Ηλεκτρονικό τσιγάρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Εμ έλα που δε ράγισε από υγρά.Κόπηκε στα σπειρώματα,χωρίς να έχει κάνει ούτε μια ρωγμή πουθενά αλλού.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.959
Εμ έλα που δε ράγισε από υγρά.Κόπηκε στα σπειρώματα,χωρίς να έχει κάνει ούτε μια ρωγμή πουθενά αλλού.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με αυτόν που μου είχες δώσει!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Zορζ αν θυμάμαι καλά έκανες βάση που είχε και μενθόλη μέσα,οπότε σε εσένα μάλλον συνέβαλε αυτό.
Εγώ δεν μπορώ τις μενθολομέντες.
Τες πα θα πάω αύριο να πάρω ένα πλαστικό.

Reaction score
15.543
ο delta ii με κλειστο αερα σφυραει ....οποτε εκτος λιστας

ποιος αλλος σφυραει σε επισκευασιμο για να βγει εκτος ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.959
και γιατι δεν παιρνεις γυαλινο ?

εισαι μαζοχας ;:p
Αν λες εμένα ρε αgλήτη, όχι, δεν είμαι μαζόχας γιατί έχω βάλει το ανοξείδωτο. :p

Αλλά νομίζω δεν υπάρχει γυάλινο στο μοντέλο μου.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
Πω πωωωωωω....σας διαβαζω και εχω παθει πλακα ρε σεις.....μιλαμε πιστημι τωρα οχι αστεια........τοση γνωση,τοσο ψαξιμο,τοση αναζητηση για πληροφοριες προς ολες τις κατευθυνσεις για να βρειτε το καλλιτερο ατμιστηρι all over the world ρε σεις.........τι να πω ??????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
Α ναι ...θυμηθηκα...............................................................................................................σας εχει σπασει η μαλακια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

:gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

καλημερα φιλαρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ολα αυτα τα φραγκα που εχετε φαει για τα τσιγαριστηρια ......θα ειχατε παρει αλλο συστημα .......χαχαχαχαχαχαχαχ

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
μιλαμε οτι ζειτε ολοι σας τρελλες -ανατριχιαστικες στιγμες..........ραγισε--ρωγμες-----κοπηκε---απαπαπαπα....πολλα τα τσιγαρο Ριχτερ ρε παιδι μου...........χαρα στα κουραγια σας ρεεεεεε......

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.735
με ολα αυτα τα φραγκα που εχετε φαει για τα τσιγαριστηρια ......θα ειχατε παρει αλλο συστημα .......χαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν το 'χεις καταλάβει ακόμα; Βρήκαν καινούριο παιχνίδι, και καλά για την υγεία τους... :)

Με τόσα watts, κοντεύουν να φτάσουν τον Krell σου. :fuckyou:

Έχουν κάψει εγκεφαλικά κύτταρα λέμε......:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
χαχαχαχαχχαχαχα.......εισαι σιγουρος ρε Γιαννη??????????????????????
οτι το εχουν καψει???????????????

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.329
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent