Ηλεκτρονικό τσιγάρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053
Για άλλη μια φορά το στέγνωσα χωρίς καμμένο, βλέπετε πόσο στεγνό είναι, και βλέπετε και το στήσιμο:

IMG_20170508_172144.jpg

Και μπήκε η προέκταση:

IMG_20170508_172556.jpg

Είναι τερατώδες, ξεπερνάει το μήκος της μπαταρίας:

IMG_20170508_172725.jpg

Αναμενόμενο: η ένταση του αρώματος έχει πέσει.
Εξακολουθεί να είναι σαφές το άρωμα, το ατμισμα εντελώς κρύο, αλλά η πυκνότητα του αρώματος είναι υποδεέστερη τώρα.

Τα ξαναλέμε μεθαύριο, αν τυχόν έχω καταφέρει μέχρι τότε να το αδειάσω! :gotcha:

Reaction score
15.546
Εξακολουθεί να είναι σαφές το άρωμα, το ατμισμα εντελώς κρύο...
οτι πρεπει για τον Μανο μας :lolsign:

το μπαμπακι που βαζεις σαν στουπι ειναι :D
...αλλαξετο..

Reaction score
15.546
αυτο θελει φτιαξιμο βρε....εσυ το εβαλες οπως ηταν :roflmao:

προσεξε.......παιρνεις ενα κομματι το ανοιγεις οπως το φυλλο ζυμης :D
να ειναι αραιο και το βαζεις σε μια χαρτοπετσετα...
....βαζεις αλλη μια χαρτοπετσετα απο πανω και μετα λες....
πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια..:p

ετοιμο...αν το κανεις 2-3 φορες θα το μαθεις..;)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053
Έλα, πριν κάνεις edit και τα γράψεις το έγραψα. Οκ βρε, τα γνωρίζω αυτά, απλώς δε τα εφαρμόζω πάντα (βαριέμαι και δεν κατάλαβα διαφορά κιόλας)

Reaction score
15.546
αν κανεις απανοτες θα δεις την διαφορα..:roflmao:

χωρις χαρτοπετσετα ποτε :D

αν βαριεσε πως θα πας παρακατω ! :p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.013
Αφού μπαίνετε σε τόσο κόπο, φτιάχτε και μια πίτα με φύλλο απ' τα χεράκια σας, να πιάσει τόπο. :drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053
Επειδή έχω πάρει νικοτίνη για 3 ζωές :p όποιος ενδιαφέρεται να του φτιάξω βάση με ο,τι αναλογία PG/VG θέλει και με ο,τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη θέλει (με απόλυτη ακρίβεια), να μοιραστώ το κόστος.

Ελάχιστη ποσότητα όχι κάτω από μισό λίτρο... :)

Υλικά ΑΑΑ+++ :D (medical use / laboratory use) με ο,τι καλύτερο και πληρέστερο υπάρχει σε προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου.

Reaction score
0
Επειδή έχω πάρει νικοτίνη για 3 ζωές :p όποιος ενδιαφέρεται να του φτιάξω βάση με ο,τι αναλογία PG/VG θέλει και με ο,τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη θέλει (με απόλυτη ακρίβεια), να μοιραστώ το κόστος.

Χαχαχαχχα! Δεν χρειάζεται ναπάρεις νικοτίνη για 3 ζωές. Θα μπορούσες για ποικιλία να διαλέξεις και άλλα ναρκωτικά!
Παντως θα ενδιαφερόμουν για βάση. Αν είναι θα σου στείλω μήνυμα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.053
Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος στην ποιότητα των έτοιμων υγρών ατμισματος. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια, όλα τα υγρά που κυκλοφορούν στο εμπόριο ατμιστικων ειδών να είναι (λίαν επιεικώς) ποιότητας "χύμα".

Κινεζιές. :p

Το "χύμα", προφανώς είναι παμφθηνο σαν πρώτη ύλη, το βρήκα κι εγώ σε αποθήκες εισαγωγής φαρμακευτικών προϊόντων, και το κόστος του, είναι αστείο. Σε μπουκάλια πλαστικά, χωρίς καμία ταμπέλα, χωρίς καμία πιστοποίηση.

Πιθανώς το "χύμα" να αρκεί για το ατμισμα, δε ξέρω. :p

Ακόμα και στην καθαρή νικοτίνη, υπάρχει "χύμα", κινέζικης προέλευσης, χωρίς πιστοποιητικά ποιότητας, και πολύ χαμηλής τιμής.

Όλα τα υλικά αυτά, έχουν διαβαθμίσεις ποιότητας και ελέγχου, ξεκινούν από το "χύμα", που απλά λέει στο χαρτοκουτο 99% καθαρότητας που το παίρνεις με δική σου ευθύνη:p, και μετά υπάρχει ποιότητα καλύτερη για χρήση σε καλλυντικά, μετά ανώτερη ποιότητα για χρήση σε τρόφιμα, μετά ανώτερη ποιότητα για χρήση σε ιατρικές εφαρμογές, και η τοπ ποιότητα είναι η laboratory, για χρήση σε εργαστήρια χημικών και παρασκευή διαφόρων προϊόντων (και για ιατρική χρήση), όπου δε παίζει κανείς με τις ποιότητες.

Πήγα στην τελευταία, στην τοπ ποιότητα, έγινε εισαγωγή από Γερμανία (κανείς στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια ποιότητα, πήγα στον μόνο εισαγωγέα που τα φέρνει Ελλάδα, το λέω επισήμως, ήταν η πρώτη εισαγωγή αυτής της ποιότητας), περίμενα 1,5 μήνα να φτάσει το πακέτο και σήμερα παρέλαβα.

Έχω λοιπόν την καλύτερη ποιότητα πρώτης ύλης στη χώρα. ;)

Το λέω με απόλυτη βεβαιότητα αυτό, καθώς μίλησα με ένα σωρό φαρμακοποιούς (συμμαθητές μου και ένστολοι οι περισσότεροι, συνάδελφοι και προσωπικοί φίλοι) και μίλησα με όλες τις εταιρείες (3) που κάνουν εισαγωγή τέτοιων ειδών στη χώρα, για να προμηθεύουν (χονδρική) τα φαρμακεία και τα νοσοκομεία, αλλά και τα χημεία. Κατέληξα στον Δίγκα για να κάνω την παραγγελία (ως γιατρός), που με βολεύει γιατί έχει τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Όποιος ενδιαφέρεται να παραγγείλει μόνος του, ας μη ψάχνει τζάμπα κι άδικα: Δίγκας. 8-)

Και ξέρεις τι παίρνεις. 8-)

Όποιος ασχοληθεί μόνος του, πολύ προσοχή στη χρήση της καθαρής νικοτίνης, είναι δηλητήριο. Με γάντια μιας χρήσης, και με σύριγγα ινσουλίνης (0,5 ml ολόκληρη) που έχει διαβάθμιση 0-50 για το μισό ml και ακρίβεια 0,01 ml.
Και χωρίς εισπνοές πάνω από το μπουκάλι (μη πας να το ...μυρίσεις!) :p:D

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Και όλα αυτα για να φθείρεις τον εαυτό σου με επιστημονικό τρόπο .....:gotcha:
Ασε μας κοπέλλα μου στον καημό μας :p

ΥΓ Χαϊατμίζεις επικίνδυνα :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor