Ηλεκτρονικό τσιγάρο

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.009
δεν έχω κάτι στον μυαλό μου...τα ego starter kits έρχονται σε "θήκη γυαλιών" όχι κ πολύ στιβαρή όμως.δεν ξέρω τι ζητάς.
σε αυτό ακριβώς που λές 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ
πλαστική θήκη από τρυπάνι κ αυτό που λές.
θήκες υπάρχουν διάφορες αλλά όλες έχουν το ίδιο πρόβλημα..πρέπει να τις χρησιμοποιήσει κανείς κ να μην το πετάει χύμα.
πές ποιό είχες πάρει,η μπαταρία λογικά δεν πάει χαμένη.
Είναι μια EVOD-κάτι, αλλά αυτό που έσπασε ήταν ένα EGO-κάτι, που είχε βάλει μετά. Βέβαια για το σπάσιμο δε φταίει η συσκευή, αλλά ο χειρισμός.
Πράγματι, η μπαταρία λειτουργεί κανονικά, απλά θέλει κάτι καλύτερο όσον αφορά τον ατμοποιητή, γιατί ο υπάρχων έχει μικροδιαρροές προς τη μεριά της μπαταρίας.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.009

Reaction score
5.827
Γιάννη το Mini Protank V3 δουλεύει με τέτοιες μπαταρίες (EGO, EVOD κλπ);
Φυσικα και θα δουλεψει! Παντως με την spinner που πηρα για την κοπελλα μου ο Mini Protank V3 παει σφαιρα!!

Δες και αυτον....http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=61&product_id=557 τον εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση/κατασκευη του.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
δουλεύει ναι κ είναι κ από τα καλά από πλευράς ποιότητας κατασκευής.

δεν ξέρω αν είναι γυάλινο το δοχείο του ή πλαστικό,έχει σημασία στις πτώσεις.

μια μπαταρία 1300mah είναι καλή επένδυση αν θέλει κανείς να έχει σχεδόν ολόκληρη μέρα αυτονομία,με λογική χρήση.αφαιρεί ένα ψυχολογικό άγχος.
αν η μπαταρία που έχει τώρα την καλύπτει δεν χρειάζεται.

επίσης μερικά υγρά προκαλούν ραγίσματα σε πλαστικά δοχεία,αν θυμάσαι πες κ τι υγρό είναι ή αν είναι λεμόνι,κάτι όξινο γενικά.λίγο απίθανο να φταίει αυτό απλά το λέω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Ναι

Βέβαια το μειονέκτημα του στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γυάλινο tank,άρα θέλει κάποια προσοχή.
Oπότε ο Kanger EVOD 2 BDC ίσως να είναι πρακτικότερη επιλογή..

Reaction score
5.827
Για πεστε μου κατι βρε παιδες!
Ποσο καιρο ατμιζεται συνεχεια το ιδιο αρωμα? Εγω παντως μολις αλλαξω αρωμα μετα απο 10-15 μερες,η αρχιζει να μην μου αρεσει,η δεν το καταλαβαινω καθολου.

Αλλαξα το RY69 με το CAMILA και παλι τα ιδια. Στην αρχη ολα καλα και μετα χανω την γευση μετα απο λιγες μερες.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο...
Έχω πάντα τρία και αλλάζω συνέχεια.

Reaction score
5.827
Μαλιστα...
Θα το δοκιμασω. Θα φτιαξω 3 διαφορετικα αρωματα,οπου φυσικα θα πρεπει να εχω και 3 διαφορετικους ατμοποιητες.

Λογω οτι τα γλυκα και τα φρουτενια δεν μου καθονται στην γευση καλα,καμμια προταση σε καποια καπνικα? RY69.CAMILA,AGRINIO υπαρχουν αυτη την στιγμη.

Δοκιμασα αρωμα φουντουκι και ηταν αισχος σημερα.

