Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Reaction score
17
Χαίρεται, χαίρεται. Καλημέρα. Καλησπέρα και τα συναφή.

Ήρθε η ώρα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας (διαβάστε το όλοι σας) . Πάρτε καφεδάκι και καθίστε, θα πάρει ώρα σας προειδοποίησα!

Το θέμα μου είναι απλό και κατανοητό, θέλω να συνδυάσω τις γνώσεις ολων σας γιατί οι ερωτήσεις μου αφορούν τα πάντα.
Είμαι από τους τύπους που ψιρίζω τα πάντα και βάση των απαντησεών σας, θα ανατρέχω σε οδηγούς (για χαζούς και μέτριους).

Λίγο πληροφορία αρχική πριν ακονίσετε τα πληκτρολογιά σας
Ήθελα πάντα να φτιάξω ένα ηχοσυστηματάκι συμπαθητικό και ήδη έχω κάποια ¨κομπονεντς¨ και μιας που το παιδάκι (το πρώτο) έρχεται σε ένα περίπου μήνα, θα ήθελα το σπίτι να γεμίσει με μουσική. Πάρτε χαρτί και μολύβι και διαβάστε. Το χωρίζω κάπως σε ενότητες ώστε να μπορείτε να απαντάτε ότι γνωρίζει/αντέχει/θέλει ο καθένας σας. Θα προσπαθω εάν χρειαστεί να ξαναζητάω πληροφορίες για κάποιο από τα αντικειμενά μου.

Έτοιμοι; Φύγαμε

Α. Παρουσίαση χώρου
Δυο φωτογραφίες για το Σαλόνι. (Για να μη γεμίζω με εικόνες θα δίνω λινκς για να πατάτε και να βλέπετε)
http://imageshack.us/photo/my-images/580/dsc01074ur.jpg/
Μιλάμε για μουσική σε ένα σαλόνι 4*3 μέτρα. Ο χώρος ακρόασης θα είναι βασικά ο λευκός και μαύρος καναπές (ζήτω το ΙΚΕΑ). Τα μηχανήματα θα στηθούνε στο βάθος όπου φαίνεται μια οθόνη υπολογιστή και ένα player.

Δεύτερη εικόνα, από καθιστή θέση στο λευκό καναπέ βλέποντας το έπιπλο που θα μπει ότι έξτρα για το ηχοσύστημα.
http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc01075q.jpg/
Το αυτό το ακροατή θα είναι περίπου στο 1 μέτρο, όταν κάθεται στον καναπέ.

Β. Τι έχω.
Αυτή τη στιγμή έχω ένα φορητό που θα τοποθετείται πάνω στο dvd-player ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση σε ασύρματα αρχεία μουσικής.
B.1 Όπως το σκέφτομαι θα ήθελα με τη βοηθεία σας να μετατρέψω το φορητό υπολογιστή σε τύπου logitech touch, με κάποιον πλαυερ που να είναι με μεγάλα γράμματα, ώστε να διαβάζεται από τον καναπέ και να πιάνει μεγάλη οθόνη. Γίνεται; Αν ναι πως; Και τα windows θα ήτανε βολικά να έχουνε μεγάλη γραμματοσειρά. O φορητός δεν έχει οπτικό δίσκο, για αυτούς θα χρησιμοποιώ το Β2 (δες κάτω)
Β.2 Το πλαυερ αυτό, που τον είχα αγοράσει μεταχειρισμένο (και ελπίζω ότι δουλεύει...)
http://imageshack.us/f/818/dsc01078ws.jpg/
Μπορείτε να τα δέιτε μαζί εδώ. Υποτίθεται ότι παίζει και super audio.
http://imageshack.us/photo/my-images/853/dsc01076r.jpg/
Manual player, σε περίπτωση που χρειάζεται εδώ: Manual
Β.3 Δυο τηλεχειριστήρια:
http://imageshack.us/photo/my-images/585/dsc01077o.jpg/
To αριστερά είναι, του υπολογιστή και κουνάει πολύ ωραία το ποντίκι, υποθέτω ότι θα είναι χρήσιμο στο μέλλον για να μπορώ να χρησιμοποιώ το φορητό υπολογιστή από απόσταση. Play, pause επίσης δουλεύουνε ωραία. Το δεξιά είναι του dvd player.

Γ. Τι νομίζω ότι λείπει
Γ.1 Ένα Dac για το φορητό αξίας μέχρι 100 ευρώ. Από usb σε βύσμα τύπου...;
Γ.2 Ηχεία και βάσεις (οι βάσεις θα ήτανε καλό να δέχονται διαφορετικα είδη ηχείων)
Γ.3 ( τα χρήματα είναι περιορισμένα ιια να πάω για ενισχυτή και σκέφτομαι για ενεργά). Προφανώς προτείνετε άφοβα

Δ. Τι θέλω ακόμα:
Δ.1 Προτάσεις για την τοποθέτηση των ηχείων. Υποθέτω δεξιά και αριστερά που είναι το έπιπλακι και λίγο ψηλότερα, σε βάσεις τοίχου , σε ύψος άνω του 1.50μ(διαβάστε και Δ2)
Δ.2 Προτάσεις για ασφάλεια, το παιδάκι θα μπορεί μετά από κανα χρόνο να τραβάει. Υποθέτω ότι οι συσκευες μιας που είναι επίπεδες δεν θα είναι τόσο εύκολο να τραβηχθούν όσο τα ηχεία....Ηχεία που να προστατεύονται τα τουίτερς από παιδικά χτυπήματα κουταλιών;
Δ.3 Πως να συνδέσω μεταξύ τους τις συσκευές που έχω και αυτές που θα μου προτείνεται..
Δ.4 Αυτό αφορά το πρακτικό θέμα και των καλοδίων, βυσμάτων (για αυτό έδωσα φωτος dvd player για να βοηθήσετε και με αυτό)
Δ.5 Τρόπο για να δυναμώνω χαμηλότερη ένταση από απόσταση, νεό χειριστήριο;... χμμ άρα θα έχω τρια στο σύνολο..... περίεργο ε (κ καθόλου πρακτικό);

Ε. Χρήματα (το δυσκολότερο)
Ε.1 Usb dac μέχρι 100 ευρώ. Και φτηνότερο δεν με χάλαει....
Ε.2 Ηχεία 300-400, ίσως και 500 αλλά για σουπερ ουάου (και ανθεκτικά στα μωρά). Προτείνετε παρακάλω 2-3 στις τιμές αυτές
Ε.3 Βάσεις στα 50-100 ευρώ να μην είναι τεράστιες και να δέχονται διάφορα ήδη μοντέλων
Ε.4 Για να μειώσω κόστος ίσως να μπορούσα να μη βάλω βάσεις τώρα και για το πρώτο έτος που το παιδάκι ακόμα δεν περπατάει να είναι τα ηχεία πάνω στο επιπλάκι!

ΣΤ. Τι δεν θέλω
ΣΤ1. Να παίζουνε πολύ δυνατά..... Δεν με νοιάζει ακούω χαμηλά
ΣΤ2. Τα μεγάλα μπάσα τα βαριά. Ακουω κλασσικές προτιμώ ψηλές, πολύ ψηλές και κάποια περιγραφή σκηνής
Στ3. Τεράστιο μέγεθος ηχείων

Ζ. Μην ακολουθήσετε καμμια οδηγίας μου, πιείτε καφεδάκο και προτείνετε άφοβαα!! Αέραααα

Ευχαριστώ πολύ
Α.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Χμμ, γι' αυτά που ζητάς αυτό δείχνει "Θεός"

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Ως ένα σημείο το φαντάζομαι, όπου θα πρέπει να αποφασίσω περί των trade-offs.....
αλλά από εκεί και πέρα ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί στα χρήματα που προτείνω; Η μήπως εξήγησα κάτι λάθος;

Υ.Γ Επίσης ένιωσα την ανάγκη να δώσω όλες τις πληροφορίες για να σας βοηθήσω να απαντήσετε πιο άμεσα

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Δεν κατάλαβα ακριβώς ή αυτό που ζητάς είναι: ενεργά ηχεία, εξωτερικό dac έως 100 ευρώ, σύνδεση dvd, σύνδεση pc (φορητού ή επιτραπέζιου, δεν έχει σημασία), να ακούγεται σε χαμηλές εντάσεις, να μην υπάρχει κίνδυνος από την περιεργεια του παιδιού (να σας ζήσει, με ένα πόνο και να είναι καλά και οι δύο), απόσταση ακρόασης 1 με 1,5 μέτρα, μέγιστη τιμή 600 ευρώ και οι βάσεις πηγαίνουν αργότερα;
Είδα εκείνο το πραγματάκι, είναι στην τιμή που ζητάς, έχει dac που έχει δοκιμαστεί στο avmentor.gr, η απαίτηση γνώσεων για τις συνδέσεις ελάχιστες, το ίδιο και οι απαιτήσεις για καλώδια, εικάζω λόγω sub ότι θα έχει τα σώματα για χαμηλές εντάσεις και ακροάσεις, το πρότεινα ως εναλλακτική αφού υπερκαλύπτει όλα όσα αιτήθηκες και σου αφήνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις βάσεις άμεσα, αν κάνεις τη μέγιστη χρήση ποσού χωρίς βάσεις...
ΟΚ, απολογούμαι που "μίλησα" :frown:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Έχεις δύο ψηφιακές πηγές (laptop, 963) και μια αναλογική (το 963 όταν παίζει SA CD χωρίς CD layer, δηλαδή δισκάκι SA CD που δεν είναι hybrid, ή όταν θέλεις να ακούς το SACD layer). Επομένως, χρειάζεσαι έναν USB DAC εξοπλισμένο και με μια αναλογική είσοδο. Αν δεν ενδιαφέρει καθόλου να ακούς το SACD layer από τα δισκάκια σου, τότε δεν χρειάζεσαι αναλογική είσοδο, αλλά τότε δεν θα μπορείς να ακούσεις δισκάκια που είναι αμιγώς SACD (χωρίς CD layer).

Φθηνός DAC χωρίς αναλογική είσοδο είναι αυτός εδώ ο Pro-ject ας πούμε, που διαθέτει επιλογέα ψηφιακής εισόδου, που μπορεί να πάρει σήμα από μια θύρα USB είσοδο του laptop, καθώς επίσης και από την οπτική ή ηλεκτρική έξοδο του 963, ενώ η έξοδός του μπορεί να οδηγήσει ένα ζεύγος ενεργών ηχείων. Αν πρέπει να υπάρχει και αναλογική είσοδος για να ακούς SACD, δεν γνωρίζω κάποια συσκευή χαμηλής τιμής που να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ψάχνοντας για ενεργά ηχεία, μπορείς να ξεκινήσεις από τα πολύ φθηνά κομπιουτεράδικα (που δεν σου συνιστώ), και φθάνοντας σε κάποια Tannoy ή KRK ή ό,τι άλλο. Δεν σου συνιστώ βάσεις, αλλά ανάρτηση στον τοίχο, λύση ασφαλέστερη για τους μικρούς εξερευνητές. Όμως, αυτό προϋποθέτει κατάλληλη υποδοχή στην πλάτη του ηχείου, ώστε αυτό να αναρτηθεί σε κάποια συμβατή βάση, όπως για παράδειγμα αυτή.

Αν βάλεις το ηχείο σε ένα απλό ράφι στον τοίχο, δεν πειράζει αν έχει την οπή reflex πίσω, αρκεί να την κλείσεις με ένα σφηνωτό κομμάτι κυλινδρικού αφρολέξ και μονωτική ταινία απ' έξω. Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς το ηχείο θα ωφελείται στα μπάσα από την εγγύτητα του πίσω τοίχου. Αν προτιμήσεις βάσεις, φρόντισε ώστε το ηχείο να είναι στερεωμένο επάνω στην έδρα της βάσης, και όχι απλώς να κάθεται επάνω της, καθώς έτσι μπορεί να πέσει και να τραυματίσει ένα μικρό παιδί.

Συγχαρητήρια και καλώς να σας έλθει το παιδάκι.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Δεν κατάλαβα ακριβώς ή αυτό που ζητάς είναι: ενεργά ηχεία, εξωτερικό dac έως 100 ευρώ, σύνδεση dvd, σύνδεση pc (φορητού ή επιτραπέζιου, δεν έχει σημασία), να ακούγεται σε χαμηλές εντάσεις, να μην υπάρχει κίνδυνος από την περιεργεια του παιδιού (να σας ζήσει, με ένα πόνο και να είναι καλά και οι δύο), απόσταση ακρόασης 1 με 1,5 μέτρα, μέγιστη τιμή 600 ευρώ και οι βάσεις πηγαίνουν αργότερα;
Είδα εκείνο το πραγματάκι, είναι στην τιμή που ζητάς, έχει dac που έχει δοκιμαστεί στο avmentor.gr, η απαίτηση γνώσεων για τις συνδέσεις ελάχιστες, το ίδιο και οι απαιτήσεις για καλώδια, εικάζω λόγω sub ότι θα έχει τα σώματα για χαμηλές εντάσεις και ακροάσεις, το πρότεινα ως εναλλακτική αφού υπερκαλύπτει όλα όσα αιτήθηκες και σου αφήνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις βάσεις άμεσα, αν κάνεις τη μέγιστη χρήση ποσού χωρίς βάσεις...
ΟΚ, απολογούμαι που "μίλησα" :frown:
'Εκανες πολύ καλά που μίλησες! Η απαντησή σου ήταν στην κατηγορία, "πάμε τώρα πίσω στην πραγκατικότητα" και την περίμενα. Ίσως ζαλίζουνα τα πολλά στοιχεία που έδωσα, το κίνητρό μου ήτανε μια που η ιστορία μου ίσως κρατήσει καιρό να ξέρουν όλοι όστι στο πρώτο πόστ θα υπάρχουνε πληροφορίες για τα πάντα όπως χώρος, καλώδια.

Στα υπόλοιπα τώρα που ερωτήθηκα (Γιατί δεν τα κατάλαβα και όλα και θα χρειαστώ βοήθεια) και ίσως απλοποιεί αρχικά το πρόβλημα για τους περισσοτερούς σας

Α. Έχω έναν φορητό που δεν έχει οπτικό δίσκο και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δώσω 100 ευρώ για ένα καλύτερο dac (δεν νομίζω ότι παίρνω κάτι καλύτερο με λιγότερο χρήματα. ΘΑ δω το Σ/Κ τους οδηγούς του ήχου και εικόνας γιατί είχα δει κάποια μοντέλα σε αυτά τα χρήματα). ΜΕτά θα χρειαζόμουνα κάποια ηχεία να τα ρίξω επάνω στον υπολογιστή.

-διαβάστε το Β ανεξάρτητα του Α-

Β. Έχω τον player 963 που εάν είχα καταλάβει καλά έχει ενσωματωμένο DAC και άρα χρειάζεται ηχεία για ναρίξεις επάνω του. Αυτό όπως το καταλάβαινα, βέβαια δε συνηδειτοποήσα πλήρως την απάντηση του Κώστα (για αυτό θα παω να διαβάσω κανα οδηγό), ότι το dac του 963 δουλεύει για συγκεκριμένο τύπο δίσκων.

Μετά προφανώς ήρθε στο μυαλό μου, "Αφού έχω το Α και Β και το Α και το Β χρειάζονται ηχεία, μήπως να τα συνδύαζα κάπως";

Επίσης ευχαριστώ για την ιδέα ηχείο στον τόιχο την οποία φαίνεται και η καλύτερη. Εάν γλυτώνω κάποια χρήματα υποθέτω ότι μπορώ να περιμένω 9 μήνες μέχρ ιτο παιδάκι να μπορεί να φτάσει και να αγοράσω τις βάσεις τότε.

Θα κοιτάξω ξανά τις απαντήσες και θα επανέλθω με περισσότερες απορίες! Υπόσχεση!:whistling:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσε

... το dac του 963 δουλεύει για συγκεκριμένο τύπο δίσκων.
...
Το 963, όπως και κάθε τυπικό SACD player, δίνει ψηφιακό σήμα μόνον όταν παίζει CD ή το CD layer ενός υβριδικού δίσκου SACD. Αν παίζει εγγραφή SACD, τότε σήμα δίνει μόνον στην αναλογική του έξοδο.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι

Βασικά, ζητ'ω συγγνώμη

δεν το ειχεα δει το σύνδεσμο σου (η λέξη αυτό) δεν έχει μεγάλο κοντραστ από τα άλλα (η απλά έχω αχρωματοψία...).
Ναι η συσκευή που έδειξες βοηθάει πάρα πολύ καλά στο να κλείσω κάπως το χάσμα..... Μένει ένα θέμα συνδέσεων μετά εάν μπαίνουνε οι συσκευές μου επάνω και με τι βύσματα καθώς και τι διαφορετικά ηχεία θα μπορούσα να βάλω πάνω

Ευχαριστώω

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα

Βασικά, ζητ'ω συγγνώμη

δεν το ειχεα δει το σύνδεσμο σου (η λέξη αυτό) δεν έχει μεγάλο κοντραστ από τα άλλα (η απλά έχω αχρωματοψία...).
Ναι η συσκευή που έδειξες βοηθάει πάρα πολύ καλά στο να κλείσω κάπως το χάσμα..... Μένει ένα θέμα συνδέσεων μετά εάν μπαίνουνε οι συσκευές μου επάνω και με τι βύσματα καθώς και τι διαφορετικά ηχεία θα μπορούσα να βάλω πάνω

Ευχαριστώω
Ο φίλος Auditory πιστεύω ότι σου έκανε μια πάρα πολύ ωραία και λογική πρόταση... δές τα specs της συσκευής... είναι πράγματι "Θεός" για αυτά που ζητάς...

A-H01 Stereo Amplifier with D/A Converter

• Output Power: 50W + 50W (4 ohms, 1kHz, 1% THD)
• 22W + 22W (8 ohms, 1kHz, 1% THD)
• D/A Converter: 32bit/192kHz D/A Converter
• USB Audio Input: High-speed (USB2.0)
• USB Audio Transfer Mode: Asynchronous Mode
• Supported Sampling Rate: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz
• Audio Input: 5 (USB, Coaxial, Optical, Line1, Line2)
• Audio Output: 2 (Subwoofer Preout, Headphone)
• Speaker Output: Binding-post Terminals
• Dimensions, Weight: 215 (W) x 55 (H) x 215 (D) mm, 1.5kg
• Colours: Silver, Black

Μπαίνει και ο υπολογιστής σου (USB Input) και το CD/SACD Player σου (Optical ή Coaxial Input).... έχει και τις αναλογικές του εισόδους για όσα σου γράφει και ο monsieur Coyas... άρχοντας λέμε!!!!

Από καλώδια θα χρειαστείς τα τυπικά... ένα ζεύγος ηχείων και USB/Coaxial για τις συνδέσεις σου... άντε και ένα ζεύγος RCA. Τί σκάς?

Reaction score
17
Ναι πολύ σωστά!! Νομίζω ότι πρέπει να δω τώρα και για ηχεία για τα χρήματα και το χώρο και μετά να αποφασίσω.
Θα γράψω αργότερα μερικά ακόμα σχόλια :)

Καλο μας απόγευ,α

Gojakla

Reaction score
7.494

Για ηχεία στο μπάτζετ σου θα σου συνιστούσα να μην αποκλείσεις και το ενδεχόμενο μεταχειρισμένου. :thumbsup:

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Γιατί, δεν έχει ηχεία;
Απ'ότι κατάλαβα από την ανάγνωση αυτού που πρότεινα έχει ηχεία. Έτσι είπε στο τηλέφωνο το κατάστημα;:mad:
Αν δεν έχει ηχεία δεν έχει νόημα η πρόταση, κοστίζει ακριβότερα:thumbsdown:

Gojakla

Reaction score
7.494

Γιατί, δεν έχει ηχεία;
Απ'ότι κατάλαβα από την ανάγνωση αυτού που πρότεινα έχει ηχεία. Έτσι είπε στο τηλέφωνο το κατάστημα;:mad:
Αν δεν έχει ηχεία δεν έχει νόημα η πρόταση, κοστίζει ακριβότερα:thumbsdown:
Ο φίλος μίλησε για ηχεία... το link που έδωσες φυσικά και μιλάει για πακέτο με ηχεία... δεν το έχω τσεκάρει αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν ισχύει!!!
Γι' αυτό απάντησα στο φίλο, πως σε τυχόν αναζήτησή του για ηχεία, καλό θα ήταν να μην αποκλείσει και το ενδεχόμενο μεταχειρισμένων.

Αλλιώς πάει στο πακέτο TEAC και (μάλλον) ξενοιάζει! :thumbsup:

Reaction score
17
Ναι δεν έχω ηχεία, παρόλα αυτά η προτασή σου μου φάνηκε τόσο καλή που θα άξιζε να ανέβω στα χρήματα (θα ήτανε βέβαια καλό να επιβεβαιώσουνε και άλλοι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συσκευής). Νομίζω ότι κατάφερες να προτείνεις ακριβώς τι χρειάζεται για να "μαζέψει" το φορητό και το cd player σε ένα μαζί .

Ιδανικά θα ήθελα να κοίταγα για εναλλακτικές τέτοιες αλλά δεν ξέρω πως να το ψάξω, γνωρίζω για παράδειγμα πως να ψάξω για ενισχυτές, ψηφιοαναλογικούς μετατροπείς, προ ενισχυτές αλλά εγώ ψάχνω για κάτι υβριδικό.

Μια τελευταία ερώτηση είναι πως με τη προτεινόμενη συσκευή θα μπορώ να δυναμώνω χαμηλώνω τον ήχο. Έχει τηλεχειριστήριο;

Για ηχεία (μιας που το σ/κ θέλω να δω όλο το οικονομικό μου λόγω και του παιδιού) πόσα χρήματα θα άξιζε το συγκεκριμένο μηχανηματάκι που μου προτείνατε; (εδώ αγνοήστε το οικονομικό περιορισμό). Υποθέτω ότι ηχεία των 30 ευρώ θα έκαναν το μηχανηματάκι να μοιάζει άχρηστη αγορά, ενώ ηχεία των 10.000 θα έκαναν το μηχανηματάκι να φαίνεται παλιατζούρα. Ποια είναι η αναλογία εδώ;

Gojakla

Reaction score
7.494

Το πακέτο στο link που σου έβαλε ο "Auditory" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ηχεία... check again... :thumbsup:

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

http://www.teac-audio.eu/en/videos/a-h01-pre-main-amplifier-with-usb-for-pc-mac-84369.html

Σύμφωνα με το παραπάνω λινκ έχει όσα ζητάς.

Στο προηγούμενο λινκ αναφέρονται ΚΑΙ ηχεία. Ολόκληρο το πακέτο κοστίζει 500 ευρώ. Ενισχυτής με dac ΚΑΙ ηχεία. :wink: Διαφορετικά θα ήταν πάνω από το οικονομικό όριο που έθεσες και δεν θα το πρότεινα. Κοίταξα στον τσιγγούνη πόσο κάνει και μετά στο πρότεινα.
Ήδη το καλοκοιτάζω για το γραφείο :biggrin:

Reaction score
17

Ευχαριστώ και πάλι διάβασα εδώ

http://www.teac.eu/hifi-audio/reference-series/h-01/a-h01/

τα πάντα όλα και πραγματικά η πρόταση είναι πολύ καλή. Δεν νομίζω να υπάρχουν κάν εναλλακτικές με 100 ευρώ παραπάνω ή λιγότερα.

Είδα ότι επίσης έρχεται και με χειριστήριο και άρα θα μπορώ να αυξομειώνω την ένταση από εκεί!
Όλα μια χαρά!
Οικονομικά μιλώντας φαίνεται ότι θα μπορούσα να δώσω 200-400 ευρώ για 2.0 ηχεία, αλλά θα ήθελα την βοηθεία σας για να "ματσάρουν" (ή όπως αλλιώς το λέτε τόσο ωραία). Η προσφορά ναι μεν έχει και ηχεία αλλά δεν θέλω 2.1 , ούτε μένω στην Ελλάδα για να τα αγοράσω. Θα ήθελα κάποια ηχεία (υπενθυμίζω με)
-Καλές ψηλές
-κάποια χωρική περιγραφή
-δεν με νοιάζουνε μεγάλες εντάσεις
-δεν με νοιάζουνε τα μπάσα
-ο χώρος είναι 3*4 μέτρα (3 μέτρα το αυτί ακροατή από ηχείο).

Ευχαριστώ όλους
Α

Reaction score
17

Επειδή πέρασα το απόγευμα ψάχνοντας βρήκα τρεις συσκευές και αναφέρω τι λείπει από αυτά που θα ήθελα, νίώστε άνετα να σχολιάσετε εάν κάνω κάτι λάθος.

Σωστά;

με την προυπόθεση όμως ότι είχε τηλεχειριστήριο
http://www.amazon.com/Topping-TP30-...8&qid=1362936865&sr=8-1&keywords=Topping+TP30

και αυτό εάν είχε usb
http://www.nuforce.com/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=9&Itemid=192/index.php

και αυτό εάν μπορεί να σηκώσει ηχεία
http://www.amazon.de/NuForce-NF-ICO...=sr_1_4?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1362944619&sr=1-4

Reaction score
1.187

Οπότε ξαναγύρνα στο TEAC που είναι μια χαρά! Είδα έχει και ICE modules της B&O
Τι άλλο θες;

Reaction score
17

ICE == Ιntercity Express ? :wink:

Μέσα από όλη τη διαδικασία προσπαθώ να μάθω.
Υποθέτω ότι το παρακάτω
http://www.head-fi.org/products/topping-tp32-class-t-ta2024b-digital-amplifier-with-usb-dac-amp#wiki

δεν μπορεί να σηκώσει ηχεία με τα 15watts που βγάζει ε; Είναι μόνο για ακουστικά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut