Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
εγώ ξέρω ένα πράγμα...
ότι με τις θορυβώδεις αντιστάσεις που φτιάχνεται...:rolleyes: τρομάζει ο κόσμος δίπλα μας...:laugh:

Στην ανάσταση μην πάρετε δυναμιτάκια... πάρτε τα μόντ μαζί σας...:p

Reaction score
15.548
κοιτα ....καλυτερη αντισταη απο μενα δεν μπορεις να κανεις οσο και να παιδευτεις....μην ξεχνας οτι μιλας με εναν Η/Μ

μολις δοκιμασω και καποια αλλα βαμβακια και αλλο ενα συρμα θα σου δειξω πως φτιαχνουν αντιστασεις..:D

Reaction score
15.548
δεν περιμενα ποτε απο τοτε που ξεκινησα να τα παω τοσο καλα με επισκευασιμο !!!!!

τους ναυτιλους ουτε να τους δω δεν θελω.....ο πιτσιρικας δε σταματησε....3-4 μερες αντεξε

αν δεν θελεις να ξεφυγεις κιολας ειναι κομματακι δυσκολο

Reaction score
15.548
εχω παθει πλακα με το ποσα ειδη απο βαμβακι υπαρχουν ...!!!

ελληνικο προιον εχουμε ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απλά με την κρίση είναι πιό οικονομικό να ασχολείσαι με Η.Τ. παρά με στέρεα και χομσινεμάδες .
Αν δεν ήταν αυτό θα το γυρίζαμε στα τσιγάρα ξανά :rolleyes:

Reaction score
8.905
θα γελάσετε η θα κλάψετε :tongue: αλλά κάνω ένα "επιστημονικό" :gotcha: πείραμα με τις ορίτζιναλ αντιστάσεις νικελίου (Ni200) συγκεκριμένα με τις κάνγκερ που εχω.... γιατί έχω παρατηρήσει ότι έχουν διακύμανση στην ποιότητα ατμίσματος... και δεν φταίει το μόντ! Δεν ξέρω εάν έχει ξανα-αναφερθεί κάπου.... (εάν ναι δώστε λίνκ) αλλά πιστεύω ότι έχουν πολλά προβλήματα, θα πω αργότερα το γιατί.... λέτε να μπορεί να είναι και η ιδέα μου? η όχι! ίδωμεν!

Reaction score
8.905
Επειδή δεν μπόρεσα να βρω σχετικό λίνκ (εδώ που είναι τώρα ο Στριφτός :p) για την διακύμανση απόδοσης των εργοστασιακών αντιστάσεων Ni200*, θα σας πω τι παρατήρησα. Καταρχήν πονηρεύτηκα από ξένα και ελληνικά σάιτ-φόρουμς, δηλαδή, όταν κάποιος είχε προβλήματα με τα διάφορα στησίματα με νίκελ (RDA-RTA)... έβγαινε ο καθένας (όπως κάνουμε όλοι μας) και έλεγε τα δικά του, φτιάξε πχ. καλύτερο σύρμα - βαμβάκι - σπείρες - κλπ... κάποιοι άλλοι (εδώ είναι το μυστικό, κρατήστε το) μιλούσαν για σφίξιμο καλό στις βίδες και ότι είναι σημαντικό, μέχρι και περιστροφή (για καλύτερη επαφή) γύρω από την βίδα πρότειναν κάποιοι.... οι διακυμάνσεις λοιπόν στις εργοστασιακές αντιστάσεις (προσοχή μιλάω για τις Ni200 που είναι εξαιρετικά χαμηλής αντίστασης) προέρχονται από αυτό το πρόβλημα... επειδή δεν έχουν καλές επαφές, πχ. ένας πίρος για το (+) και ένα λαστιχάκι για το (-)... αυτά μέρα με την μέρα - ώρα με την ώρα... χαλαρώνουν από θερμοκρασία - λιπαίνονται από υγρά άτμισης (υπερχείλιση) η και από κατάλοιπα & υδρατμούς και έτσι πάει περίπατο (χαλαρώνει) η σωστή επαφή, όταν λοιπόν αυτές τις μέρες είχα κάποιο πρόβλημα "απόδοσης" και έλυνα τις επαφές και τις καθάριζα, αμέσως η αντίσταση ξανά-ξύπναγε... αυτά λοιπόν με λίγα λόγια... άσε που βαριέμαι να γράψω και παραπάνω! :rolleyes: Τώρα μπορείτε την "μελέτη" μου ( :p ) να την δημοσιεύσετε όπου θέλετε...:p :laugh: :laugh: :laugh:

*Μιλάω πάντα για τις Kanger Subtank Ni200 και μόνο!

Εάν κάποιος έχει παρατηρήσει το ίδιο με άλλες Ni200 από άλλες εταιρίες-μοντέλα... μπορεί να μας πει!

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
οχι ρε βλαμένε .............
εγώ έκλεισα σαν αγοραστής
για μοντάκια μέχρι να σηκωθεί περήφανα η αστερόεσσα :fuckyou:

Reaction score
8.905
να το δω και να μην το πιστεύω... γέροντα...:prankster:

μην έχεις κάποιο συγγενή, για να πουλήσεις το sigelei.....:rofl:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το Sigelei αγοράστηκε για να μείνει .
Τα μεταφορικά από Αμερική για ιδιώτη είναι πανάκριβα .
Ζήτησαν 72$ για registered Priority mail :confused:
Το έστειλε με επιβεβαίωση παράδοσης με 14 $ .Μόνο από μαγαζιά πλέον .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88