Reaction score
60
Βασικά είχα στο μυαλό μου κάποια προστατευτική θήκη σαν αυτές όπου πουλιούνται πούρα ανά τεμάχιο. Στο προηγούμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο που της είχα πάρει έσπασε το δοχείο του ατμοποιητή μέσα στην τσάντα της, πράγμα όχι περίεργο εδώ που τα λέμε, αν σκεφτούμε τι συμβαίνει μέσα σε μια γυναικεία τσάντα...

Κοιτα αυτα φιλε :

http://atmostore.gr/en/product/pandoras-zebra-e-cig-case
http://atmostore.gr/en/product/pandoras-basic-e-cig-case

Reaction score
5.827
Last edited:

Reaction score
5.827
Πριν μια ωρα μπηκα σε καταστημα στην Π.Ραλλη να παρω δυο κεφαλες οπου χρειαζομουν,και μεσα συναντησα εναν παλιο φιλο οπου ατμιζει περιπου 2 χρονια.
Πιασαμε την συζητηση και του ειπα το προβλημα μου.

Αυτο που μου ειπε ειναι οτι με της βασεις και τα αρωματα της atmoslab εχει ακουσει πολλα παραπονα,και μαζι και το προβλημα οπου το ανελυσα.

Μου προτεινε να δοκιμασω αυτο.
http://www.vapenova.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3

Παιδες το προτεινω να το δοκιμασετε!!
Αρωμα,γευση,αλλα υστερει ελαχιστα σε ντουμανι. Θα το δοκιμασω και σε αλλον ατμοποιητη.

Reaction score
620
Μολις σημερα το πρωι μου ηρθε ο expromixer της exvape. Οταν γυρισω το βραδυ θα γραψω εντυπωσεις. Τον αναφερουν πολλοι reviewers ως kayfun killer. Οσο για τις βασεις της atmos..εγω ατμιζω απο 3/2011... και εχω να πω οτι ειναι απο τις χειροτερες βασεις. Ειδικα οι νικοτινουχες μυριζουν τοσο ασχημα που θελει αρκετο αρωμα για να καλυψεις την οσμη τους

Reaction score
5.827
Θα περασω απο το καταστημα ξανα και θα παρω βασεις και 2-3 αρωματα να δω τι παιζει.
Σκεφτομαι να το γυρισω στο dripping ωστε να εναλλασω τις γευσεις μεσα στην ημερα. Απλα βαριεμε το σταζε....:D

Πολλοι μου προτεινουν αυτον για αρχη ωστε να μπω στην διαδικασια,αλλα βαριεμε να περιμενω να ερθει.
http://www.fasttech.com/product/1400500-igo-l-rebuildable-stainless-steel-dripping

Θα κανω την βολτα μου σημερα να ρωτησω για κανα φθηνο ωστε να δω αν συνηθησω την διαδικασια του dripping.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
εμένα με βολεύει το dripping για δύο λόγους,
εναλλάσσω εύκολα το ποσοστό νικοτίνης μέσα στην μέρα,έχω το ίδιο άρωμα σε δύο περιεκτικότητες.
κ ο δεύτερος λόγος το μέγεθος όταν είμαι έξω.προτιμώ να έχω στην τσέπη μου ένα mod με μια 18350 μέσα,μια δεύτερη μπαταρία(προστατευμένη σε θήκη) κ ένα μπουκαλάκι 5ml σε τρία κομμάτια παρά ενα Mod με μια 18500 κ το τανκ από πάνω.

για την εναλλαγή αρωμάτων βολεύει επίσης,απλά μερικά αρώματα είναι τόσο έντονα που σίγουρα θέλει πλύσιμο μετά ο dripper.πχ μετά από halo tribeca ή flavor art virginia κ το βαμβάκι να αλλάξεις,αν δεν πλύνεις με ζεστό νερό κ το μέταλλο δεν φεύγει το άρωμα.

αν το αποφασίσεις για dripper,κ έχεις σκοπό να φτιάχνεις αντιστάσεις συχνά προτίμησε κάποιον με τρύπες στα post για το σύρμα,είναι πιο εύκολο από το να πιάνεις το σύρμα κάτω από το κεφάλι της βίδας.
φθηνούς έχει ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρας κ Πανόρμου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα το όνομα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.267
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti