Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.880
Μπηκε σε μπανακι υπερηχων,το στεγνωσαμε και ξαναστηθηκε δυο φορες.
Το καμμενο φουλ μετα απο 5-6 τζουρες με το ιδιο υγρο. Αλλαξα βαμβακι και εβαλα σκετη βαση χωρις αρωμα,και δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης.
Ανακαλυψαμε αυτο που ειπε ο Μανος. Λιγος χωρος το τανκ απο την καμπανα και δεν τροφοδοτει σωστα με παχυρευστα υγρα. Θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα με αλλο αρωμα. Βανιλλιες,κρεμες,δεν κανουν για αυτον.:(

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Στον έναν έχω Castle Long και στον άλλο Supreme, αναραίωτα. Ίδιο τανκ, αλλά μεγαλύτερη τρύπα υγρού.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Η τρύπα κάνει την διαφορά ...πχιό μεγάλη τρύπα :rolleyes:, καλύτερη είσοδος στα πυκνά υγρά :whistling:
Γι αυτό έβγαλε την έκδοση 2 expro με πολλές τρύπες ,για να διαλέγεις από που θα μπει το υγρό:unsure:
Η σειρά 2 έχει και άλλο ντεκ με 2 τρύπες από κάθε μεριά και όχι αυλάκι αλά Καϊφούν .Δεν υπάρχει ουσιαστικά ομοιότητα μεταξύ των 2 εκδόσεων εκτός από την συμβατότητα στα σπειρώματα των τανκ

Με μια παρατήρηση σε όλα τα σύγχρονα τανκ θα δούμε οτι το wicking(μούσκεμα μπαμπακιού) είναι παραλλαγές του Taifun .Τρύπες στο πλάι φάτσα στο μπαμπάκι

Last edited:

Reaction score
5.880

Reaction score
1.560
Για ηλεκτρονικό τσιγάρο μιλάτε άλλα όλο για τρύπες λέτε άρα είμαστε στον σωστό δρόμο :errwhat::errwhat::errwhat:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Τις καλημέρες μου Κυριάκο :D
[DOUBLEPOST=1459256332][/DOUBLEPOST]
Αυτος τι να λεει?
Τίποτα αξιο λόγου..ενας του σωρού που βγαίνουν κάθε μέρα .
Σήμερα βασιλεύει ο Griffin :imtheking:

Τον μινι Κ γιατί ρε Γιάννη ?:idk:

Reaction score
5.880
Τον μινι θα τον πηρα για δοκιμη.
Θα παει στην κοπελια δωρο μαζι με ενα istick 40 μπας και την κανω να σταματησει να φουμαρει σαν τρενο.

Reaction score
8.905
mini v3 kayfun = κακή επιλογή για δώρο και ειδικά σε γυναίκα... και ποιος θα φτιάχνει αντιστάσεις κλπ κλπ...:confused:

για νέο-ατμιστή /ρια... μακράν αυτό :cool:

Reaction score
8.905
Σήμερα βασιλεύει ο Griffin :imtheking:
Το griffin τον παρέλαβα την Πέμπτη και την Παρασκευή τον έβγαλα στο σφυρί .....:(
Η είμαι τελείως άχρηστος η δεν μπορώ τα 2πλα με τα πολλά βατ .3 αποτυχημένες προσπάθειες έκανα με Νι200 ,Τι & ΣΣ από 0,09 μέχρι 0,4 και καμμιά δεν μου άρεσε .
πάρε και εσύ ένα Joyetech eGo AIO να ξεμπερδεύεις...:welcome: :imtheking: :lolsign:

Reaction score
5.880
mini v3 kayfun = κακή επιλογή για δώρο και ειδικά σε γυναίκα... και ποιος θα φτιάχνει αντιστάσεις κλπ κλπ...:confused:

για νέο-ατμιστή /ρια... μακράν αυτό :cool:
Εγω θα τις φτιαχνω Βασιλη μου! Ετσι και αλλιως μαζι ειμαστε καθε μερα σχεδον. Απο συρματ,βαμβακια, κλπ,οτι εχω υπαρχουν και στο σπιτι της.
Το Joyetech eGo AIO δεν θα το επαιρνα με τιποτα. Οταν θες να πλυνεις το τανκ τι θα κανεις??

