stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Σαν κηροπηγιο εκκλησιας ειναι!Για τώρα, γιατί μετά που θα είστε προ έχει άλλα:
Και υπάρχουν και χειρότεροι:
Σαν κηροπηγιο εκκλησιας ειναι!Για τώρα, γιατί μετά που θα είστε προ έχει άλλα:
Και υπάρχουν και χειρότεροι:
Δεν ξέρω!!!Α! Αν χρειαστείτε βοήθεια για τις μίξεις ξέρετε......στον Rose σίγουρα έχει και τα σύνεργα και την γνώση για κάτι τέτοιο οπότε μη σας παραμυθιάσει ότι δεν ξέρει για να σας ξεφορτωθεί....ΞΕΡΕΙ!
Άντεεε!Meta apo syzhthsh me ton MH, ean se 2 ebdomades den to exete 3anarxisei, tha to kopsoume k emeis ....
Δε σου φανηκε πιο διαφανο το συστημα με τον ατμο;(γενικα)Εγώ σήμερα βρέθηκα με τους γνωστούς στο σπίτι του Χρήστου... και δεν μπήκα στον πειρασμό να ανάψω τσιγάρο.... καλά τα πήγα ε!
Μπα.... από το ντουμάνι.... πιο θολό ήταν....Δε σου φανηκε πιο διαφανο το συστημα με τον ατμο;(γενικα)
Μία στις τόσες, να ατμίζεις διαλυτικό. Εγγυημένο αποτέλεσμα.Ρε παιδιά καλό το άτμισμα αλλά...................
πλένω τα δόντια μου και κάτι σαν πουρί παραμένει ,σαν να έχω να τα βουρτσίσω 2-3 μέρες .
Το πρόσεξε κανείς άλλος .
Ατμίζω σταθερά 50-50 μιγμα (VG - PG)
Αφού τα βουρτσίσεις, βάλε μετά με αναλογία 50-50 στο στοματικό διάλυμα, ασετόν καθαρό....Ρε παιδιά καλό το άτμισμα αλλά...................
πλένω τα δόντια μου και κάτι σαν πουρί παραμένει ,σαν να έχω να τα βουρτσίσω 2-3 μέρες .
Το πρόσεξε κανείς άλλος .Ατμίζω σταθερά 50-50 μιγμα (VG - PG)
Ρε παιδιά καλό το άτμισμα αλλά...................
LOOOOOL!Άλλοι δεν έχουν δόντια βρε!
Για δώσε περισσότερα στοιχεία: μάρκα, τύπο, νικοτίνη.Ρε παιδιά καλό το άτμισμα αλλά...................
Το πρόσεξε κανείς άλλος .
Ατμίζω σταθερά 50-50 μιγμα (VG - PG)
Μεγάλη αλήθεια αυτή!Το καλό είναι με το ξύπνημα .Με λίγες μέρες μόνο ΗΤ και μου έφυγαν τελείως "τα γατάκια".Καθαρή ανάσα πλέον .