lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
KEF R700
διαβασε κριτικες και θα δεις γιατι!
διαβασε κριτικες και θα δεις γιατι!
Γενικά όταν ακούς τέτοιες ευαισθησίες... κράτα και μικρό καλάθι που λένε!Εγώ φιλε έχω τα acoustic research 312 ho,με το 12ιντσο woofer στα πλάγια,πραγματικα φοβερά ηχεία κατ'εμέ.
Πραγματικα τουλαχιστον εμφανισιακα μου θυμιζουν τα advance acoustic kubik k11s που και αυτά εχουν 12ιντσο στα πλάγια,94 db ευαισθησία ενώ εμένα εχουν 97 db.
300 watt rms ειναι,βέβαια κάνουν 2890 ευρώ.
Στα λεφτα που δινεις υπαρχουν τα advance acoustic kubic k9s 92 db και 180watt rms.
Θα σου πρότεινα απλά να τα ακούσεις...
Εγώ οταν γυρίσω Αθήνα θα ακούσω τα k11s.
Μπορείς να δεις αντιστοιχα για τα acoustic research 312 ho αν ειναι πραγματι 97 db ευαισθησία ή επειδή ειναι περιπου του 2000 ζητάω πολλά;Γενικά όταν ακούς τέτοιες ευαισθησίες... κράτα και μικρό καλάθι που λένε!
![]()
Εδώ η ευαισθησία του Advance K9s. Μετά βίας έχει μια μέση ευαισθησία της τάξης των 87-87,5 db. Ούτε κατά διάνοια τα 92 db που αναφέρει η εταιρία.
Ομοίως το μεγαλύτερο k11 έχει μια μέση ευαισθησία 91,5 db όταν η εταιρία αναφέρει 94!
Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν συμβατικής κατασκευής μεγάφωνα, και όχι Ρ.Α., με τόσο υψηλές ευαισθησίες.
Δεν ζητάς πολλά, αρκεί να υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο μια μέτρηση εμπιστοσύνης.Μπορείς να δεις αντιστοιχα για τα acoustic research 312 ho αν ειναι πραγματι 97 db ευαισθησία ή επειδή ειναι περιπου του 2000 ζητάω πολλά;
Όχι δεν εχω βρει κάποια τετοια μετρηση στο διαδικτυο.Δεν ζητάς πολλά, αρκεί να υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο μια μέτρηση εμπιστοσύνης.
Έχεις βρει κάτι?
Σε γενικές γραμμές πάντως τα μεγάλα woofers, των μεγαλύτερων κατασκευαστών δεν φτάνουν τέτοιες τιμές.
Τα 12ιντσα φτάνουν το πολύ τα 92 db συνήθως (Audio technology, Eton, Scanspeak) και η τιμή αυτή, αναλόγως το κύκλωμα διαχωρισμού, μεταβάλλεται ελαφρώς προς τα κάτω.
Το κορυφαίο, τουλάχιστον όσων αφορά το χαμηλό του, Grande Utopia της Focal, φορώντας ένα 16ιντζο και ένα 11ιντζο φτάνει, σύμφωνα με την εταιρία τα 94 db και ουσιαστικά τα 92 κάτι.
Είχα ακούσει κάποια ηχεία της Odeon με τα χαρακτηριστικά που ζητάς. Διπλά woofer φόρτιση κόρνας στο tweeter, ευαίσθητα και εύκολα στην οδήγηση. Τα άκουσα με ενισχυτή 25watt.δαπεδου εως 1500 ευρω.
Ζηταω μπασο χαμηλα και διαυγεια κρυσταλινες μεσαιες ψηλες θα προτιμηθουν ηχεια με διπλα γουφερ
μαλλον 8ιντσα θα οδηγηθουν απο εναν harman kardon 990 ισως και η ψηλη ευαισθησια που κοιταω ειναι ευπροσδεκτη υπαρξη λαμπατου ενισχυτη στη συλλογη μου!
Ειχα τα 6371 εκπληκτικα για τα λεφτα τους. Μεγαλο ηχειο με μεγαλο ηχο. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ενα αδειασμα κοντα στο σημειο του cross. Ισως με biamp και καποιο dsp ερχοταν αλλα δεν το εφτασα μεχρι εκει. Αξιζει ομως μια δοκιμηΓια αυτα τι γνωμη έχετε https://www.avsite.gr/forum/threads/usher-cp-6391.153475/ ;
Ειναι μεσα στο budget του φιλου και με οτι περισσευει παιρνει εναν τελικο π.χ crown xls-2002.