπωνει καλα στον magma.
Κακα τα ψεμματα.Ειναι ατμoποιητης για ντουμανια και πνευμονικες τζουρες, o subtank.

Παντως με τον subtank,η μπαταρια efest purple 35a δεν με βγαζει ολη την ημερα,στα 13watt που παιζω.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός