Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

Σημερα λοιπον ειναι η μεγαλη μερα, η μεγαλη πρεμιερα!

τα ψηφιακα μονομπλοκια ειναι ετοιμα και θα ερθει το βραδακι ο Κωστας ΕΑΡ ο μαστορας να με σινιαρει...

με καινουρια σπεσιαλ καλωδια ρευματος, ηχειων, και καρφι σε xlr για απευθειας χρηση ως προ-dac, θα μετρησουμε το χωρο πριν ( με τις λαμπες-κομπρες) κΑι τον υπαρχων προ και μετα θα ξαναγινουν μετρησεις και θα κανει τα μαγικα του ο doctor sound να μη μου το κανει στεγνο-μονιτορ- κλινικο-αυστηρο αλλα να ριξει καμια λαμπιλα σε συνδυασμο με δυναμικα, αναλυση κ αμεσοτητα...

πολλα ζηταω;;

θα βαλουμε βεβαια κ το πλατω με την koetsu στη metric με ψηφιακη ριαα , ψηφιακο βυνιλιο δηλαδη, να δουμε πως θα κελαηδησει...

ο κωστας υποσχεται παπαδες, διακους, κλαματα, γελια κλπ...

τι θα γινει αραγε;;

Θα με μιλατε ακομα αν γινω ψηφιακος;;;
000001ΘΑ000001ΕΙΣΑΙ0000001ΠΑΝΤΑ000000001ΦΙΛΟΣ000000001ΜΑΣ000000001:605:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

Σημερα λοιπον ειναι η μεγαλη μερα, η μεγαλη πρεμιερα!

τα ψηφιακα μονομπλοκια ειναι ετοιμα και θα ερθει το βραδακι ο Κωστας ΕΑΡ ο μαστορας να με σινιαρει...

με καινουρια σπεσιαλ καλωδια ρευματος, ηχειων, και καρφι σε xlr για απευθειας χρηση ως προ-dac, θα μετρησουμε το χωρο πριν ( με τις λαμπες-κομπρες) κΑι τον υπαρχων προ και μετα θα ξαναγινουν μετρησεις και θα κανει τα μαγικα του ο doctor sound να μη μου το κανει στεγνο-μονιτορ- κλινικο-αυστηρο αλλα να ριξει καμια λαμπιλα σε συνδυασμο με δυναμικα, αναλυση κ αμεσοτητα...
Το μόνο που θα ήθελα σαν χάρη θα ήταν να μας πεις μετά την διαφοροποίηση των μετρήσεων μεταξύ αρεστού Character (που θα βάλεις) και non Character.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.434
Απάντηση: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

Λοιπόν, σήμερα μπήκαν στο σύστημα του αγαπητού μας Κοτσίδη οι νέοι του ενισχυτές, οι μονομπλόκ ICE.

Ταυτόχρονα η μέτρικ ανέλαβε επιτυχώς ρόλο προ και ρόλο phono stage.

Κατά την ακρόαση των ηχητικών αλλαγών, ήταν παρών και ο Flash.

ΙΜΗΟ η συνολική βελτίωση στον ήχο του Γιάννη είναι ΧΑ-Ο-ΤΙ-ΚΗ.

Γιάννη μου, με γειές, καλές ακροάσεις! Να χαίρεσαι τις μουσικές σου!!!!!!!

Reaction score
5.515
H βελτίωση ήταν θεαματική σε όλους τους τομείς!

Σε μια ωρίτσα μέσα κατάφερε ο Κώστας να βάλει νέα καλώδια, νέους τελικούς, να στήσει μικρόφωνο, να μετρήσει, να ισοσταθμίσει και να φέρει τον ήχο σε τέτοιο επίπεδο, που αγγίζει την τελειότητα.

Περιττά πλέον κατά τη γνώμη μου και μπορούν άνετα να αφαιρεθούν από το σύστημα ο προενισχυτής (μαζί με το phono) και οι Atma τελικοί.

Οι μετρήσεις που έγιναν ήταν απλή επιβεβαίωση της διαφοράς που ήταν άμεσα αντιληπτή και τεράστια από το άκουσμα πριν την έλευση του Κώστα και μετά.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.046
Οντως...αυριο το πρωι συνεχιζω...τωρα θα κοιμηθω...!

ολα πηγαν πολυ ομορφα!

Πρεπει να συνηθισω σιγα σιγα το νεο ακουσμα...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Νόμιζα ότι μόνο ο ChrisHat μπορούσε να κάνει τέτοια μαγικά με τη μέτρικ αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει και άλλος! Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια! Γιάννη Κ. καλές μουσικές απολαύσεις! Γιάννη flash, τι ...νέα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.046
επειδη δεν εχω κ πολυ χρονο λογω δουλειας, θα βαλω μερικες φωτο, λογικα πιστευω θα βαλει κι ο Κωστας τις δικες του,θα μας πει κ την ιστορια ολη οπως μονο αυτος ξερει, γλαφυρα, αληθινα κ αναλυτικα, και συνεχιζουμε...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.046
Πρωτα απ ολα να ευχαριστησω τον Κωστα για ολη τη βοηθεια του, την ορεξη, τα τσιγαρα του, το κεφι κ την εξυπηρετηση του να βοηθησει να στησουμε καποια πραγματακια..
Πραγματικα φιλος, το χει αποδειξει πολλες φορες βεβαια, δε θα σας το πω εγω, σε πολυ κοσμο και οχι μονο.

Ευχαριστω Κωστα!

Και βεβαια το Γιαννη το flash για την παρεα του εχθες, τις συμβουλες και τις αποψεις του και πολλα ακομα πραγματα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.046
εδω στηνει το μικροφωνο στη θεση ακροασης..

νομιζω ενα senheisser ειναι, αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο Κωστας η ο flash

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic