Ηλεκτρονικό τσιγάρο

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.624
ε
Φτιαξε 5αμελα για αρχη να δοκιμασεις,και αν δεν σου αρεσει βαζεις περισσοτερες σταγονες.
Eμενα στα αρωματα που ατμιζω,μου αρεσει 1 σταγονα ανα ml.
Ευχαριστώ Γιάννη,κατέληξα σε diy ή αν θέλεις είπα να δοκιμάσω γιατί θα ήθελα κάτι πιο έντονο σε άρωμα στο υγρό μου,το τι θα βγει θα δείξει,για πέταμα πάντως δεν πρόκειται να πάει...είμαι σαν το φαγητό σε αυτά...το τρώω όλο το φαί μου:laugh::laugh::laugh:
αναλογία vg-pg πέραν του 50-50 στα έτοιμα υγρά δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
Επίσης κάπου διάβασα σε ξένο site ότι δεν κάνει να τα χτυπάς σαν σέικερ αλλά απλό ανακάτεμα...ισχύει?

Reaction score
5.834
Tην βαση ecig την ατμιζω λιγους μηνες τωρα και για μενα ειναι καλη.Ετοιμα αρωματα αγορασα μονο στην αρχη.
Παιξε και θα βρεις αυτο που σε ικανοποιει στην μιξη των αρωματων. Θα παταξεις καποια,αλλα ειναι πολυ μικρο το κοστος.Ξεκινα με την αναλογια που λεει ο κατασκευαστης και βλεπεις.
Eγω εχω κολλησει και ατμιζω αυτο τωρα,http://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/συμπυκνωμένες-γεύσεις/άρωμα-creme-brulee.html

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
Ενδιαφέρον...είναι στα γούστα μου πιστεύω...αλλά αυτό που μου τη δίνει σε κάποια υγρά ή περιγραφή σε site είναι ότι όλα έχουν βελούδινες και gourmet και ραφιναρισμένες γεύσεις αλλά δεν λένε τον συνδυασμό συστατικών και γεύσης ούτε στο περίπου παρά προσπαθείς από την φωτό να φανταστείς...που να καταλάβει ο βλάχος από το χωριό μωρέ!!!πριν ένα μήνα έμαθα πως είναι το φύλλο της βανίλιας..MERCY...θα παραμορφωθούμε μωρέ!!!

Reaction score
5.834
Αν σου αρεσει η βανιλια προσεχε,γιατι εχω παρει αρωμα σκετο βανιλια απο 3 διαφορετικα,αλλα μονο βανιλια δεν θυμιζουν.
Σε ετοιμο αρωμα που εχει μεσα βανιλια και ειναι πραγματικα ωραιο ειναι αυτο.
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=100_123&product_id=840

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
αααααααααα θα έχουμε και τέτοια??!?!Υπάρχει περίπτωση να μας βγει και γεύση συκαλάκι?? ,όλα τα άλλα τα καταπίνω (ελπίζω να μη τα διαβάσει καμιά μάνα μου αυτά:whistling:)

η αλήθεια είναι ότι μαζί με bourbon μου έκατσε πολύ ωραία...έχεις δοκιμάσει να αναμίξεις βανίλια με κάποιο άλλο ποτό?

Reaction score
15.543
για 0.5 ναι σωστα στο βγαζει...

μηπως θες 0.05 ? :D

τεσπα....κανε με το 25αρη σε μια οδοντογλυφιδα (η δυαρι τριπανι) 6-7 σπειρες και θασαι στο 0.1 κοντα

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
Μου ήρθαν τα χημικά της Συρίας σήμερα και ξεκίνησα τα in the mix με το ανεμιστηράκι ...και φυσικά οι απορίες
όντως δεν έχει καμία σχέση μέχρι στιγμής το βανίλια bourbon το έτοιμο με αυτό που έφτιαξα
οι αναλογίες είναι εντάξει έβαλα 1 σταγόνα για κάθε ml
οπότε ξεκίνησα το διάβασμα σχετικά με την ωρίμανση και είδα ότι εκτός του ότι κάποια υγρά θέλουν ακόμα και 15 ημέρες χρόνο για να βγάλουν τα αρώματα τους(το ερώτημα είναι ποιά και πως να τα ξεχωρίζουμε?υπάρχουν κατασκευαστές που γράφουν πόσο?)
και επιπλέον το μπουκαλάκι το αφήνουμε ανοιχτό ή κλειστό?γιατί διάβασα ότι ο αέρας ωφελεί πολύ στη ζύμωση

Reaction score
5.834
Αρωμα κρεμ μπουρλε.
Το δεξι μπουκαλι ειναι φτιαγμενο πριν 14 ημερες. Το αριστερο,εδω και 2 ημερες.
Οσο περναγαν οι μερες,το υγρο αλλαζε χρωμα. Καλο ειναι να οριμαζουν οσο περισσοτερο τα αρωματα. Εγω τις δυο πρωτες μερες,τα αφηνω ανοιχτα τα μπουκαλακια.Μετα τα κλεινω και τα αφηνω οσο μπορω.

share.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
Αρωμα κρεμ μπουρλε.
Το δεξι μπουκαλι ειναι φτιαγμενο πριν 14 ημερες. Το αριστερο,εδω και 2 ημερες.
Οσο περναγαν οι μερες,το υγρο αλλαζε χρωμα. Καλο ειναι να οριμαζουν οσο περισσοτερο τα αρωματα. Εγω τις δυο πρωτες μερες,τα αφηνω ανοιχτα τα μπουκαλακια.Μετα τα κλεινω και τα αφηνω οσο μπορω.

View attachment 51631
Όντως διαφορά!!!το ένα είναι λες και έκανες τσίσα μετά από μπύρες και το άλλο από τσίπουρα...:drinks::roflmao::roflmao::roflmao:
ναι αλλά στην τελική πως καταλαβαίνεις τότε την δοσολογία και ότι πέτυχε η γεύση?μετά από 15 ημέρες?και αν όχι ξανά ματά από την αρχή και περίμενε να ξαναδέσει το γλυκό??

Reaction score
5.834
για 0.5 ναι σωστα στο βγαζει...

μηπως θες 0.05 ? :D

τεσπα....κανε με το 25αρη σε μια οδοντογλυφιδα (η δυαρι τριπανι) 6-7 σπειρες και θασαι στο 0.1 κοντα
share.jpg

Mε 7 σπειρες σε οδοντογλυφιδα ειχα αυτο το αποτελεσμα. Ποια η καταλληλη θερμοκρασια και watt εδω?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
Αυτό Γιάννη το κατάλαβα,απλά ρωτάω ότι έστω δεν έβαλες σωστή δοσολογία από άρωμα και περιμένεις 10 μέρες για να δέσει...και τελικά η γεύση δεν είναι καλή και θέλεις λίγο παραπάνω να βάλεις ή να το αραιώσεις...το ξαναφήνεις μετά άλλες τόσες μέρες και ξαναδοκιμάζεις?

Reaction score
15.543
View attachment 51632

Mε 7 σπειρες σε οδοντογλυφιδα ειχα αυτο το αποτελεσμα. Ποια η καταλληλη θερμοκρασια και watt εδω?
εγω παιζω 190- 205 c
..δεν χρειατηκε να παω πιο πανω ...

παιζει ρολο το υγρο που εχεις φτιαξει (αρωμα pg/vg)και η θερμοκρασια ατμου που θελεις......και φυσικα ο αερας.

θα ελεγα να μην ξεπερνας τους 210c

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.624
Members
38.351
Νεότερο μέλος