Most visitors online was 2975 , on 26 Feb 2025
Δεν το πιστεύω, πέφτω από τα σύννεφα, θα πηδηχτώ από το παράθυρο, είμαι απογοητευμένος, αηδιασμένος και μου έρχεται αναγούλα.Θα μπορούσες να μην τα γράψεις αυτά... απλά να με πάρεις τηλέφωνο και να με ενημερώσεις...
τι θα πει τώρα ο Χάρης (Zakman) που έβαλες στο σπίτι σου....
![]()
Χάρη καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου... υπάρχουν όμως και χειρότερα.... δεν είναι μόνο ότι (τόσο καιρό) μας πούλαγε παραμύθια εδώ μέσα... στο δίπλα φόρουμ (e-kapnisma), άκουσον άκουσον, τον παρουσίασε με καμάρι στην κατηγορία Marquis Dripper (clone)Δεν το πιστεύω, πέφτω από τα σύννεφα, θα πηδηχτώ από το παράθυρο, είμαι απογοητευμένος, αηδιασμένος και μου έρχεται αναγούλα.
Γκρεμίστηκε και το τελευταίο κάστρο της Αυθεντικότητας, Γνησιότητας και του Ελιτισμού, Ωϊμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Το ότι οι κλώνοι θα δοθούν για φιλανδρωπικούς σκοπούς είναι μια ποταπή δικαιολογία, που δεν μετριάζει το μέγεθος της κατρακύλας που σηματοδοτεί αυτή η πράξη.
Αμάρτησα για έναν Κινέζο.![]()
Χάρη καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου... υπάρχουν όμως και χειρότερα.... δεν είναι μόνο ότι (τόσο καιρό) μας πούλαγε παραμύθια εδώ μέσα... στο δίπλα φόρουμ (e-kapnisma), άκουσον άκουσον, τον παρουσίασε με καμάρι στην κατηγορία Marquis Dripper (clone)
ΥΓ. Νιώθω τόσο απογοητευμένος... που θα το σκεφτώ πολύ για να ξαναγράψω πάλι σε αυτό το θέμα...![]()
https://m.facebook.com/pages/VAPONA...1434455039./427451320760544/?type=1&source=54Δεν ξέρω άμα έχει υποθει ποιο πάνω αν όχι ενημερώθηκα ότι έρχεται ντριπερ με τανκ 2 ml από την vaponaute. Άκουσα πολύ καλές κριτικές έχουν δώσει στα μαγαζιά για δοκιμές περιμένουμε την διάθεση σε λίγο καιρό.τιμη;;;; 140 € βοήθεια μας
σημερα ειπα να δοκιμασω ni200
0.2mm συρμα
2.5 mm διαμετρο
7 σπειρες χ 2
170C
0.13Ω
40 watt (χρειαζομαι αλλα 20 !!!!!!!)
υγρο black magic 60pg - 40vg 9 νικοτινη(πολυ mg....θελει το μισο σιγουρα και βλεπουμε)
και πως στηθηκε
View attachment 48927
ενα στο πλατος του συρματος που το κανουμε 2
View attachment 48929 View attachment 48930 View attachment 48931
τελικο...
View attachment 48932
δουλευει αψογα αλλα θελει αλλα 10wattακια κοντα για να παρω τα μεγιστα οπως τον εστησα.
εξαιρετικη γευση και ντουμανι....οτι καλυτερο εχω ατμιση ως σημερα..
η θερμοκρασια δουλευει αψογα και εχω σταθερα ohm (δεν το περιμενα)...μαλλον ταιριαζει το τυλιχτοσε διπλες ni200 για να εχεις καλη αποδοση..
η αγορα του original επιβαλετε(που εισαι Ζ ; ) μιας και εχει καποια θεματακια σαν κλωνος που ειναι...
απλα θελω και αλλο mod λιγο πιο δυνατο...!!
....ποτε βγαινει το 200αρι evolv ειπαμε
την εχω ακουσει με τον Μαρκησιο...και ας καιει κατι παραπανω με τις διπλες και τα 40wattακια![]()