Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.827
Το smok m80 πολυ στιβαρη κατασκευη,με πολυ καλα ρευματα,και μπαταρια που δεν τελειωνει!!
Στο θεμα του TC,δεν ασχοληθηκα καθολου,γιατι μεχρι στιγμης δεν με ενδιαφερει.

Ο kayfun αψογη κατασκευη,και πολυ καλα σπειρωματα.που πιστευω θα στρωσουν ακομα με την χρηση.
Ευκολο γεμισμα απο επανω. Στην αρχη ειχα πολυ σφιχτη τζουρα,αλλα ξεδιδωσα τον πολο απο κατω και αρχισα τις ρυθμισεις αερα. Δεν τον εχω φερει ακομα στα μετρα μου.

Απο γευση σκαλες καλυτερος απο τον V2,οπου θα μπει στο συρταρι μου φαινεται!

Σαν συνολακι,αριστο,αλλα ολιγον βαρυ,και το μοντακι οχι τοσο βολικο στο χερι.

Θα το συνηθησω.;)

Reaction score
8.905
εδώ να δείτε τι κατανάλωση υπάρχει...:whistling: με το μπουρί του για επιστόμιο, γίνεται κόλαση γεύσης και ατμού...:prankster:

Γιάννη 066Ω / 030 σύρμα / 3χιλ :smoke: :dance2:

Y

Yiannis_B

Guest
εδώ να δείτε τι κατανάλωση υπάρχει...:whistling: με το μπουρί του για επιστόμιο, γίνεται κόλαση γεύσης και ατμού...:prankster:

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θέλω ντουμάνι, αλλά θέλω ΚΡΥΟ ατμό - πάει περισσότερο με τα μη καπνικά αρώματα.

Μέχρι τώρα έχω απορρίψει τους RDAs γι'αυτό τον λόγο. - και παίζω μέχρι 15 watts...:help:

Επίσης σαφώς προτιμώ το Kanthal από Ni 200, - το τελευταίο μου φέρνει μια μεταλλική γεύση. (όπως όταν κατά λάθος δαγκώνεις αλουμινόχαρτο μαζί με την σοκολάτα ...:errwhat:)..κάνω κάτι λάθος?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Θέλει καλό πλύσιμο η κάψιμο το σύρμα πριν το χρησιμοποιήσεις .Τα κάνεις αυτά ?
Για ντουμάνι θες πολύ μεγάλη αναλογία VG 80% +
Tώρα 15 βατ σε Νικελ αντίσταση 0,2 Ω σημαίνει 1,7 Βολτ
Πολύ χαμηλά είσαι βρε Γιάννη . Ανέβα Χ2 να βρεις τα ντουμάνια σου

Y

Yiannis_B

Guest
Θέλει καλό πλύσιμο η κάψιμο το σύρμα πριν το χρησιμοποιήσεις .Τα κάνεις αυτά ?
Για ντουμάνι θες πολύ μεγάλη αναλογία VG 80% +
Tώρα 15 βατ σε Νικελ αντίσταση 0,2 Ω σημαίνει 1,7 Βολτ
Πολύ χαμηλά είσαι βρε Γιάννη . Ανέβα Χ2 να βρεις τα ντουμάνια σου
Το Kanthal , το καίω με φλόγιστρο ή και πάνω στον ατμοποιητή. Το Ni 200 δεν μπορώ να το πυρακτώσω πάνω στο Sx mini, δουλεύει μόνο σε TC mode, και δεν παρακάμπτεται όπως στο DNA40. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι δεν πρέπει να βάζεις σε φλόγιστρο τις Ni 200, μάλλον λάθος πληροφόρηση?

Σε κάθε περίπτωση όμως, πέρα από μεγάλη αναλογία VG (θα το δοκιμάσω), θα ήθελα είτε κάποιο περίεργο επιστόμιο που να κρυώνει τον ατμό, ή κάποιον ατμοποιητή (μάλλον εξ' ολοκλήρου μεταλλικό), με μεγάλη διαδρομή ανάμεσα στην αντίσταση και το επιστόμιο, έναν αποδοτικό εναλλάκτη ατμού /αέρα...με λίγα λόγια...:rolleyes: Έχω και ένα Kayfun Lite plus, original ;), που δεν τον έστησα ποτέ :focus:, ίσως λόγω βάρους και μεταλλικής κατασκευής, να ψύχει καλύτερα...

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Πάντως κάποιο λόγο θα έχουν να κάνουν λείες τις καμινάδες εξωτερικά (προβλήματα υγροποίησης του ατμού? , υπερθέρμανση του υγρού στο τανκ? ). Θα κρύωνε πολύ καλύτερα τον ατμό μια καμινάδα με "αερόψυκτο" εξωτερικό σχήμα.

Σκέψου όλη η καμινάδα να έμοιαζε με κεφαλή από αερόψυκτο μοτέρ, όπως κάνουν σε κάποια drip tips:

...ή μια καμινάδα χάλκινη, σαν αποστακτήρας....:roflmao: (home made αποστακτήρας για τσίπουρα, με χύτρα ταχύτητας στην φωτό....:rolleyes:)

Last edited by a moderator:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Όντως των δοκίμασα και εγώ και μου έκανε εντύπωση η πολύ ραφινάτη γεύση του +1.
Βέβαια και από ντουμάνι γίνεται χαμός, αλλά η γεύση του δεν παίζεται.

Ο ατμός κρύος όπως μου αρέσει.:drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas