Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.543
Μια χαρα ειμαι.;)

Ατμιζω με τον καυφουνι μου για λιγες μερες να δω αν λυθει το προβλημα μου.Αν δω οτι πραγματι με πειραξαν οι πνευμονικες τζουρες,θα τον δεις συντομα στις αγγελιες.:roflmao:
οι πνευμονικες θελουν προσοχη......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Το Koh Gen Do που πουλάνε και εδώ σε pads είναι.Αν μπορείς χτύπα το και μόλις έρθει θα το μοιραστούμε,μαζί με τα έξοδα εννοείτε.
Και πάλι αν δεν το θέλεις θα στο πάρω όλο.Πρακτικά ίδιο με το Nakamichi είναι Γιάννη.

Reaction score
8.905
αυτή η κεφαλή που έχω από FS μετατρέπει τον καιφούνη σε σέξι μπιστόνι....
και ας γεμίζει από "πίσω"....:geek: :laugh:

Φεύγει ο eXpromizer v1.2 και έρχεται στην θέση του ο SMOK RSBT II :smoke:

Reaction score
8.905
Γιάννη αυτές είναι διακοσμητικές βάσεις (έδωσα του αβγδ την πράσινη να σου δώσει) και όχι "εργασίας", γιαυτό είναι και ελαφριές, δηλαδή απο αλουμίνιο, ενώ η από επάνω είναι από ίνοξ!

Reaction score
8.905
του Μπουσάρντο είναι ο βέρσιον 1....:p τον είχα καιρό προ-παραγγελία και από την Παρασκευή ταξιδεύει για Ελλάδα....

Μάλλον έκλεισα από ατμοποιητές προς το παρόν...:rolleyes: άσε που περνάω μια χαρά αυτές τις μέρες με τον Κάνγκουρα...:laugh:

Νικολάκη τον έστησες τον καιφούνη...?

Reaction score
8.905
Μαζί με τον SMOK RSBT II σκεφτόμουν (εναλλακτικά) και για τον Youde Goliath και αυτός με διπλές αντιστάσεις...

...γνωρίζει κάποιος από εσάς την συγκεκριμένη εταιρία και τα προϊόντα της...? Σε αυτόν μου είχε κάνει εντύπωση
η βάση του που ήταν σαν σταυρός... και έτσι όπως είναι φτιαγμένος, έχει τεράστιες "υγρο-ροές" και "καμπάνα"!

Last edited:

Reaction score
8.905
Μάνο άστα να πάνε, έχουμε μείνει πίσω...:D βγαίνουν μέχρι και με τούρμπο - προπελάτοι....:roflmao: :roflmao: :roflmao:

...όπως λέει και ο ριβιούερ (δες το έχει πλάκα)... είναι φάκινγκ κρέιζι....:laugh: :laugh: :laugh:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Σκέψου λέει να είχε ατμοποιητές η JVC και μοντάκια η Technics ,νάβγαζε και σύρμα η Hitachi :whistling:
:neo: ο Βασιλάκης :gotcha:

Reaction score
8.905
Στα 120 θα βγεί ο Calix,όπου έχεις όλα τα θέματα λυμένα...
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, στις 18.00, στο κατάστημα RS Παλαιού Φαλήρου (Λεωφ. Αμφιθέα 49) θα γίνει παρουσίαση...

Reaction score
8.905
μέχρι να έρθουν τα κορυφαία της χρονιάς (κατά την άποψή μου) προϊόντα σε τιμή / απόδοση kanger & sigelei mini που πήρες....

προσωρινά βολεύεσαι με αυτό το σέτ...? :rolleyes:

10895347_1582224631995317_1726469375_n.jpg

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Πάντως αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι οτι η VG πάει σύννεφο στις παρουσιάσεις για να βγαίνει ντουμάνι ;)

Υγ Το Segelei θα μου το καθυστερήσουν λίγες μέρες λένε .Το subtank mini και κάτι ψιλά (κεραμική τσιμπίδα ,σετ παρασκευής αντιστάσεων και 2 εκπλήξεις ) είναι προς αποστολή :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj