Ηχειο δαπεδου με μεγαλο sweet spot για δυο ατομα χωρις συμβιβασμο

Z

Zdimis

Guest
Ξερετε καποιο ηχειο δαπεδου κατηγοριας 1500 2000 μεταχειριμενο που να χωρανε δυο μεγαλα κεφαλια κ να ακουνε χωρις συμβιβασμο οπως αν καθονταν απολυτως κεντρο?Η υπαρχουν καποια που απλα δεν ειναι κι ασχημα για δυο?εξω παντοκατευθυντικα για λογους που δεν χρειαζονται αναλυση.(ιδεοληπτικους κυριως :) )

Reaction score
4.250
Εντυπωση προκαλει που αυτο που ζητας μοιαζει να ειναι ο ορισμος του παντοκατευθυντικου. Κι ομως αυτα ουτε κν τα συζητας.

Γραψε μας τουλαχιστον καποιες πληροφοριες παραπανω. Πχ εμβαδον χωρου που ακους. Τι ενισχυτικα θα συνοδεψουν το ηχειο.

Z

Zdimis

Guest
Τρια παντοκατευθυντικα που εχω ακουσει (ολα της duevel) εχουν ενδιαφερον αλλα στηνουν ετσι τα δρώμενα.... πολυ στο περιπου κατι που μαλλον δεν μου εκανε.Μαλλον ομως ειναι σαχλη η ερωτηση μου (τι μαλλον ... :) σιγουρα) καθως ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΙΣΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟΤΑ ΗΧΕΙΑ.Προσωπικη αυστηρα υπόθεση το sweet spot με βαση την πιο πάνω παραδοχη για οποιοαδηποτε σχολη ηχειου .Κι αν μου πείτε ενταξει 40 εκατοστα δεν ειναι ζητημα ,απο τη στιγμη που με "στοιχειωσε " η παραπάνω διαπίστωση .......

Κ

κιμωνhifi

Guest
Τα δύο άτομα αντί για δεξιά και αριστερά του sweet spot μπορούνε να κάθονται μπροστά και πίσω, με τον έναν ακριβώς ή όχι στο sweet spot. :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik