Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.741
Ψάχνει φθηνά υγρά, όχι το 3πλάσιας τιμής αυτό που του πρότεινες. :D

Reaction score
27
Ψάχνει φθηνά υγρά, όχι το 3πλάσιας τιμής αυτό που του πρότεινες. :D
Σωστό και αυτό :) αλλά αξίζει η δοκιμή είναι αρκετά καλό.εγω παντός παίρνω διπλάσια νικοτίνη αραιώνω με βάση και 15€ για 30 ml δεν τα λες και πολύ ακριβά .ασε που τα αρώματα είναι τόσο βαριά που μου αρέσουν περισσότερο σπασμένα και είναι και φυσικά αποστάγματα και όχι χημικα- τροφίμων αρώματα. Περί ορέξεως βέβαια μηλόπιτα :) ο καθένας κρίνει τι θέλει να ατμιζει καλύτερα από μια γνώμη άλλου .επισης σε όσους αρέσει το χτύπημα προτείνεται υγρά με πολύ pg όπως liqua και όχι 50-50. Άκουσα ότι αντικαθιστάτε η pg με νέα ουσία δεν ξέρω κάτι άλλο ακόμα αν κάποιος ξέρει ας ενημερώσει.

Reaction score
15.543
ωραιος αλλα πολυ αερατος.....παιζει απο μεση ως τερμα ανοιχτος ο αερας...τον εστησα με 24awg κανθαλ και 7 σπειρες επι 2 στα 40wattακια ..οριακα παιζει εκει..
....εξαφανιζεις ανθρωπο με τον ατμο που βγαζει. :D...και απο γευση ωραιος...μαλιστα δοκιμασα το supreme αραιωμενο 100% και το εβγαζε τοσο εντονο που ηθελε κιαλλο αραιωση..!!

μικρος - χωρις διαρροες - με χωρο αρκετο για γεμισμα...

Reaction score
15.543
λοιποοοοον....

τον δοκιμασα μεχρι 55watt ...στα 50watt παιζει καλα για τα γουστα μου με το sx350 και με sx330(ipv4) ...το δευτερο δειχνει πιο αγριο σε ρευματα......

....μηπως του οτι ειναι πιο αντρικο mod ; :p

Ξεχασα να αναφερω οτι παιζει εξαιρετικα με ni200....
...τον δοκιμασα με 0.2mm συρμα και διπλη αντισταση για 0.1 Ω

Last edited:

Reaction score
2.332
Χθες εκανα υπερκαταναλωση λογω παρεας και αφθονης μπυρας! Εχετε παρατηρησει φλεματακι μετα απο αγρια χρηση? Εγω εχω λιγο σημερα το πρωι!

Reaction score
15.543
εγω δεν εχω ξεπερασει τα 7-8ml στα αγρια μου(ολη μερα)οποτε δεν ξερω μιας και δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο...

για ποσα ml μιλατε ;

Reaction score
2.332
Εκανα γυρω στα 6 ml! Σιγουρα ειναι και αναλογα τον οργανισμο, και με κανονικο τσιγαρο ειχα εντονο προβλημα με τον λαιμο μου και φλεμα!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.624
Σήμερα έκανα την πρώτη μου παραγγελία για diy υγρά βανίλια μπερμπόν (άρωμα 2 ειδών)υγρό και βάση 60-40 με 6mg,ερώτηση...στο ένα άρωμα έχει περιγραφή 5% συνιστώμενη δόση και στο άλλο 15% να υποθέσω ότι είναι πιο συμπυκνωμένο το πρώτο?και δεύτερο πόσες μέρες θέλει ωρίμανση το υγρό?

Reaction score
5.834
Πρωτη εντυπωση του VT σε λειτουργεια vw.

Με αντισταη 0,7 & 0,99 kanthal a1 0,30,στις πρωτες τζουρες υπαρχει καμμενο συνεχεια.
Επιβεβαιωθηκε οτι στο πρωτο πατημα μετα απο αναμονη 3 λεπτων,βγαζει 30 watt.,ασχετα ποσα watt εχεις ρυθμισει.

Μετα απο το δευτερο πατημα,το μοντακι βγαζει κανονικα τα βατ που εχει στην ρυθμιση.Το προβλημα καμμενου σε λειτουργια VW,μου ειπαν θα λυθει με χαμηλοτερη αντισταση,και ποιο χοντρο συρμα.
Πηρα 0,35 και με δυσκολια καταφερα να στησω τον kayfun,λογω οτι δεν το επιαναν οι βιδες και γλυστραγε,και δεν ξαναπηρα καμμενο.

Το μοντακι εχει αριστη κατασκευη,πολυ καλο στο χερι,και πανεμορφο. Το μειον του οτι ειναι σχετικα βαρυ.
Ο 510 πολος ειναι ελαχιστα εξω,και δεν γδερνουν το νικελ οι ατμο στο μοντακι,και οτι δεν ειναι αναβαθμισιμο.
Η αυτονομια του με 0,70 αντισταση και 14 watt ειναι δυο ημερες γεματες.

Εδω θελω την βοηθεια σας,ωστε να στησω την Ατλαντιδα με συρμα Ni200 0,25mm. Σε τι διαμετρο και ποσες σπειρες ειναι καλα να φτιαξω την αντισταση,ωστε να το δοκιμασω και στην λειτουργεια TC.

share.jpg

Last edited:

Reaction score
5.834
Σήμερα έκανα την πρώτη μου παραγγελία για diy υγρά βανίλια μπερμπόν (άρωμα 2 ειδών)υγρό και βάση 60-40 με 6mg,ερώτηση...στο ένα άρωμα έχει περιγραφή 5% συνιστώμενη δόση και στο άλλο 15% να υποθέσω ότι είναι πιο συμπυκνωμένο το πρώτο?και δεύτερο πόσες μέρες θέλει ωρίμανση το υγρό?
Ποιας εταιρειας ειναι η βαση και τα αρωματα? Εγω τα αφηνω περιπου 2 ημερες και τα ατμιζω.
Οσο περισσοτερο τα αφησεις καλυτερα ειναι σιγουρα. Ενα αρωμα της t-juice το colonel,ηθελε διπλασιες σταγονες απο ολα τα αλλα αρωματα,και 15 ημερες οριμανση.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.624
TPA Vanilla (Bourbon) 10ml Άρωμα
Ecig 60% PG / 40% VG 100ml Ατμιστική Βάση 6mg
FlavourArt Bourbon (Bourbon Vanilla) 10ml Άρωμα
TPA RY4 Asian 10ml Άρωμα

Staff online

• abcd