gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.348
Oινόπνευμα άσπρο και μετά ζεστό νερό για ξέβγαλμα.Μου το σφύριξε άνθρωπος που δοκίμασε πολλά καθαριστικά.Κάπου το έχουν γράψει και στο ekapnisma.
λες.... γιαυτό μου βγαίνει κόκκινο....Μήπως μπέρδεψες το ασετόν με το μανό;![]()
σαν το καθαρό ασετόν δεν υπάρχει άλλο.... ρώτα όποιον θέλεις!Oινόπνευμα άσπρο και μετά ζεστό νερό για ξέβγαλμα.Μου το σφύριξε άνθρωπος που δοκίμασε πολλά καθαριστικά.Κάπου το έχουν γράψει και στο ekapnisma.
Μόνο ο abcd με καταλαβαίνει ...Μήπως μπέρδεψες το ασετόν με το μανό;![]()
που ο Κεφάλας ?δεν έχουμε άλλα... μέχρι εδώ ήταν μόνο... τσάμπα το πόπ-κόρν...![]()
![]()
![]()
Έχουμε,έχουμε..δεν έχουμε άλλα... μέχρι εδώ ήταν μόνο... τσάμπα το πόπ-κόρν...![]()
![]()
![]()
αυτός που εμπιστεύεσαι τα πίνει τα υγρά.....Εγώ σε πιστεύω Νίκο.
Μπορεί να μην έχω πείρα με νίκελ, αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ έναν τεχνίτη από έναν highendά!![]()
τι το ηθελες αυτο....δεν του ελεγες για κανα καλωδιο να περασει ετσι ..B&W rulez!!
φαντάσου που καταντήσαμε, να έχει άποψη και ο Κεφάλας για ήχο.... που πάει αυτό το φόρουμ.... κλείστε το ρεεεεεε.... γελάνε και οι πέτρες μαζί μας....τι το ηθελες αυτο....δεν του ελεγες για κανα καλωδιο να περασει ετσι ..
νομιζει οτι με τα sony πως ακουει....![]()
Ελπίζω από τις στρακαστρουκιες να έχεις πέσει σε επίπεδο σκορδακιωντι το ηθελες αυτο....δεν του ελεγες για κανα καλωδιο να περασει ετσι ..
νομιζει οτι με τα sony πως ακουει....![]()
φαντάσου που καταντήσαμε, να έχει άποψη και ο Κεφάλας για ήχο.... που πάει αυτό το φόρουμ.... κλείστε το ρεεεεεε.... γελάνε και οι πέτρες μαζί μας....![]()
μου φαίνεται τα θέλει ο κ0λ0ς σου και στα έχω πει αρκετές φορές.... θέλεις να συνεχίσω να μιλάω για κάτι usb...δεν λες που ηρθα να ακουσω και ειδα οτι ακους αλεν ντελον....ακομα ετσι θακουγες..![]()
συνηθως εχω μια αλλα οχι παντα why ?Ελπίζω από τις στρακαστρουκιες να έχεις πέσει σε επίπεδο σκορδακιων![]()
θέλει λίγο παίδεμα το νίκελ αλλά θα βρεθεί άκρη .συνηθως εχω μια αλλα οχι παντα why ?
μηπως επειδη χρησιμοποιω βαμβακι pads ?