Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Σε μας από την βίδα κρέμεται η τσίτα και το γλέίφει ..............οπότε δεν στάζει 

Στον δικο μου που εχω βγαλει τελειως την βιδα,γιατι δεν τρεχει?Ήταν τόσο απλό να σταματήσει να τρέχει το Κ4, λίγο teflon στη βίδα ρύθμισης του αέρα. Γιατί δε μου το είπατε;
Μπηκε και το παξιμαδιΣε σένα τρέχει από το παξιμάδι που έχασες![]()
Και το δικό μου δεν έτρεχε απ' την αρχή, στους τέσσερις μήνες άρχισε. Και ξεσκίστηκε.Στον δικο μου που εχω βγαλει τελειως την βιδα,γιατι δεν τρεχει?
Και το δικό μου δεν έτρεχε απ' την αρχή, στους τέσσερις μήνες άρχισε. Και ξεσκίστηκε.
Σταμάτησε πάντως η διαρροή με το τεφλόνι.99% δεν είναι η βίδα του αέρα
θα έχει χαλαρώσει η βάση του ντεκ άρα θα πρέπει να βάλεις ένα ψιλό καρυδάκι να το σφίξεις .
δεν κάνουν,θα θέλουν 2 ώρες καθάρισμα από δαχτυλιές κ ατμιστικά υγρά για να ξαναγίνουν έτσι.Σταμάτησε πάντως η διαρροή με το τεφλόνι.
Πάω να βγάλω το σετ με τα καρύδια.
![]()
![]()
Έχουν ίδιες σπείρες;
Γιατί αλλιώς δεν ατμίζει, αρνείται.
μπορεις να κανεις και αυτο το στησιμο Μανο μου που δεν εχεις κινδυνο...Ετσι όπως το έχεις στήσει αν τραβήξεις δυνατά θα σού'ρθει το μπαμπάκι στο στόμα .
Βάλε τούλι από μπομπονιέρα στην καμινάδα![]()
ο μαϊμούς kayfun που έχει.... βγάζει περισσότερο ντουμάνι......... και ντουμανι κορυφαιος.....αν και αυτο που με ενδιεφερει ειναι η γευση..