Ηχεία Kef σειρά Q

Reaction score
225
Πωλείται μια εξαιρετική σε ήχο πεντάδα της Kef (Q5x2, Q1x2, Q9c που μπορεί να γεμίσει άνετα ένα μεγάλο χώρο.

Πέρα από την αναζήτηση για αναβάθμιση στον ήχο, ο βασικός λόγος που τα δίνω είναι ότι χρωματικά δε μου ταιριάζουν πια, καθώς άλλαξα τα έπιπλα στο σαλόνι. Επιπρόσθετα το Q5 έχει και πίσω bass reflex και με ζορίζει λίγο καθώς θέλω τοποθέτηση πιο κοντά στον τοίχο.

Χρώμα Κερασιά.

Πληροφορίες εδώ

http://www.kef.com/html/en/explore/about_kef/museum/2000s/Q1_Q2ds_Q3_Q4_Q5_Q6c_Q7_Q/index.html

Εννοείται δεκτή ακρόαση, άριστη κατάσταση (άκαπνο περιβάλλον κλπ) και πάντα σε χαμηλές εντάσεις λόγω διαμερίσματος. Δώρο οι πίσω βάσεις που έχω για τα Q1.

Τιμή για όλα 800 ευρώ. Δίδονται και ξεχωριστά, αλλά θα ήθελα για προφανεις λόγους να μην μείνει το κεντρικό.

pm για περισσότερα

Ευχαριστώ.

Reaction score
225
Καλημερα και χρονια πολλα. Εχω μηνυματα για τιμες ξεχωριστα.
Q5 450
Q1 250 με τις βασεις
Q9c 200
Q5+Q9c 600
Q1+Q9c 400

Reaction score
225
Καλημέρα,

έφυγαν τα ηχεία. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά τους

Μάνο καλοάκουστα και σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το σύστημα όπως το επιθυμείς.

Καλή χρονιά και καλές ακροάσεις.

Reaction score
66
Καλημέρα,

έφυγαν τα ηχεία. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά τους

Μάνο καλοάκουστα και σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το σύστημα όπως το επιθυμείς.

Καλή χρονιά και καλές ακροάσεις.
Kαλημερα κ χρονια πολλα με υγεια κ καλες ακροασεις σε ολη την παρεα του avsite k κ απο εμενα.
Αλκη σε ευχαριστω για ολα κ ιδιαιτερα για το ομορφο χθεσινο απογευμα στον πολυ ωραιο χωρο σου .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos