- Reaction score
- 15.546
Περιμενει να βγει DNA με TC atty kai μετά θα ψωνίσειΔε κάνω πλάκα κεφάλα, πάνε πάρε.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Αυτό ήταν. Έκλεισα.
Το τέλος.![]()
Να προσθέσω και το νέο (ωχ... σόρυ ΚώσταΕγω αν ηταν για 2μπάταρο θα έψαχνα ειτε του κεφάλα το C2D1 Vapedroid η το Asmodus Minikin V2
Το E-vic Primo το έχω ηδη για 2 μπαταρο και ειμαι 100% ικανοποιημένος ....και στο TC δουλευει σωστά .
σιγα μην ξερει αυτοςΠολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το στήσιμο στο βαμβάκι που έκανε τούτος:
ποια ειναι η καλη σου καλε ;Έτσι το έστησα κι εγώ, και με την "καλή" αντίσταση.![]()
βρε συ αφου παιζω μονο rdaΔε κάνω πλάκα κεφάλα, πάνε πάρε.
SS Stagger Fused Clapton Wire, SS316L, δηλαδή (26ga+32ga)*2 + 32ga, της geekvape, το οποίο δουλεύει άριστα με TC.ποια ειναι η καλη σου καλε ;
RDA με δοχείο είναι!βρε συ αφου παιζω μονο rda![]()
Ήδη αρώματα που ήταν για 10% τα χρησιμοποιούσα στο 5-6%, τώρα έφτιαξα ένα με 1,5-2% και είναι ξεκάθαρο και πλούσιο το άρωμα, μου αρκεί!στο νεο υγρο θα κατεβασω το αρωμα στο 7% - 8%...... ειναι πολυ το 10% για τους rda![]()
μαθαινειςSS Stagger Fused Clapton Wire, SS316L, δηλαδή (26ga+32ga)*2 + 32ga, της geekvape, το οποίο δουλεύει άριστα με TC.![]()
δεν εχει βγει ακομα rta να κοντραρει rdaRDA με δοχείο είναι!Χαχαχαχαχα
Ντεκ από RDA, άρωμα και αέρας από RDA, και χωρίς να χρειάζεται να στάζεις υγρό κάθε λίγο!
οντως ειναι ακριβως εκει που πηγες να τον παρεις !Το μόνο μειονέκτημα του Φαραώ RTA, είναι η τιμή του.. το δίνουν στα 53€! Ευτυχώς, ο "δικός μου", μου το έδωσε σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.![]()
Οι περισσότεροι ειδικά οι γνωστοί αυτό κάνουν.χώρια που σχεδόν όλοι έχουν γραμμή παραγωγής ή ειν μέτοχοι .Δειτε τον τυπο πως προωθει τα υγρα από το 3.00-5.00 και πειτε μου αν η FDA θα τους γ@μήσει όλους η όχι
Ειναι κινούμενη δυσφήμιση του ατμίσματος ....
O Pbusardo είχε πάει βόλτα απο τα εργαστήρια τους και φάνηκε πως κάνουν καλή δουλίτσα ειδικά με τον έλεγχο πριν συσκευαστούν.Αρκετά συμπαθητικό βρήκα εμφανισιακά το νέο sigelei, ευχάριστο στην αφή, ευανάγνωστη η οθόνη του, ωραιότατο μενού και εύχρηστο. Και δεν είναι γκουμουτσα.
Δε ξέρω πόσο "ποιοτική" κατασκευή είναι, θα δείξει στην πορεία.
Είναι πάντως όσο θέλω παραμετροποιήσιμο στο TC, και μου άρεσε η λογική του.
Είναι και σχετικά οικονομική επιλογή.![]()