Τον EHpro Bachelor δεν προλαβα να τον παραγγειλω και αμεσως τον πακεταραν,και πηρα και τρακ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Επειδή ξερω οτι είσαι πειραχτήρι δεν σε βρίζω ......:D
Ο griffin για αεράτος είναι βασιλιάς αναντίρρητα σήμερα .Subohm king :king:
Εμένα που κάνω σφικτή δεν μου κάνει .Kaifun ,Taifun,Expromizer & Hurricane είναι ακριβώς οτι γουστάρω .
Υπάρχουν ατμοποιητές για όλα τα γούστα :drinks:
[DOUBLEPOST=1459270920][/DOUBLEPOST]
Οταν θες να πλυνεις το τανκ τι θα κανεις??
Του φοράς μασκα -βατραχοπέδιλα και μπαίνετε μαζί στη μπανιέρα :gotcha:

Reaction score
5.880
Τον Hurricane ειχα βαλει στο ματι,αλλα φοβαμαι το ντεκ οπου ξεθωριαζει η επιχαλκωση του.
Taifun τον εχω δοκιμασει αξιζει.
Kaifun αν λες για τον V4,μου εσπασε τα νευρα που ηταν 400 κομματια.

Εχω ξεφυγει απο την σφιχτη τζουρα,αλλα δεν θελω και την παααρα πολυ αερατη να βγαζω τα πνευμονια μου.Ετσι και αλλιως δεν ειμαι φαν του ντουμανιου.

Reaction score
15.548
βασιλιας subohm τανκατος ειναι ο smok tfv4 o 25ρης για να προλαβαινεις να κανεις καμια τζουρα πριν αδιασει :roflmao:

ο griffin ειναι απλη οδοντοκρεμα ....εχω και τους δυο και το λεω :)

και πουσε Μανο.....παρε και εναν eviva να δεις την διαφορα με αυτους που εχεις...
....οχι ομως κλωνο γιατι δεν παιζουν....δεν καταφεραν να τον κοπιαρουν καλα .

Last edited:

Reaction score
5.880
Εχει δοκιμασει κανενας το gus fenomeno?
Διαβαζω διαφορα περι αυτου. Ειδικα οσοι ειναι λατρεις του μηχανικου μοντ τον εχουν για Θεο.Λεω να πεταχτω να τον δοκιμασω μια μερα. Αλλα μονο δοκιμη,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.....:p

Reaction score
15.548
Εχει δοκιμασει κανενας το gus fenomeno?
Διαβαζω διαφορα περι αυτου. Ειδικα οσοι ειναι λατρεις του μηχανικου μοντ τον εχουν για Θεο.Λεω να πεταχτω να τον δοκιμασω μια μερα. Αλλα μονο δοκιμη,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.....:p
τον εχω στην δουλεια καθημερινα......ωραιος(ειναι original ομως :D)

20150623_135034.jpg

Reaction score
5.880
Υπαρχουν 3 εκδοσεις νομιζω. Lite,Zest,momentus.Tι διαφορα εχουν?
Κωστα η γευση με ενδιαφερει.
[DOUBLEPOST=1459274723][/DOUBLEPOST]
Πάρε μαϊμού. Τρέχουν λίγο όμως.
Με 50-60 γιουργια βρισκω γνησιο Δημητρη. Τις διαφορες τους δεν ξερω.
Για τους κλωνους διαβασα οτι ειναι μαυρα χαλια λενε οσοι εχουν παρει,πολυ κακη αντιγραφη.

Reaction score
15.548
τον lite να παρεις που παιζεις και σφιχτα και αερατα .....στον zest ειναι πιο σφιχτη η τζουρα(παει προς eviva)..και ο αλλος ειναι λιγο πιο οικονομικος επειδη λειπουν τα δαχτυλιδια..

δινει πολυ ωραια γευση και αερα...μιλαμε για λιγα βαττ ετσι ;

να πας απο εκει να τους δεις..

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas