ROISTER STEELES REFERENSE 170

Reaction score
1
εχω φιαξει κατι και εγω οχι τιποτα σπουδαιο αλλα ακουγεται .. μετα απο 35 χρονια ασχολιας κατι εχω μαθει ειναι μαγεια ο ηχος, ταξιδι
Έτσι. Και δεν χρειάζεται να τον.βάζουμε σε καλούπια όπως κάποιοι κάνουν. :sneaky:

Reaction score
100
Καλημέρα σε όλους ! Να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει κάνα τύπου Amt/ ribbon ή κανένα άλλο σπέσιαλ tweeter σε roister? Τα μαμά τουΐτερ καπούτ…
Αν πάλι κάποιος δίνει τα μαμά τουΐτερακια με ενδιαφέρει…

Attachments

Reaction score
7.202
Καλημέρα σε όλους ! Να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει κάνα τύπου Amt/ ribbon ή κανένα άλλο σπέσιαλ tweeter σε roister? Τα μαμά τουΐτερ καπούτ…
Τα μεγάφωνα των ηχείων δεν είναι ζαντολάστιχα να κοιτάμε απλά τις διαστάσεις ..........αν αλλάξουμε οποιοδήποτε μεγάφωνο σε ένα ηχείο χρειάζεται επανασχεδιασμός του κροσόβερ,εκτός και αν βρούμε μεγάφωνο με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Στην περίπτωσή σου,είναι πιο απλό να βρεις ένα αντίστοιχο τύπο τουίτερ απο την εταιρεία (νομίζω φοράει vifa μεγάφωνα) και να αντικαταστήσεις τα καμμένα.Μπορείς να βάλεις κάτι καλύτερο ή ακόμα και από άλλη εταιρεία,αλλά πάντα με αλλαγή στο κροσόβερ. Κάνε μια βόλτα από την diy κατηγορία,υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα να σε βοηθήσουν.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.450
Δεν υπάρχουν μονάδες υψηλών τύπου ribbon ή ΑΜΤ που να μπορούν να τοποθετηθούν στην θέση των Vifa που φορούσαν τα Roister. Ακόμα και χωροταξικά ένα μεγάλο riibon δεν χωράει ανάμεσα στα midwoofer.
Είναι άλλη η ευαισθησία των ribbons, άλλη η αντοχή τους και άλλο το συχνοτικό φάσμα λειτουργίας τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.692
Members
38.599
Νεότερο μέλος
TMantΖ@13