Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Y

Yiannis_B

Guest
:rolleyes:

Γελάτε, γελάτε ρε! :roflmao:

Αυτά είναι παλιομοδίτικα. Έχω στα σκαριά νέο RBA....

αν και ένας e-ναργιλές, σαν αυτόν, δεν θα με χαλούσε ....

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.827
Θα μπει το απογευμα και ακρυλικο ντιπ τριπ,να ελαφρυνει ακομα.
Αλλα "καει" πολλα ομως! Χαλαλι του,γιατι σε σχεση με τον v2 οπου μπηκε στο συρταρι,ειναι πολυ καλυτερος.

Υγ. Οποιος βαλει παραγγελια fasttech,θελω και δευτερο για το istick 50,γιατι GB ειναι sold out.
https://m.fasttech.com/products/2069500

Reaction score
8.905
όποιος βάλει παραγγελία από ft μας ενημερώνει... εγώ δεν θέλω ατμοποιητές γιατί έκλεισα!

Y

Yiannis_B

Guest
όποιος βάλει παραγγελία από ft μας ενημερώνει... εγώ δεν θέλω ατμοποιητές γιατί έκλεισα!
Θέλω, θέλω , θέλω έναν άρωμα-μάστερ-ντιζάστερ σαν του Βασίλη θέλω, όποιος παραγγείλει να με πει! :roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
:mad:#$$%$#&&^*%%$#@&*&^^^^&^^^^*((*&^%%$%$#$$$@$%^^$@@@!#$%:smg::smg::smg::smg::smg:

:vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::vinsent::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::punish::punish::punish::punish::punish::punish::punish::punish:

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αν δεν παραλάβω οι μπαταρίες θα πάνε στο Κογκνι :fuckyou: .............
που με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και μου λέει να σε ρίξω :rolleyes:

Reaction score
5.827

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τα κοινά σημεία είναι οι διπλές πακτωμένες μπαταρίες .
Μπορεί κάποιοι που βιάζονται να χρησιμοποιούν USB που φορτίζουν με 2Α από την πρίζα και δεν το μολογάνε ....
Η τα αφήνουν με τις ώρες και βράζουν λόγω ανεπάρκειας του ενσωματωμένου φορτιστή να κόψει
Τσέκαρε αν και πόσο ζεσταίνονται κατά την διάρκεια της φόρτισης .
Μην σε δούμε "φλαμπέ" φιλαράκι :acute:

Reaction score
8.905
Μην τα πιστεύεται και όλα... :focus:
και ποιος μου λέει ότι αυτός με το smok... ήθελε να κάνει ανακαίνιση στο δωμάτιό του... :prankster:

Reaction score
5.827
Mανο το smok αναγραφει,οτι μπορει να φορτισει με ανταπτορα τοιχου 1Α & 2Α. Τo istick παρεχει στην συσκευασια ανταπτορα 1Α,και το αναφερει ο κατασκευαστης στην σελιδα του.

Εχω διαβασει οτι φορτιζουν τα μοντακια τους,με τροφοδοτικα απο ταμπλετ,κινητων,και οτι αλλη μ@λ@κια σκεφτεις.
Αφου ταιραζει το βυσμα,ειμαστε μια χαρα! :roflmao:

smok & istick τα φορτιζω με ανταπτορα 1Α,και δεν εχω δει να ζεστενεται κανενα απο τα δυο.
Αλλα και 2Α να ειναι,το μοντ θα τραβηξει τα αμπερ που χρειαζεται.

How to charge?
iStick 50W can be charged through USB port near the top of battery. It will take 5 hours to charge the battery via 1A wall adaptor.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Φιλαράκι...
ενσωματωμένη δεν αγοράζω...........ούτε δώρο δεν κρατάω :cool:

Reaction score
5.827
Στο reddit.com εγινε ενας πολεμος εναντιον του istick 50,και σαν εναλλακτικη λυση ολοι προτειναν το smok,και πεταγαν τα istick για να παρουν smok.

Δεν περασαν λιγες μερες,ξαφνικα πηρε φωτια και το smok! :o Δεν ειναι πολυ περιεργο ολο αυτο το σκηνικο? ;)

Ανετα μπορω να ανεβασω μια φωτο καμμενου δωματιου,και να πω οτι την ωρα που φορτιζα το YiHi SX MiNiM Class πηρε φωτια.:D

Και για δειτε με προσοχη την φωτογραφια που ανεβασε ο τυπος. Σας μοιαζει για υπνοδωματιο?
Πρωτη φορα βλεπω υπνοδωματιο με προβολεις στο ταβανι,και αεραγωγο καταστηματος.

Y

Yiannis_B

Guest
Οι διπλές μπαταρίες είναι μεγάλο ρίσκο. Δείξτε μου ένα ηλεκτρονικό mod, που να ελέγχει ξεχωριστά κάθε μία από τις 2 μπαταρίες που έχει μέσα, και να μπορεί να τις απομονώσει είτε μηχανικά, είτε ηλεκτρικά.

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.827
Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει. Αλλα αυτο που με κανει πολυ δυσπιστο,ειναι οτι οσες φορες εχει αναφερθει τετοιο περιστατικο,σε ολα τα φορουμ κυκλοφορουν μια δυο φωτογραφιες απο τον ιδιο χρηστη.

Γιατι ξαφνικα,απο την μια μερα στην αλλη δεν ασχοληθηκε κανεις με το istick 50 που κανει μπουμ???

Αν εσκαγαν,επαιρναν φωτια,δεν θα ειχαν ανεβασει και αλλοι χρηστες φωτογραφιες? Αν δω της επομενες μερες φωτογραφιες διαφορετικες,αλλα απο αλλους χρηστες,ισως το πιστεψω.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas