Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το κροκοδειλε το πηρες για να ντυσεις το μοντ ......:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
Πάρτε όλοι ένα Φαραώ ρτα. Τώρα.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Αυτό ήταν. Έκλεισα.

Το τέλος. ;)

Reaction score
15.546
σιγα καλε !!

μην κλεινεις ετσι πισω σου την πορτα :D

για πες για πες.....ωραιος ε ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
Αρκετά συμπαθητικό βρήκα εμφανισιακά το νέο sigelei, ευχάριστο στην αφή, ευανάγνωστη η οθόνη του, ωραιότατο μενού και εύχρηστο. Και δεν είναι γκουμουτσα.

Δε ξέρω πόσο "ποιοτική" κατασκευή είναι, θα δείξει στην πορεία.

Είναι πάντως όσο θέλω παραμετροποιήσιμο στο TC, και μου άρεσε η λογική του.

Είναι και σχετικά οικονομική επιλογή. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
Από την χρηστική πλευρά του Φαραώ ρτα, να σας πω ότι εκπέμπει υψηλή ποιότητα κατασκευής και όλα τα (πολλά) ρυθμιστικά του (επάνω είσοδος αέρα, κάτω είσοδος αέρα και παροχή υγρού) έχουν άριστη κατασκευή και η χρήση τους είναι εξαιρετικά εύκολη και στιβαρή.

Το ντεκ είναι Η απόλαυση, δε το συζητάμε καν. Χωράει οτιδήποτε, εύχρηστο μέχρι κει που δε πάει άλλο, η χαρά του στησίματος αντίστασης..

Κι αυτά που λέει ο βικ ότι ανοίγοντας τον πάνω αέρα χάνεται μεγάλο ποσοστό του αρώματος, είναι κοτσάνες. :p:D

Στα υπόλοιπα που λέει, θα συμφωνήσω:

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το στήσιμο στο βαμβάκι που έκανε τούτος:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Και το Ipv 8 και το Sigelei spectrum φοράνε YiHi chip .Συνήθως παραγγελίες των εταιρειων από 1 γενια πίσω chip .
Αφου σου αρέσουν ....:drinks:
Εγω αν ηταν για 2μπάταρο θα έψαχνα ειτε του κεφάλα το C2D1 Vapedroid η το Asmodus Minikin V2
Το E-vic Primo το έχω ηδη για 2 μπαταρο και ειμαι 100% ικανοποιημένος ....και στο TC δουλευει σωστά .

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.

Αυτό ήταν. Έκλεισα.

Το τέλος. ;)

Reaction score
8.905
Εγω αν ηταν για 2μπάταρο θα έψαχνα ειτε του κεφάλα το C2D1 Vapedroid η το Asmodus Minikin V2
Το E-vic Primo το έχω ηδη για 2 μπαταρο και ειμαι 100% ικανοποιημένος ....και στο TC δουλευει σωστά .
Να προσθέσω και το νέο (ωχ... σόρυ Κώστα :D) CUBOID TAP

Reaction score
15.546
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το στήσιμο στο βαμβάκι που έκανε τούτος:

σιγα μην ξερει αυτος :laugh:
....το στησιμο το εκλεψε απο τον κατασκευαστη του βρε ;)
ασε που το κανει αγαρμπα :roflmao:

δες εδω το τρελο αγορι και κατασκευαστη του

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
Έτσι το έστησα κι εγώ, και με την "καλή" αντίσταση. ;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Δειτε τον τυπο πως προωθει τα υγρα από το 3.00-5.00 και πειτε μου αν η FDA θα τους γ@μήσει όλους η όχι
Ειναι κινούμενη δυσφήμιση του ατμίσματος ....>:(

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
ποια ειναι η καλη σου καλε ;
SS Stagger Fused Clapton Wire, SS316L, δηλαδή (26ga+32ga)*2 + 32ga, της geekvape, το οποίο δουλεύει άριστα με TC. ;)

βρε συ αφου παιζω μονο rda ;)
RDA με δοχείο είναι! ;) Χαχαχαχαχα
Ντεκ από RDA, άρωμα και αέρας από RDA, και χωρίς να χρειάζεται να στάζεις υγρό κάθε λίγο!

Το δίπλωμα του βαμβακιού μέσα στο ντεκ, όπως δείχνει ο τρελός κατασκευαστής του και ο Μάικ, φτιάχνει μια μεγάλη μάζα βαμβακιού που γεμίζει δεξιά αριστερά όλο το χώρο στα άκρα της αντίστασης, ενώ ο χώρος στα πλάγια της αντίστασης είναι ήδη κλειστός από το μεταλλικό μπλοκ που βιδωνει τα άκρα της αντίστασης, οπότε ο αέρας από κάτω υποχρεωτικά αγκαλιάζει όλη την αντίσταση, και δίνεις κι αέρα από πάνω λοξά αν θες, δεν έχει ψεγάδι κανένα το σχέδιο. ;)

Το άρωμα είναι αλλού, και όσο και να το πιέσεις δε μασάει.

Αφού άδειασε το δοχείο, συνέχισα τις τζούρες μέχρι που το στέγνωσα το βαμβάκι του τελείως με TC, μέχρι που δεν έβγαζε σχεδόν καθόλου ατμό στη τζούρα, χωρίς καθόλου κάψιμο βαμβακιού! ;)
Κατά βάση προσπάθησα να δω αν μπορώ να κάψω βαμβάκι ή να πάρω ξερή ή καμμένη τζούρα, και ήταν αδύνατο με TC, δουλεύει υποδειγματικά με το spectrum kaos! :)

στο νεο υγρο θα κατεβασω το αρωμα στο 7% - 8%...... ειναι πολυ το 10% για τους rda :)
Ήδη αρώματα που ήταν για 10% τα χρησιμοποιούσα στο 5-6%, τώρα έφτιαξα ένα με 1,5-2% και είναι ξεκάθαρο και πλούσιο το άρωμα, μου αρκεί! ;)

Πήρα κι ένα έτοιμο καπνικό υγρό 10-μελο, το οποίο το έριξα μέσα σε μια 100ml βάση, και το άρωμα είναι τόσο πυκνό, που σχεδόν κουράζει! Χαχαχαχαχα

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.008
Η αντίσταση που έφτιαξα με το άνωθεν πλατύ σύρμα, έχει 4,5 σπείρες διαμέτρου 4 χιλιοστών (γομάρι), πιάνει σχεδόν όλο το πλάτος των μεταλλικών μπλοκ που πιάνουν τα άκρα της αντίστασης, και το βαμβάκι κατεβαίνει κάθετα κάτω για να μπεί στην εισαγωγή και να ξανανέβει ώστε να σχηματίσει ένα πολύ παχύ "μαξιλάρι" βαμβακιού στα άκρα της αντίστασης, στη μάζα του οποίου αποθηκεύεται πολύ μεγάλη ποσότητα υγρού.

Έτσι, κάθεται η αντίσταση ανάμεσα σε 2 μεγάλες ποτισμένες μάζες βαμβακιού, αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα και οπτικά.

Στο βρέξιμο της αντίστασης, βαρέθηκα να στάζω υγρό, μιλάμε το ρουφούσε αχόρταγα και δε γέμιζε!

Βγήκε στα 0,32 ωμ!

Στο μοντάκι έβαλα 2 μπαταρίες Sony 6-αρες, και μετά από 2 δοχεία, είναι στο 71%!

Μόλις αδειάσει το τρίτο δοχείο που τώρα γέμισα, θα βάλω και την προέκταση του δοχείου, που το πάει στα 7,6ml, να δω αν αλλάζει κάτι στο άρωμα. ;)

Το μόνο μειονέκτημα του Φαραώ RTA, είναι η τιμή του.. το δίνουν στα 53€! Ευτυχώς, ο "δικός μου", μου το έδωσε σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. ;)

Και επιμένω: πάτε να πάρετε ένα Φαραώ RTA. Θα με θυμηθείτε. ;)

Last edited:

Reaction score
15.546
SS Stagger Fused Clapton Wire, SS316L, δηλαδή (26ga+32ga)*2 + 32ga, της geekvape, το οποίο δουλεύει άριστα με TC. ;)
μαθαινεις :party:

αντε και σε fused ni200 και nife 30 κ.λ.π. :dance:

RDA με δοχείο είναι! ;) Χαχαχαχαχα
Ντεκ από RDA, άρωμα και αέρας από RDA, και χωρίς να χρειάζεται να στάζεις υγρό κάθε λίγο!
δεν εχει βγει ακομα rta να κοντραρει rda ;)
και δεν θα μπορεσει ποτε......ειναι απλα πραματα ;)

Reaction score
15.546
Το μόνο μειονέκτημα του Φαραώ RTA, είναι η τιμή του.. το δίνουν στα 53€! Ευτυχώς, ο "δικός μου", μου το έδωσε σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. ;)
οντως ειναι ακριβως εκει που πηγες να τον παρεις !
...εδω 43 και λογικα λιγο ακομα πιο κατω..

Reaction score
36
Δειτε τον τυπο πως προωθει τα υγρα από το 3.00-5.00 και πειτε μου αν η FDA θα τους γ@μήσει όλους η όχι
Ειναι κινούμενη δυσφήμιση του ατμίσματος ....>:(

Οι περισσότεροι ειδικά οι γνωστοί αυτό κάνουν.χώρια που σχεδόν όλοι έχουν γραμμή παραγωγής ή ειν μέτοχοι .
[DOUBLEPOST=1494238519][/DOUBLEPOST]
Αρκετά συμπαθητικό βρήκα εμφανισιακά το νέο sigelei, ευχάριστο στην αφή, ευανάγνωστη η οθόνη του, ωραιότατο μενού και εύχρηστο. Και δεν είναι γκουμουτσα.

Δε ξέρω πόσο "ποιοτική" κατασκευή είναι, θα δείξει στην πορεία.

Είναι πάντως όσο θέλω παραμετροποιήσιμο στο TC, και μου άρεσε η λογική του.

Είναι και σχετικά οικονομική επιλογή. ;)
O Pbusardo είχε πάει βόλτα απο τα εργαστήρια τους και φάνηκε πως κάνουν καλή δουλίτσα ειδικά με τον έλεγχο πριν συσκευαστούν.

[DOUBLEPOST=1494238631][/DOUBLEPOST]Δεν θυμάμαι ποιος εδω μέσα είχε πάρει τον Narda rda και όπως πολύ reviwers έτσι και αυτός είχε γράψει καλά λόγια για εξαιρετική γεύση μιας και γιαυτό προορίζεται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.128
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam