Ηλεκτρονικό τσιγάρο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.735
Απ'όλα όσα διαβάζω το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι μερικοί-μερικοί έχετε βρει ενα ανθυγιεινό τρόπο να ξοδεύετε χρήματα .
Ανθυγιεινός χαϊεντισμός σε όλο του το μεγαλείο :gotcha:
Σε λίγο θα βγει ατμοποιητής μηδενικής αντίστασης :o για διαστημικό κτύπημα με μηδενική κατανάλωση ρεύματος .Μην βιαζεστε στις αγορές σας .:p
Τον ανθυγιεινό τρόπο τον βρήκαν (-αμε) όταν τα χρήματα πήγαιναν στο κάπνισμα. :p

Άσε τα παιδιά να παίξουν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ναι μεν αλλά δεν είχε δόξα το πράμα .
Δεν πέταγες το Marlboro πάνω στο τραπέζι και γινότανε κουβέντα όπως το 1970 που κυνηγούσαμε ναυτικό να μας φέρει λαθραία "ξένα τσιγάρα "και γινοτανε πουλ-μουρ στο καφενείο .:sneaky:

Reaction score
15.543
εγω βρηκα την υγεια μου παντως και με εξοδα μηδεν σε σχεση με αυτα που χαλαγα.....ουτε θελω να δω τσιγαρο αυτο το 20ημερο.....να το κοψω δεν μπορω ειναι σιγουρο,αλλα να το εχω χαμηλα σε καταναλωση βλεπω οτι μπορω χωρις να εχω καποιο ζορι.....οποτε θα χτυπησω ενα καλο μοντακι και ατμοποιητη βλεπουμε...δεν μας κυνηγαει και κανεις.;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.959
Κωστάκη θα μου καλιμπράρεις την οθόνη του Vamo; :p

Reaction score
3.332
εγω βρηκα την υγεια μου παντως και με εξοδα μηδεν σε σχεση με αυτα που χαλαγα.....ουτε θελω να δω τσιγαρο αυτο το 20ημερο.....να το κοψω δεν μπορω ειναι σιγουρο,αλλα να το εχω χαμηλα σε καταναλωση βλεπω οτι μπορω χωρις να εχω καποιο ζορι.....οποτε θα χτυπησω ενα καλο μοντακι και ατμοποιητη βλεπουμε...δεν μας κυνηγαει και κανεις.;)
δέχομαι εορταστικό δωράκι :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
καλημερα παλληκαρια
σας μεταφερω αυτο
http://www.consumersunion.org.cy/conunion/page.php?pageID=3&instance_ID=12&newsid=148

κρατηστε πισινη για dna40-nikel200
ψαχνομαι με τιτανιο ......
Για επαφή γράφει όμως.

Σε μικρές ποσότητες το Νικέλιο, ως ιχνοστοιχείο, είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό
Είναι φανταστικό. Το δικό μου κρατάει σχεδόν μέρα κι αυτό είναι x2.

Last edited:

Reaction score
46
Για επαφή γράφει όμως.
Επιβλαβές

Το Νικέλιο εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό με την εισπνοή, τη λήψη πόσιμου νερού, την κατανάλωση τροφίμων, του καπνίσματος και την επαφή αντικειμένων με επίστρωση Νικελίου με το ανθρώπινο δέρμα.
Σε μικρές ποσότητες το Νικέλιο, ως ιχνοστοιχείο, είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά όταν λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο, προκαλώντας διάφορα προβλήματα. Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου των πνευμόνων, του λάρυγγα και του προστάτη. Δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων ενώ συνεργεί στην ανάπτυξη άσθματος, χρόνιας βρογχίτιδας και ιλίγγου

Reaction score
15.543
Είναι φανταστικό. Το δικό μου κρατάει σχεδόν μέρα κι αυτό είναι x2.
το σκεφτικα και ετσι και αλλιως και βγαινει οτι αξιζει .....

.απλα θα το αφησω λιγο ακομα για να δω πως θα τα παω...

εχτες εκανα 1.5 ml χωρις κανενα ζορι.......δεν αξιζει αυτο ενα δωρακι στον εαυτο μου !!!!:p:D

Reaction score
15.543
Επιβλαβές

Το Νικέλιο εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό με την εισπνοή, τη λήψη πόσιμου νερού, την κατανάλωση τροφίμων, του καπνίσματος και την επαφή αντικειμένων με επίστρωση Νικελίου με το ανθρώπινο δέρμα.
Σε μικρές ποσότητες το Νικέλιο, ως ιχνοστοιχείο, είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά όταν λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο, προκαλώντας διάφορα προβλήματα. Αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου των πνευμόνων, του λάρυγγα και του προστάτη. Δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων ενώ συνεργεί στην ανάπτυξη άσθματος, χρόνιας βρογχίτιδας και ιλίγγου
ετσι ειναι .....και τιποτα δεν ειναι καλο απο δαυτα....το θεμα ειναι πιο ειναι λιγοτερο βλαβερο...

Τι περιέχουν τα κανονικά τσιγάρα;
Ασετόν:
Ένα από τα ενεργά συστατικά του υγρού αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.
Αμμωνία: Ένα καυστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα λιπάσματα και τα οικιακά καθαριστικά. Προστίθεται για να βελτιώσει τη γεύση του τσιγάρου, αλλά παράλληλα βοηθάει τον καπνιστή να απορροφήσει περισσότερη νικοτίνη, αυξάνοντας τον εθισμό.
Αρσενικό: Κάνει τα χείλη σας να καίνε και είναι υπεύθυνο για την δυσάρεστη αναπνοή.
Βενζοπυρένιο: Ένα από τα πιο ισχυρά καρκινογόνα χημικά στον κόσμο. Συναντάται στην πίσσα από κάρβουνα και στον καπνό των τσιγάρων.
Βενζόλιο: Ένα εργοστασιακό χημικό και συστατικό της βενζίνης. Είναι καρκινογόνο ομάδας 1 και υπεύθυνο για την πρόκληση λευχαιμίας και απλαστικής αναιμίας.
Βουτάνιο: Ένα βασικό συστατικό της βενζίνης, εξαιρετικά εύφλεκτο.
Διοξείδιο του άνθρακα: Ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που στερεί το ανθρώπινο σώμα από το υπάρχον οξυγόνο.
Κάδμιο: Χρησιμοποιείται στις μπαταρίες και στις λαδομπογιές. Είναι καρκινογόνο ομάδας 1. Προκαλεί ζημιές στο συκώτι, τα νεφρά και τον εγκέφαλο και παραμένει στο σώμα για χρόνια (περισσότερα από 10). Εκκρίνεται επίσης στο γάλα των μητέρων που θηλάζουν.
Φορμαλδεύδη: Χρησιμοποιείται στην ταρίχευση (για τη διατήρηση των ιστών). Προκαλεί καρκίνο και ζημιές στον πνεύμονα, το δέρμα και την πεπτική οδό.
Υδροκυάνιο: Ένα άχρωμο δηλητηριώδες αέριο. Η βραχυπρόθεσμη έκθεση σε αυτό προκαλεί πονοκεφάλους, ζαλάδες, ναυτίες και εμετό.
Μόλυβδος: Από την ομάδα των βαρέων μετάλλων. Εμποδίζει την ανάπτυξη και προκαλεί ζημιές στον εγκέφαλο, τα νεφρά και το νευρικό σύστημα. Ο μόλυβδος απορροφάται εύκολα από σώματα που βρίσκονται σε ανάπτυξη, συνεπώς τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευπαθή σε αυτόν. Η έκθεση παιδιών σε μόλυβδο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα καθυστέρηση στην ανάπτυξη, μικρότερα επίπεδα δείκτη νοημοσύνης, μικρότερα ποσοστά συγκέντρωσης και αυξημένα προβλήματα συμπεριφοράς.
Μεθοπρένιο: Ένα εντομοκτόνο που χρησιμοποιείται και για την εξόντωση των ψύλλων στα κατοικίδια ζώα.
Υδράργυρος: Ένα βαρύ μέταλλο, επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η έκθεση σε αυτό προκαλεί τρεμούλες, απώλεια μνήμης και ασθένεια των νεφρών.
Νικέλιο: Ένα βαρύ μέταλλο, επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η έκθεση σε αυτό προκαλεί αυξημένη ευπάθεια σε λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος.
Νιτρικό οξείδιο: Επηρεάζει βραχυπρόθεσμα τη δραστηριότητα των αεραγωγών. Σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε οξεία δυσλειτουργία των πνευμόνων.
Φαινόλη: Χρησιμοποιείται στα απολυμαντικά και στο πλαστικό. Η έκθεση προκαλεί ερεθισμό του δέρματος, των ματιών και του βλεννογόνου.
Πολώνιο: Ένα καρκινογόνο ραδιενεργό στοιχείο.
Στυρένιο: Συναντάται σε μονωτικά υλικά. Δημιουργεί πονοκεφάλους, κούραση, αδυναμία και κατάθλιψη.
Τολουένιο: Χρησιμοποιείται ως κόλλα από τους ταριχευτές και προκαλεί ζημιές στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η έκθεση προκαλεί αταξία, διαταραχές στην ομιλία την όραση και την ακοή, τρεμούλες, νυσταγμό, πονοκεφάλους και δυσκολίες στον ύπνο.
Τουρπεντίνη: Ένα τοξικό χημικό που χρησιμοποιείται σε διαλυτικά χρωμάτων.

Αυτές οι ουσίες (από ό,τι γνωρίζουμε ως τώρα τουλάχιστον) δεν έχουν ανιχνευτεί στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
καλημερα παλληκαρια
σας μεταφερω αυτο
http://www.consumersunion.org.cy/conunion/page.php?pageID=3&instance_ID=12&newsid=148

κρατηστε πισινη για dna40-nikel200
ψαχνομαι με τιτανιο ......
Το έχω δει και γενικά είναι γνωστό ότι τα μέταλλα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Όμως δεν ξέρουμε ακόμα αν και τι ουσίες απελευθερώνονται με την θέρμανση τους.Και με τις πλακέτες που έχουν έλεγχο θερμοκρασίας τα πράγματα είναι σαφώς ασφαλέστερα καθότι δεν πυρώνει το σύρμα.

Το τιτάνιο είναι βιοσυμβατό αλλά μόνο σε μοσχεύματα.Δεν το έχουμε θερμάνει μέσα στον οργανισμό να δούμε τι γίνεται..

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
το σκεφτικα και ετσι και αλλιως και βγαινει οτι αξιζει .....

.απλα θα το αφησω λιγο ακομα για να δω πως θα τα παω...

εχτες εκανα 1.5 ml χωρις κανενα ζορι.......δεν αξιζει αυτο ενα δωρακι στον εαυτο μου !!!!:p:D
με 1.5ml κ σε λογικά watt δεν νομίζω να χρειάζεσαι το φλασκί ;)

χαιρετίσματα κ από εμένα στο provari κ στους χαζοnitecores>:(...
Image2308.jpg

Reaction score
15.543
ποια watt !!!! :laugh:

....με 2 eco Τ 350mha και εναν aspire K1 ειμαι 20 μερες :roflmao:

το ξερω οτι δεν χρειαζεται .....
...η αγορα αυτων ειναι καθαρα δωρο ......ειναι κατι που δεν το περιμενα και μαλιστα το κοροιδευα.

Last edited:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.329
Members