Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Έχω και ψιλή μπετόβεργα αν χρειαστείς 
Εχω παντως 4,50€ για κεφαλη δεν προκειται να δωσω. Θα προσπαθησω να τις επισκευασω,στα 1,2-1,4ohm ευκολο ειδα ειναι!!Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ατμιστές.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τον Subtank Mini. Μετά από 6 μήνες αποκλειστικού ατμίσματος με mini nautilus (1.8ohm coil - el toro cigarilos 12mg) με istick στα 8w αποφάσισα να αλλάξω ατμοποιητή και πήρα τον subtank mini. Ο λόγος κυρίως ήταν ότι ήθελα παραπάνω ml στη δεξαμενή (4.5) και επίσης ήθελα να ασχοληθώ πλέον με τις δικές μου αντιστάσεις. Είπα λοιπόν να επιλέξω τον συγκεκριμένο καθώς δεν θα χρειαζόταν να αλλάξω και το istick καθώς δεν σκοποεύω να χρησιμοποιήσω την 0.5 αντίσταση αλλα μόνο την 1.2 και επίσης αυτές που θα φτιάξω θα είναι 1.2 με 1.4.
Τον πήρα λοιπόν και πήγα σπίτι με χαρά αλλά η χαρά κόπηκε απότομα καθώς είδα ότι το υπερπλήρες κουτί είχε μέσα και τις 2 έτοιμες αντιστάσεις στα 0.5 ohm ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει μια 1.2 και μια 05. Οπως καταλαβαίνετε δεν άναβε καν με το ileaf η 0.5.
Την επόμενη μέρα πήγα σε κατάστημα και πήρα την 1.2 και αμέσως ξεκίνησε η ατμιστική δοκιμή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ που μου έδωσε τόσο σε γεύση όσο και σε χτύπημα με την 1.2 στα 14w. Ειναι καταπληκτικές οι έτοιμες καινούργιες αντιστάσεις της KANGERTECH. Μόλις είμαι για αλλαγή θα πραγματοποιήσω και την πρώτη δοκιμή με δικιά μου αντίσταση καθώς ναι μεν είναι ωραία η όλη αίσθηση που σου αφήνει η έτοιμη αλλά έχει και 4.50 ευρώ.
Με την υπόλοιπη κατασκευή του ατμοποιητή φαίνεται αρκετά καλή με μηδέν ατέλειες θα μπορούσα να πω. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αυτό μου με τρελαίνει στον Kanger Subtank (στον μεγάλο μόνο) είναι το ντριπάκι..... το πουλάει ο φίλος σου...............
Δικος μου ειναι Βασιλη. Ηρθε στα χερια μου ξαφνικα εχθες το βραδυ.........Αυτό μου με τρελαίνει στον Kanger Subtank (στον μεγάλο μόνο) είναι το ντριπάκι..... το πουλάει ο φίλος σου.....![]()
![]()
![]()
Χαχαχα... το ίδιο έκανε και ο Νίκος σήμερα και έσφιξε (η τζούρα) ακόμα παραπάνω με τον επισκευάσιμο...Εγω αλλαξα το diptrip με ενα κλασσικο 510,και ειδα οτι στις 2 τρυπες ανοιχτες,εσφιξε αρκετα η τζουρα.