Ηλεκτρονικό τσιγάρο

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
ποια watt !!!! :laugh:

....με 2 eco Τ 350mha και εναν aspire K1 ειμαι 20 μερες :roflmao:

το ξερω οτι δεν χρειαζεται .....
...η αγορα αυτων ειναι καθαρα δωρο ......ειναι κατι που δεν το περιμενα και μαλιστα το κοροιδευα.
αφού με αυτά είσαι άκαπνος κ μάλιστα την ώρα που το κορόιδευες δεν χρειάζεσαι τίποτα.(οκ ενα ego 1300mah για να μην φορτίζεις όλη την ώρα)
σαν gadget,σαν ψυχολογική αγορά,σαν ποιότητα κατασκευής πάρε ό,τι τραβάει η όρεξη σου.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

• Ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση, με θύρα Micro-USB
Είμαι τελείως γκάου τις τελευταίες μέρες και δεν το πρόσεξα καν.

Στον φορτιστή του Nexus:

Thanks Ηλία!

Reaction score
46
Σιγουρα δεν ξερουμε τιποτε για το θερμαινομενο τιτανιο[νομιζω ''σηκωνει''ομως μεγαλυτερη θεροκρασια]σιγουρα οτι αφορα συρματα κλπ ειναι ακομα αγνωστος χ,απο την αλλη ομως αν αναφερεται οτι το εισπνεομενο νικελιο ειναι επιβλαβες ,δεν ειναι κατι που πρεπει να δωσουμε σημασια;;;;
Δυο τρεις ειστε και στα αναλογα φορουμ για το η.τ,βλεπετε παιζονται παιχνιδια,προωθησεις,θαψιματα.....
εγω προτιμω να χρησιμοποιω ριμπον κανθαλ[δεν εχει νικελιο] και τιτανιου
ελπιζω η ερευνα του γιατρου να βοηθησει προς μια κατευθυνση
μεχρι τοτε ειμαι επιφυλακτικος με το 40 και το νικελιο,δεν παυει ομως να ειναι και αυτο μια προοδος για πιο ασφαλες ατμισμα μεσω ελεγχου της θερμοκρασιας

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
Το σύρμα των αντιστάσεων είναι απο νικέλιο για να λειτουργεί ο έλεγχος θερμοκρασίας.

Reaction score
8.905
Από σήμερα ατμίζω την Βαρβάρα & αφήνει μια εκκλησιαστική γεύση στο τέλος....:rolleyes:
ωσάν παπαδοπαίδι που είμαι μου αρέσει... βοήθειά μας... :laugh:

Reaction score
620
Το σύρμα των αντιστάσεων είναι απο νικέλιο για να λειτουργεί ο έλεγχος θερμοκρασίας.
Αυτό το σύρμα το kanthal δηλαδή που βάζουμε στους επισκευάσιμους έχει επίσης νικέλιο;

Reaction score
5.832

profi

Reaction score
1.438
τροχάκι μέχρι να χωράει να μπεί στην εσοχή.

πόσο χαίρομαι που δεν έχω φορτίσει από την ώρα που το πήρα

Reaction score
5.832
Μολις ειδα οτι η βιδα που πηρα δεν ειναι ολοπαση,γιαυτο δεν την αφηνει να βιδωσει μεχρι τερμα. Θα βγω μια γυρα στα κοντινα βιδαδικα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.096
Να 'ναι καλά ο Στριφτούλης, μου είπε πως υπάρχουν ανταλλακτικά λάστιχα για το Nautilus και παράγγειλα απ' ευθείας απ' την Aspire που τα έστειλε σε πέντε μέρες με courier!

Επανέρχεται ο σκισμένος. :party::party:

Μετά την τέταρτη φόρτιση το VaporShark κρατάει όλη μέρα πιπίλα!

profi

Reaction score
1.438
τώρα που το σκέφτομαι με αυτό το feature μπορείς να πάρεις κ SS tank για Nautilus...δεν βλέπεις τι γίνεται μέσα αλλά "δεν" σε πολυνοιαζει κιόλας.(at home)

Reaction score
5.832

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.329
Members
38.301