- Reaction score
- 2.566
Κώστα δεν ανοίγει το λινκ σου, εκτός αν έχω εγώ κάποιο θέμα...
http://www.gagogeek.com/wp-content/uploads/2008/12/focalgrandeutopiaem.jpgΚώστα δεν ανοίγει το λινκ σου, εκτός αν έχω εγώ κάποιο θέμα...
To ζήτημα είναι κατά πόσο οι κατατιθέμενες τιμές ευαισθησίας ανταποκρίνονται ειδικά στη ζώνη 1-4 KHz......
που ειναι εκεινος ο bhutias?
Οι αποκλίσεις στο πεδίο του χρόνου δεν αφορούν τα ηχεία αποκλειστικά,αλλά καθορίζονται και από τις σχετικές θέσεις αυτών ως προς τον ακροατή εντός του χώρου.Αυτή η σχεδίαση βοηθάει στην χρονοκαθυστέρηση όταν τα ηχεία έχουν συγκεκριμένη απόσταση απο τον ακροατή...
Δεν είπα κάτι διαφορετικό, η τοποθέτηση των συγκεκριμένων μεγαφώνων επάνω στην εμπρόσθια μπάφλα βοηθάνε στην καλή χρονική ευθυγράμμιση και ο λόγος που πιστεύω στην καλή ευθυγράμμιση, είναι ότι έχουν διαφορετική ταχύτητα οι συχνότητες που αναπαράγονται απο τα μεγάφωνα.Οι αποκλίσεις στο πεδίο του χρόνου δεν αφορούν τα ηχεία αποκλειστικά,αλλά καθορίζονται και από τις σχετικές θέσεις αυτών ως προς τον ακροατή εντός του χώρου.
Όσο γιά το βαθμό αντιληψιμότητας των ελλείψεων γραμμικότητας εξαρτάται επιπλέον από τις αντίστοιχες ελλείψεις που χαρακτηρίζουν το ακουστικό σύστημα δεδομένου ακροατή.
Δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσει αυτήν την ευθεία ερώτηση που μου βάζεις.ok acoustics, τριδρομο με ομοκεντρο τουιτερ μιντ.
πληρει τις "προδιαγραφες" για ακροαση σε χαμηλες εντασεις?
![]()
Η ΄΄πεθερά΄΄ ακούει,οι ΄΄νύφες΄΄ φαίνεται να μην προσέχουν.Να ξέρεις πάντως πως οτιδήποτε γράφεται απευθύνεται πάνω απ'όλους σ'εκείνους που τους αφορά.Και πάντα ξέρουν αυτοί ποιοί είναι,μη θορυβείσαι...:612:Δεν είπα κάτι διαφορετικό, η τοποθέτηση των συγκεκριμένων μεγαφώνων επάνω στην εμπρόσθια μπάφλα βοηθάνε στην καλή χρονική ευθυγράμμιση και ο λόγος που πιστεύω στην καλή ευθυγράμμιση, είναι ότι έχουν διαφορετική ταχύτητα οι συχνότητες που αναπαράγονται απο τα μεγάφωνα.
υπouλε προδοτη και εγω νομιζα οτι ησουν quad fan...Όπως έχω ξαναγράψει, ο πιο εντυπωσιακός ήχος που έχω ακούσει σε χαμηλές εντάσεις έβγαινε από αυτά εδώ. "Μεγάλος" ήχος και λεπτομέρειες που δεν μπορούσες να χωνέψεις ότι μπορεί να υπάρξουν σε τόσο χαμηλές στάθμες...
![]()